There is only one of me

Idag kändes det faktiskt skönt att jobba, har aldrig hört mig själv säga det och det är nog en engångshändelse men i alla fall. Tiden gick sjukt fort och jag hade intressanta samtal med en medarbetare. Dock tyckte jag lite synd om honom som satt i kassan brevid mig som först fick höra på om mitt tjatande "Jag lökade sönder" som sedan övergick till "Jag lökar sönder och är hungrig" som sedan övergick till "Jag lökar sönder, jag är hungrig och jag är törstig!!". Tillslut fick han nog och gick och köpte en Festis =P haha. Men ja, jag var lökig på högnivå!! Vart har fläktarna tagit vägen liksom? Är det inte på tiden att sätta upp dem kanske? Gaah.

Lördagsnöjet var ju inte att vara på Väla i alla fall..hittade ett halsaband som jag nog ska lämna tillbaka och en vanlig tröja. Jaha? Fast sällskapet var trevligt. Och det är inte bara jag som inte kan se en hel film, min moster är precis likadan. Hon tjaffsar också om att man ska se den filmen jag vill se. Sen ser man dem första tio och sen sover man som en stock =) Det ligger i blodet alltså. Nöjet med gårdagen var att hoppa Umka för första gången på flera månader då hon äntligen har blivit frisk. Shit, vad hon hoppar med ryggen! Kände att jag lite hade glömt bort den känlsan men fick snabbt  tillbaka den. Det blev lite gympahoppning som gick kanon. Funderar på att hoppa henne för Bertil om 4 veckor, spännnade!


Hoppningen igår med Umka.

We all need time

Prata om problemen, ta upp dem, säga vad man tycker, lyssna på varandra, kompromissa, lösa problemen, det var något nytt för mig. Men det gick, du lämnade mig inte. Istället blev banden starkare. Alltid du och jag. Jullan<3

Om jag har otur, då har jag alltid otur på hög nivå. Det är aldrig så att det händer en dålig sak och sen händer det inte mer för den dagen. Nej, nej det dyker alltid upp fler problem. Men någon gång ska det väl vända, igår hände endast en oturlig sak. Jag upptäckte att jag inte hade så mycket tank kvar, mätaren stod på lite under det sista sträcket. "Jaja det är lugnt" tänkte jag. Jag borde ju kunna komma hem på dert. När jag börjar köra från jobbet så sjunker mätaren hastigt och jag inser att jag inte kommer att komma varken till Umka elelr hem på den bensinen. Okej, jag hittar en bensinmack. Ställer mig fint där och ska tanka, tänkte jag ialafall. Upptäcker då att jag inte har min plånbok med mig. MÖG! Tur att det finns räddare i nöden. Så då fick jag bilen tankad och kunde köra både till Umka och hem. Bra va?

Nä, nu får jag gå och göra mig iordning så man ser ut som en männsika på stan. Ha en trevlig helg!


Drop dead beautiful

Om en vecka och 34 minuter kommer jag att stå utanför systemet!

10.00- Jag, utanför systemet med plånboken i högsta hugg och ett enormt leende på läpparna!

Om en vecka 34 minuter och 8 timmar kommer jag ta min första drink.

18.00- Jag smuttar på min första drink, antagligen en scrue driwer..eller sex on the beach..eller shotta lite dooleis...eller varför inte allt i ett? Det kommer bli en låååång natt!

Om en vecka 34 timmar och 15 timmar kommer jag vara riktigt packad, umgås med mina vänner och sheka aaaas!

01.00- Jag hoppar upp och ner på dansgolvet, skrattar och är glad.

Åh, vad jag längtar!!


 

GRYM LÅT!!


In the corner

Träden susar förbi
Känner den enorma kraften under mig
Hör hur hovarna smattrar mot stigen
Tårarna rinner
Jag skrattar och ler
Detta är livet



Igår var jag glad, jag hade en bra dag. Jag hittade mina födelsedagskläder, fast det sved i plånboken men jag fyller faktiskt bara 20 en gång! Blev en klänning från topshop och ett par snygga högklackade skor från Bianco. Mm, I LOVE IT! Watch out om en vecka kommer jag vara snygg;) hihi. Nu måste jag cykla till Dalby och köpa lite switchmedel, det kommer också svida i plånboken, men min häst behöver flugmedel och jag behöver motion och spara pengar på bensin plus att mina kinder ska bli smala så ny cyklar jag! Hejsvej!



