Uppdatering

Packningsuppdatering: Jag vägde precis min väska...26,8 kilo. Den ska väga 20 kg! 50 kr per kg i övervikt. Kände att jag inte har lust att lägga dem pengarna på det. Tänkte smuggla över lite till Ralphs väska nu när han inte ser. Hehe. You have to think smart!


The important list.

För en stund blev jag RIKTIGT nervös att mitt pass hade gått ut. Hade inte riktigt haft det i tanken att dem kan gå ut. Ja, jag vet det var rätt korkat tänkt. Men jag visste i alla fall att jag hade ett! Tack och lov hade det inte gått ut så det lugnade mina nerver en aning. Tänkte även att jag skulle vara lite snygg om mina naglar och satte på lösnaglar. Det resulterade till att alla mina fingrar fastnade i superlimmet så jag fick slita upp dem från varandra. Så nu har jag nagel-lim-klet som har torkat hårt över mina händer. Men jag hoppas att naglarna sitter som sten.

Kom också på att jag hade missat typ det viktigaste på min packlista. Ni vet man går efter listan som man skrev en mörk natt och det som inte står på listan, det kommer man helt enkelt inte på. Jag har inte tankarna öppna för annat än just det på listan. Jag har skrivit upp solkräm, pincett, tandborste osv osv. Såg nu att jag inte hade skrivit upp biljetterna! Jäkla tur att jag kom på det. Om det är någon som hade kunnat glömma dem så är det jag. Nu ska jag höja partymusiken igen och fortsätta att packa. Trevlig fredag kväll åt folket!




För att komma i rätt moves lyssna!


Klädernas uppkomst

Snart är all tvätten klar och jag har börjat lägga fram mina kläder för avresan imorgon. Det har bildats ett berg av kläder jag knappt visste att jag hade! Jag som aldrig har något att ha på mig. Trodde jag. Och frågan är inte OM det får plats i resväskan utan HUR det ska få plats. För med ska det!


Kärleken


This is IT.

Nu har min semester börjat och jag är så lycklig och glad. Semestern började med att mina fina vänner från Lund kom in till Malmö och vi åkte till Sibbarp och grillade. Så himla mysigt och roligt. Jag och Ralph stannade lite längre in på natten. Så mysigt att sitta runt en eld när det är helt bäck svart ute med roliga människor. Gillar starkt.


 

Något av det roligaste var när alla packade upp sina handdukar

och vi upptäckte att allas var rosa. Haha.

Hur stora odds?

 


 

Emili, Camilla, jag och Julia.



Semester längtan!!

Alltså jag dör av längtan. Längtan av att slänga mig i det stora blåa havet, känna sanden mellan tårna samtidigt som jag har en stor solhatt på mig och äter vattenmelon. Låter det inte härligt? Ni förstår säkert att jag längtar efter vår resa. På lördag åker vi!! Och imorgon klockan prick fyra så har jag SEMESTER i 12 dagar!!!! 12 dagar!! Det är helt otroligt. Känner att det verkligen behövs. Behöver en paus från det hela och bara ta det lugnt och skämma bort mig själv. Och på två år, sen jag tog studenten, har jag inte varit ledig mer än 4 dagar i streck. Man behöver faktiskt vara ledig längre tid än så. Fast man är ung och har hur mycket energi som helst så behöver man också vila för att bli ännu starkare. Jag LÄNGTAR efter min efterlängtade, valbehövda och framförallt välförtjänta SEMESTER.




Tänkar inlägg

Jag har tänkt på det här med att man "aldrig ska ångra något man har gjort". Och många lever efter detta. Frågar man någon om dem har ångrat något i sitt liv så svarar många faktiskt nej. För att "man inte ska" ångra något. Men helt ärligt har inte ni där ute någonsin någon gång ångrat er? Jag menar inte att man ska älta hela livet saker man har gjort eller inte har gjort men ni om ni tänker efter så måste det väl vara något som ni har ångrat någon gång. Eller? Är det bara jag? Är det bara jag som ångrar saker jag har gjort och inte skulle velat ha gjort? Är det verkligen bara jag i hela världen? Enligt mig så verkar det riktigt absurt.

