Ge mig sommar!

Ge mig sommar Nuuuuuuuu!! Är så himmla trött på detta vädret, ena stunden e det hur underbart och fint som helst, solen skiner, det är vindstilla och man känner en gnutta värme och sen helt plötsligt så ösregnar det,blåser och är kallt! USCH! Dumma aprilväder! Ge mig sommar och sol!! Och det är NU! Och sen e det faktiskt så att fint väder för ofta med sig bra humör och det vill jag också ha. Lite vårkänslor så man blir glad och pigg. Ja, det vill jag ha. Någon som kan fixa detta?

Nästa vecka är det tävlingsdebut på storhäst!:) Och det ska faktiskt bli riktigt roligt. Tävlar för en annan klubb nu, VKRK, och det är just dem som anordnar tävlignen jag ska vara med i. Så då gäller det att visa upp sina bästa sidor! Anmälde mig också till en tävling i Staffanstorp, där jag för den delen tänker kicka allas as!, och tänk vad glada dem i Staffanstorp kommer bli när dem ser på anmälningen att jag har bytat klubb! NOT! Men vet du vad? I don't give a shit  about that!  Min egen väg innebär ibland stora förändringar och jag känner att det var dags att byta nu efter alla dessa år..och jag har väldigt bra anledningar att göra det..Så det så!


image79
Så hääääär glad blir jag på sommaren!! Och förhoppnignsvis även så söt;) hihi

När det inte känns rätt

När det inte känns rätt och man inte längre vet vad man ska göra. Man tycker att man har försökt allt. Försökt att göra det bättre och bortsett ifrån det som inte är särskilt bra. Men tillslut så kommer det en gräns..Då man inte orkar mer. Man orkar inte ha det så längre och det e bäst att göra en förändring. En stor förändring..som inte kommer vara lätt för någon inblandad. Men den måste göras. Helt säker kanske man aldrig är och det kommer att komma dagar då man tänker "Varför i hela friden gjorde jag såhär?" Men då måste man tänka tillbaka på hur det verkligen var. Varför man gjorde som man gjorde. Någonting måste göras och det är nu..

image78