Min klänning

One minute away from walking

Då jag kom fram till att jag inte ska sätta i löshår, då det kostar en förmögenhet, så har jag nu inhandlat hårpiller och zink. Så nu käkar jag piller för håret. Hjälper det så är det ju bra i alla fall men jag är ytterst tveksam. Men provar man inte får man ingenting veta.


Idag flyttar Veronica och Gabriella från stallet med Pride. Det kommer bli tomt, usch. Ser inte alls fram emot det. Men dem kommer förhoppningsvis tillbaka till hösten men ändå, hela sommaren liksom! Jaja, inte så mycket att göra åt. Jag och Umka får ta våra egna turer är i ju för sig rätt skönt det också men det är fortfarande roligare att vara minst två när man rider ut, men men. Fick förresten min nya mobil igår, yeah! Riktigt snygg faktiskt. Dock har jag inte riktigt packat upp den och börjat använda den än men det ska jag göra imorgon då jag har sovmorgon, jepp du läste rätt, jag har sovmorgon! Ska jobba till halv nio sen..but still sovmorgon.
 


One day you will wake up, but it will be to late.

Gårdagens slutsats: Man slutar aldrig att förvånas över människors extremt konstiga beteenden.


Om man kunde bestämma allt i sitt liv, hur hade det egentligen sett ut då? Man kan göra val men man kan långt ifrån bestämma och styra över allt som händer i livet. Kanske är det inte meningen att man ska kunna det heller, men om man kunde. Ja, tänk om. Vissa saker som människor har gjort kommer jag aldrig kunna förstå och det kommer aldrig kunna tas tillbaka. Det var det där med att tänka efter innan man handlar. Vilket inte alla verkar förstå. Den välkända frasen "Behandla andra som du vill bli behandlad själv" som man lärde sig sen barnsben verkar inte ha fastnat i folks huvuden. Eller så förstår dem inte innebörden av den.


A little smile on her lips

Det var riktigt underbart, som en tyngd lättade från mitt bröst. Träningen igår med Umka gick super super super!! Har aldrig känt henne så här fin. Äntligen, äntligen är vi påväg tillbaka. Det var en sån underbar känsla, det kom glädjetårar.


Denna vecka har jag jättemycket att göra. Hur jag ska hinna med allting återstår att se. Jag ska hämta en ny mobil då min gamla har gått i sönder tre gånger, den var i ju för sig inte så vacker och inget vidare bra heller men allt som finns i den vill jag ju ha liksom. Men va sjutton jag får en ny mobil, inget att klaga över =) Sen så verkligen MÅSTE jag hitta kläder denna vecka plus studentpresenter. Tänkte dra en sväng till Nova på onsdag och en sväng till Väla på lördag med mina mostrar, trevligt trevligt. Sen hade jag tänkt och träna dressyr, hoppträna och göra ett besök hem till Sarah och kolla på hennes lilla häst. Jepp, jag jobbar sex dagar denna vecka. Någon som vill planera min vecka med ett schema över varje minut? Glöm inte Alpha alla dagar också, som nu mera kallas Affi. Gulligt va?



Jag och Umka <3

Don't let your mind play tricks with your heart.

Det kom ett "Ja" ur min mun fast det skrek "Nej" i min hjärna och i mitt hjärta.


Bacause of you

Då var det jobbhelg igen då. Tror jag har jobbat nio helger i rad eller något sådant men efter jag har jobbat denna helgen har jag fem veckors frihet på helgen, weiii!! Åh, vad det ska bli skönt. Jag måste dock säga till mig själv ordentligt att jag INTE ska ta några extra pass på Bauhaus, nej Louise. Hör ofta min röst säga "ja" innan jag har tänkt efter att det skulle bli ett klart "nej". Men nu får det vara slut på det helt enkelt. Ledig, det ska jag vara.