Om ni ursäktar mitt språk nu så är det klart som fan att fler människor än jag har ångrat saker dem har gjort. Enligt mig i alla fall. Det finns alltid saker man kunde ha gjort på något annat sätt eller rent ut av på ett bättre sätt. Saker man inte skulle ha gjort men som man ändå gjorde. Saker man ångrar som man vill ha ogjort eller till och med saker som man ångrar att man inte gjorde. Med stor sannolikhet så är det något vi alla människor ångrar. Innerst inne. Det är mänskligt att ångra. Precis som det är mänskligt att fela. Eller är det bara rätt att fela men inte att ångra? Kan man inte ångra saker man har felat? Eller?

Spotify listan.

Fick ett Spotify lista av min bror med massa 90-tals låtar. Så nu sitter jag här och småler och skrattar för mig själv. Hittade en låt från S-club seven och det fick mig att minnas när jag gick i femman och det var småstjärnorna var och varannan vecka och det var priset där man tränade för varje vecka. Jag har många minnes låtar från den tiden. Men åter tillbaka från S-club 7. Då var det jag och tre hippa tjejer till och dem tre populärsate killarna i klassen. Vi tränade i min kompis källare. HAHA det var tider det.

Där fanns också den första för mig mer estetiska låt som jag faktiskt lyssnade på och gillade. "Ingen vill veta var du köpt din tröja" med Raymond och Maria. Redan då tyckte jag att den var riktat till samhället hur det såg då. Inte kunde jag förutse att den låten speglar samhället mer idag än någonsin.

Sen har vi den självklara Macarena låten. Sen den dagen man lärde sig movesen till den låten kommer man aldrig att glömma det. Jag lovar er att när jag fyller 100 då ska vi spela Makarena låten hela natten lång om vi så ska behöva dansa den med våra rullatorer! Makarena ska det minsann bli ändå!

Den dagen var himlen rosa och solnedgången var himmelsk. Det var ett tecken.

Det gör ont
Saknaden kommer aldrig att försvinna
Inte heller alla underbara dagar vi hade
Inte heller platsen i mtit hjärta
Vissa händelser i livet kommer aldrig att försvinna
Vissa gör ont att man fäller en tår, tårar som förvandlas till stora floder
Andra minnen gör att men ler, skrattar och fylls med glädje
Minnen, händelser och känslor
Tre otroligt starka element
Kärleken är Evig.
Älskar dig och saknar dig min ängel
Akleja

Varje dag



When I shouted out loud.

Detta är livet. En himla mixad blandning. Jag är en typ lite allt i allo person. Jag kan vara den där träningsnarkomanen (som jag verkligen älskar att vara), det mest skitiga personen som skulle kunna rulla sig i gyttja och skratta, partypinglan som dansar och hoppar runt på dansgolvet, nykteristen som hellre dricker vatten än en droppe alkohol, jobbnarkomanen number one samtidigt som jag kan vara den lite bitchiga, pedanta, fin fina damen som inte klarar av att en liten fluga sätter sig på mitt finger samtidigt som jag vara den där knäppa personen som gör folk glada, den som gråter till tårarna tar slut, den som har en kort stubin och blixtrar till, den som har tålamodet till max, den som trivs med många människor runt sig, den som trivs med dem närmaste, den som kan vara ensam och tycka att det är skönt, den som gör allt på allt en dag, den som helst bara vill sova bort hela dagen, den som inte bryr sig om morgon dagen utan lever i nuet, den som lever inför morgondagen.

Listan hade kunnat göras ännu längre. Måste man välja vem man ska vara? Eller kan man vara lite av allt? Är det de som gör en person så unik? Att man kan vara lite av det goda men samtidigt vara galen på sitt eget vis. Kanske. Kanske har vi alla lite av dessa sidorna i oss. Kanske.