I ju med att mitt hår är riktig katastrof så tänkte jag att då får jag väl kompensera med lite nya snygga kläder. Så jag var ute en sväng igår i affärerna. Tror ni jag hittade det jag behöver? Så klart inte det nej. Hittade en skjorta, den var riktigt fin men jag behöver mera! Fyller ju snart år sen ska några kompisar ha en stor 20 års fest och sen är det ju studentskivorna. Jag MÅSTE hitta kläder till detta. Får ut och leta nästa helg.

 


Klänning från asos.com

Oh god I think I'm falling

Idag har det kännts som om det har varit lördag hela dagen men nu mot kvällen känns det snarare som en söndag. Jag tycker om att vara helt ledig. Kunna göra spontana saker och inte stressa. Låter väl härligt? Idag har jag haft en sådan dag. Vaknade bakfull efter en festkväll igår, som blev riktig kul. Det roligaste var dock inte själva utgången utan efteråt på BK och bilfärden hem. Shit vad jag skrattade åt typ ingenting och shit vad mitt undermedvetna talade, det var inte den vanliga vältalande ordentliga Lollo om man säger så =P hehe. Åkte svarttaxi hem, något man inte ska göra men mitt sällskap på fyra, förhoppningsvis, vältränade killar gjorde det säkrare. Man ska inte åka svarttaxi, gör inte det. Men måste bara poängtera att den chaffören körde så mycket bättre än dem felsta "riktigta" taxichafförer som jag har åkt med. Bara ett litet instick sådär. Känner att jag ska sätta på en film och krypa ner under täcket nu. Hör hur regnet smattrar på terrastaket. Mm, mysigt.

Vilken jävla dag.

Mina inlägg brukar inte hänga ihop med överskriften men detta är ett undantag. Kom inte på någon annan överskrift så det fick bli så. Och ja, jag hade en riktigt helvetes dag igår. Men skrev jag inte att det skulle bli en bra dag igår, att jag kände på mig det? Jo, för det gjorde jag men det blev det ju inte om man säger så.


Jobbet var kaos, stod med papper upp till öronen och det är inte det att tekniken fungerar som bäst heller när man har mycket att göra. Scannars var knäpp och jag fick stänga av datan minst åtta gånger. Underbart va? Tro mig, det blir värre. Sen skulle jag till frisören, jippi tänkte jag. Mm, det var det som var tanken. Det blev kort och fult så jag bölade i någon timme om det. Jag ville bli snygg, inte fulare. Så om ni har planerat in att träffa mig inom ett halvår så kan ni avboka det redan nu. Jag tänker inte visa mig för någon mer än mina hästar och på jobbet. Det är så illa att när jag vaknade imorse och tittade mig i spegeln så grät jag igen, fatta hur illa det är!! Känns som ett break up med mig själv typ. Ja i alla fall så fick jag tröst av Sarah och Tobbe igår, så vi tog en sväng till donken. När jag sitter där och ser ut som en tvättbjörn med mascaran i halva ansikten, vem tror ni inte kommer in om inte bandybögarna. YES! Verkligen, tack. NOT!! På slutet av dagen klämmer jag tre fingrar i bildörren, smack sa det. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta men det gjorde så fruktansvärt ont att jag skrattade men tårarna bara rann. Låter inte detta som en helt underbar dag?




Lycka till idag Sarah<3


It's time to open up my eyes.

Idag är det en riktigt härlig dag känner jag. Solen skiner, jag ska få gå hem tidigare från jobbet och idag har jag en söt dag. Så om ni ska se mig någon dag så är det idag;) Hehe. Ska slinga mitt hår idag, sorry min gamla frisör jag pallar inte trycket att vara brunett längre. Efter håret ska jag cykla till Alpha, jepp du läste rätt jag ska cykla. Fint väder och ingen stress, då är det cykling som gäller. Funderar på att försöka stå upp hela vägen..Eller nej, det tanken försvann snabbt igen. Behöver inte överdriva det fysiska. Fast med tanke på allt gott som ska ätas idag borde jag överväga att stå upp hela vägen, både fram och tillbaka. När jag kommer hem så finns det tårta, Mums Mums (JAA Camilla jag hittade dem på City Gross!!), chokladbullar, gifflar, ballerina, daim och plopp. Mmm tisdag och ingen träning idag. Fetta på hög nivå! Jo, jag får stå upp hela vägen till Aplha och hem på cykeln om det ska bli någon liten utjämning i det hela. Eller jag skulle typ behöva gå hem och dit. Haha det kan jag ju glömma att jag skulle göra, det blir antagligen bilen..



Det finns många dörrar att öppna.

Jag brukar vara riktigt kass på det där med födelsedagar. Jag menar visst jag säger grattis och skickar något sms eller ringer men liksom inte mer än så. Men nu får det banne mig bli ändring på det! Från och med idag ska jag fira mina vänner med pompa och ståt och ni som redan har fyllt år, oroa er inte det kommer något speciellt till er också. Tyckte det passade bra att börja bli bra på födelsedagar idag då en av mina absolut bästa vänner fyller år idag. Grattis Tobbe! Jag ska se till att du inte kommer att glömma denna speciella dag. Så om du läser detta Tobbe, se fram emot kvällen ;)


I ju med att det är hans dag idag så tänkte jag även passa på att skriva några rader om vår vänskap. För snart fyra år sedan visste jag lite smått bara om vem han var, hade sett han på några bandymatcher men så mycket mer än så visste jag inte. I alla fall så kom han på min fest som jag hade när jag fyllde år och det var då vi blev kompisar. Något jag kommer ihåg från den dagen var att du fick min dåvarande pojkvän att dansa och jag var enormt tacksam, för på mig ville han inte lyssna. Sen den dagen har vi haft mycket kul tillsammans och vi har klarat oss igenom mycket. Det finns många historier med oss som får mig att le och gråta. Men vänner, det kommer vi alltid att vara. Hoppas du får en underbar dag idag min vän, det är du verkligen värd.



She want's it

Ett tag trodde jag att det inte blev någon Knock-out men nu blir det av ändå! Kul! Nu blir det dressyrhårdträning så vi kan uppnå våra 70 %. Yes, hårdsatsning.

Åh vad jag längtar till om 3 veckor.
5 juni- JAG FYLLER 20 ÅR OCH DETTA SKA FIRAS MED HÅRT FESTANDE!
6 juni- Knock-out tävling? Eller bara slappande och njuta.
7 juni- Hopptävling och konsert!
Sen efter den helgen kommer alla stunderna. Weeii.


Jag behöver något att längta efter
Något att se fram emot
Ljuset




Allting är inte alltid svart eller vit. Det finns även en gråskala.

Då var man tillbaka på jobbet från Ystad, närmare bestämt Ystad Saltsjöbad. När jag hade fått min rumsnyckel gick jag direkt upp till rummet och öppnade dörren. Då möts jag av så fin havsutsikt så jag nästan tappade andan. Sprang fram till dörren, öppnade den och kände vinden slå emot mitt hår och jag kände doften av havet. Det lät som om det var hämtat ur en film men det var verkligen helt perfekt! Dessutom hade jag en alldeles egen dubbelsäng med gosiga kuddar som jag kunde krypa ner i. När jag blir stor och köper min hästgård ska den ligga vid havet. Havet har en sådan lugnande inverkan på mig. Men tro inte att allt var frid och fröjd, nej nej. Jag var hungrig konstant och tror du det var någon mat jag tyckte om? Nej. Så det fick bli att äta ur minibaren som var svinit dyrt men vad gör man inte för sin hunger liksom? Något häftigt jag kan berätta är att hotellet hade tre av Carolina Gynnings tavlor och vet du vad? Givetvis var jag tvungen att röra lite på den ena så jag får lite kändis status. Jepp, jag Louise har rört en av hennes tavlor.




Säger jag att jag mår bra, då är det fel.

Säger jag att jag mår dåligt, då är det fel.

Om jag säger att jag mår bra men det känns för jävligt.

Är det okej då?




Mitt rum

Carloina Gynnings konstvärk, som jag har petat på i det vänstra hörnet


 


Tavlan på mitt rum såg ut så..jag förstår mig inte på konst.


 


Den UNDERBARA utsikten från mitt rum.

Någonstans finns du

Idag och imorgon ska vi ha planeringsdag på jobbet, i Ystad. Dem ska bygga om hela vårdcentralen så nu töms den på allt och även oss arbetare. Vi ska till internatet på Ystads Saltsjöbad. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma iväg lite, även om det inte är så långt ifrån men ändå liksom. Tror vi ska ha lite grupparbeten och så. Sen får dem som vill ska bada, i en jacuzzi. Inte jag, glöm det! Jag ska ut och gå en sväng istället tänkte jag med två av mina kollegor som också vägrar att bada. Något som jag kunde ha räknat ut innan jag kördehemifrån var att jag skulle glömma min resväska och givetvis gjorde jag också det, i hallen. Jo, men sånt får man räkna med när det gäller mig. Lika förvirrad som vanligt. Fast då får jag ju åka hem och på köpet får jag en extra liten mys stund med Snuffe och det säger man ju inte nej till. Hihi.


Hoppträningen igår gick riktigt bra! Hoppade en hög oxer diagonalt och alla klagade över att det var så svårt och läskigt. Nejnej, det är ju bara till att styra och driva så löser det sig, hehe. Sen skulle vi ha lite "galoppkontroll" mellan små hinder och det var inga problem. Dem flesta fick rycka tag i sina hästar ordentligt. Men inte jag. Någon gång måste vi ju också ha fördel, då Flisa har väldigt kort galopp och det kan vara svårt att länga imellan hindrena i vanliga fall. I vanliga kombinationer, 7 meter, så får vi in två utan problem..inte helt okej. I alla fall så avslutades träningen med några studs i rad. Riktigt roligt, Flisa hoppar som en liten kanin över. Duktig Flisa.


I just want to be happy.


Mina fyra hjärtan och mina änglar.

Ibland tänker jag "Vad sjutton har jag egentligen gett mig in på?" Det kommer vara hinder och besvär men starka band och många broar kommer att byggas. Det är precis som Sarah sa. "Det här är hästen Lollo, om du ska ha någon så är det Alpha" Jag hoppas och tror verkligen att det är så. Tålamod, tålamod och tålamod, det är det som är nyckelordet. Anmälan till Agriahopppet skulle varit inne förra veckan men där blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men vi satsar på det nästa år istället, jag och Umka. Först ska du bli frisk och sedan ska vi hoppa hus!


Jag vet en klar fördel med att vara vän med mig. Jo, det finns inte en chans att man skulle tycka det är pinsamt att äta mycket för det finns ingen som äter som mig! Hehe, ni som vet, ni vet! Häromdagen käkade jag fyra stora biffar med potatismos för fyra personer. Mums! Fast jag har faktiskt blivit duktig och övergått från 200 gram Marabou chokladkaka varje eftermiddag till två bananer och idag ska jag prova äpple i klyftor, tycker inte om att äta hela äpplen, får ilningar i framtänderna. Jepp, helt onödig fakta jag vet.


Purple rain.

Snart tar några av mina vänner studenten och då innebär det att jag måste fixa studentpresenter. Ångest? Javisst. Jag menar man vill ju att det ska vara något riktigt bra och två av mina vänner som tar studenten, Jullan och Emili, fyller även 20 i år så då tänkte jag slå ihop presenterna så det blir något riktigt bra. Hmm, ja, jag får nog ta mig en funderare över detta. Har i alla fall hittat en studentpresent till en student och den är verkligen perfekt till personen. Där gjorde jag ett riktigt bra köp känner jag. Det blir väl att fortsätta leta efter presenter helt enkelt.


Vad i den följande meningen är svårt att förstå
"Då är det bara att sitta ner i väntrummet här utanför"

Det är väl ganska självklart att man ska sitta ner i väntrummet utanför och vänta på sin tur, eller? Nej, tydligen inte.
Det patienterna säger som följdfråga är antingen "Vilket väntrum ska jag sitta i?" eller "Ska jag sitta i väntrummet här utanför?"

Blir jag irriterad? Svar: JA! Det är kanske okej om två frågar per dag men här snackar vi om varannan patient. Åh, suck. Och nej det är inte jag som är otydlig!


Just because you're good, it doesn't mean you're right.

Denna helgen har jag fått en ny kompis =) hihi. Jag är en sån person som ändå känner väldigt fort vad jag tycker om en människa, sen kanske det inte alltid är ömsesidigt men det är en helt annan sak. Att känna att man kan öppna upp sig och prata om allt på ett ögonblick är något som inte tillhör min vardag. Men när det känns rätt så varför inte liksom?

Ikväll var jag först hos Umka och typ dog i mina armar efter jag hade gett henne massage. Jag kan tala om att det är typ hundra gånger jobbigare att massera en häst än en männsika!! Shit, säger jag bara. Sen ska man ju helst orka träna också..I alla fall red en sväng och sen var det dags för Alpha. Idag var hon dock inte lika samarbetsvillig i stallet..men sen var hon en ängel när vi var ute och gick. Denna gången hade jag dock kedjegrimskaft och hjälm på mig! Inga fler stegringar på mig här tack.





I can't blame you, but I can't forgive you.

Igår gjorde jag och min moster Susanne en tripp genom skåne, blekinge och småland för att slutligen komma till en hästaffär i Tingsryd, Börjes. Handlade en massa nödvändiga saker och jag är faktiskt riktigt nöjd med mina köp! Jag skärpte till mig och köpte inga onödiga saker fast det var väldigt frestande att köpa ett så fint Kings Land schabrak och en Pikuer regnjacka... Men nej, någon måtta får det vara! Men det var inte det lättaste att komma dit och hem kan jag tala om. På ditvägen fick vi punktering för jag körde på en stor tegelsten som låg på vägen, jaha. Min vanliga tur där liksom. Något hemskt intressant jag fick lära mig är att det finns ett reservdäck i bilen!! Hur coolt är inte det?! Det kom en snubbe och hjälpte oss att fixa det. Tusen tack! Sen fick jag det även bekräftat att jag verkligen inte kan avläsa en karta..tog oss två och en halv timme på vägen hem för jag yrade bort oss (när det brukar ta en och en halv..). Sorry Carro I, det finns inget hopp för mig och orientering ;)


Något annat roligt är att häromdagen fick jag ett mejl. Det får mig att le när jag tänker på det. Det var en i vår mellanstadieklass som hade tagit sig i kragen och skickat ut en inbjudan till alla i klassen och undrade om det inte vore roligt med en reunion. Fatta BALL!! Några har man ju sett då och då och hälsat på men långt ifrån alla. Det skulle vara riktigt roligt och se vad alla gör. Det är ändå 9 år sedan vi träffades sist liksom. Sjukt om man tänker efter. Jag minns fortfarande dagen då man började på högstadiet och allting förändrades. Men som sagt, kul att få träffa gamla kompisar och gamla kärlekar (lägg märke till pluralen där =P) igen. Det var tider när man var liten och bytade varannan vecka vem man var kär i. Haha, detta kan nog bli intressant...


Känner att detta var ett ovanligt urflippat inlägg men men.


Looking over my shoulder.

Alla har vi en historia bakom oss. Det finns ingen som har varit med om exakt samma sak och som har känt exakt likadant. Alla känner vi olika och olika saker tar på oss olika mycket. När man tittar på en människa ser man bara hennes yttre. Vad finns det inuti henne som gömmer sig från alla beskådare? Alla har vi våra hemligheter som vi inte berättar för någon. Men för att lära känna en människa riktigt djupt och förstå varför hon beter sig som hon gör i olika situationer, måste man inte då veta hennes bakgrund? För att i alla fall försöka förstå.


Så, nu har jag lagt upp en liten plan för min lilla häst.

Till november ska Alpha kunna:


  • Stå uppbunden i gången
  • Bli borstad
  • Kratsa hovarna
  • Acceptera att man klappar på henne i boxen
  • Bli ledd i grimma
  • Ha träns på sig
  • Ut och gå
  • Bli longerad
  • Lära sig kommandon så som skritt, trav, galopp och halt
  • Ha benskydd på sig
  • Kunna löshoppa
  • Åka transport
  • Jag ska ligga över henne när hon går runt
  • Ha ett schabrak på sig

Jepp, detta kommer bli spännande och mycket lärorikt.


Alphas pappa, Alcatraz.

Gone tomorrow.

Igår var jag och hämtade ut mitt körkort. Eftersom jag tog fotot i höstas så kom jag inte riktigt ihåg hur det såg ut men trodde att det kunde ju ändå inte vara värre än mitt pass. Okej, där trodde jag nästan fel. Värre kanske det inte var men det var i alla fall inte långt ifrån! Skit också. Det negativa är ju att jag ska ha det i 10 år och jag vet inte om jag ens kan komma in med det på klubbar eller betala med det, för det ser verkligen inte ut som mig. (Får man ju hoppas på i alla fall, annars kan jag ju lika gärna....ja, något). Men jag kan faktiskt också se något positivt i det hela. Ja, det är sant. Jag slipper att släpa runt med mitt otympliga pass i alla fall. Jippi, det var den glada nyheten det.

Så, nu har jag anmält mig till en dressytävling också. En LB:3 a blev det. Nu börjar liksom hoppsäsongen på gräs och jag är inget big fan av det, inte Flisa heller för den delen. Så nu blir det några dressyrtävlingar tills vi hittar en hopptävling på grus. Känns faktiskt som om det kan gå riktigt bra.


Dancing in the moonlight.

Ni vet när man har en sådan där känsla att det kommer lösa sig? Ja, vilket fall så har jag en sådan känsla nu. Hur det än blir så kommer det att lösa sig. Känns riktigt skönt då jag alltid går och grubblar hit och dit på saker jag inte ens borde lägga en tanke på egentligen men det är sådan jag är. Funderaren nummer 1. Men inte idag, idag ska jag bara tänka på sånt jag vill.


Eventuellt blir det att jag kommer jobba elva dagar i streck denna vecka också. Varje dag när jag vaknar upp tänker jag: "Alltså hur pallar jag? Kanske borde jag prioritera lite fritid också?" Men sen när jag väl är inne i jobbet så brukar det gå ganska fort och jag tänker att till hösten så kommer jag ändå inte kunna jobba på vardagarna. Så jag jobbar som en idiot nu och i sommar och sen blir det plugg. Sen har jag ju snart min semester också och DÅ ska jag slappa, slappa som aldrig förr. Eller nää slappa lät tråkigt. Ska passa på och göra utflykter hit och dit. Men sovmorgon, det ska jag minsann ha!


One time you left me twice.

Fönstret är öppet och jag hör hur det smattrar på taket. Idag är det okej att det regnar, idag älskar jag regnet. Sitta inne, tänka, fundera, skriva ner saker. Hur ser jag egentligen med min syn på livet? Vad är det för saker jag borde lägga min energi på och vad borde jag bara strunta i? Ju mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag men vissa saker blir klarare och klarare. Man vet aldrig, ingenting är för givet. Men att leva i något som är okej är inget jag vill. Det nöjer jag mig inte med. Ibland är ett okej kanske okej för stunden. Men inte i det stora loppet, då ska man inte nöja sig med ett okej. Det tänker inte jag göra i alla fall.

Jag hade bestämt mig, jag skulle strunta i allt som har med det att göra för ett tag nu.
Men så slog det mig,
Kanske har det funnits där en längre tid
Mitt framför ögonen på mig utan att jag själv verkligen har insett det
Kanske är det så att kärleken är blind.






Bara min.

Då vår hon äntligen min! Hihi. Imorse var jag i Flyinge och kollade in treåringarna på treårstesten. Om ett år är det vi! Får nog löshoppa lite innan för dem ska kunna hoppa 1,10 högt och 1,20 brett på löshoppningen och helst 1,20 högt om dem ska få hoppdiplom. Men det fixar sig. Ett år dit. Just nu ska jag bara njuta för stunden. Njuta av det jag har och bara vara glad.



Namn: Colbach's Alpha
Ägare: Louise Dalerhult