Fit for fight.

Jag saknar det så mycket att jag går här hemma och klättrar på väggarna. Jag vill börja träna med hästarna nu!! Nu nu nu!! Vill börja träna inför höstens mål och framförallt inför vårens. Som sagt är det Breeders för Alpha och Flisa ska komma i tävlingsform igen. Tänkte även satsa på dressyren med Flisa nästa år. När man väl får kläm på allt så kan hon gå riktigt fint. Drömmer mig bort till ett särskilt tränignstillfälle då hon gick klockrent. Hög i formen, trampade på bra och fick ett fint steg. Åh, vad jag längtar längtar längtar. Och Alpha ska hoppas in. Känslan jag fick när vi hoppade över hindrena i våras. Underbart. Jag är så taggad inför hösten!!


Allsvenskan i höstas. Fina minnen.


Den rosa lappen

När jag kom in i badrummet igår upptäckte jag detta:

 

 

 

HAHAHAHAHA. Historien bakom att Ralph nu har satt upp denna lapp är att jag strejkade med att byta toalettrulle. I flera månader var det alltid jag som tog det sista pappret så det blev alltid jag som fick byta rulle. Jag har strejkat ett tag nu genom att låta pytte lite papper sitta kvar på rullen så att jag inte blir den sista som tar pappret på rullen. Så då har vi det utrett.

 

 


Falsterbo Horse Show

Är helt underbart!! Så roligt jag har haft, underbara vänner och underbart väder. Igår ville jag sova på mina schabrak som jag köpte. Dem är fin fina! Bilder kommer när dem är på Alpha. Många fina hästar var det. Man blir så grymt sugen på att börja träna och tävla igen. Avslutade fredagen med att bada i falsterbos fina vatten. Underbart!
Tack för dessa två dagarna. Jag är glad och lycklig.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


rida.

Förra veckan och under denna veckan rider jag och Sarah två hästar, vilket betyder att jag får rida. Som jag har saknat det sen den dagen jag släppte Alpha på betet! Men i vilket fall så är det bra nu. Denna veckan rider jag och nästa vecka åker Sarah till Cypern och då ska jag passa hennes häst Wilda. När Sarah kommer hem så åker jag iväg en vecka. Efter det kommer Hannas häst hem (Hanna vet inte om att jag tänker rida hennes häst än, Hehe =P) och efter det är nästan dags att ta hem min Alphis och börja rida Flisa igen! Wihuu. Jag känner att det börjar ordna upp sig nu.



Sarah och Juvel.


Tvätt.

Imorse hade vi tvättid så det var bara till att stiga upp när väckarklockan ringde. Dock kan vi inte förstå hur två personer kan få ihop 6 maskiner tvätt på en vecka. Hur är det möjligt? Jaja, nu är det snart rent och torrt i alla fall. Ska snart sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Idag också sen är det "helg" för mig i två dagar. Wihuuuuuuuuuuu!! Längtar redan tills jag trampar hem på cyken ikväll.

Förresten så hittade jag en översnygg tröja på Bikbok här om dagen!






Det fina.

Jag känner att min kropp ler. Den ler av sommarglädje. Jag älskar det! På torsdag och fredag kommer jag att befinna mig på Falsterbo Horse Show och det ska bli så himla kul. Två heldagar med hästar, show, vänner, shopping, matsäck, sol och avsluta dagrna med dopp i havet vid falsterbos fina strandstränder. Få känna rysnignarna när ryttarna rider R-varv. Känna hoppet inom en att en dag kommer det vara jag. En dag kommer det att vara jag som rider på Falsterbo. En vacker dag.



Kontroll känslan

Jag har tänkt på det här med hur viktigt det är att man mår bra som människa. Hur viktigt är det egentligen? Hur länge orkar man med saker som ändå inte gör en glad? Hur länge orkar man vara en maskin som bara gör saker för att? När vet man att det måste sluta och man måste börja leva? Leva det liv som får sin själ att få ro och får sina läppar att le? När vet man att det är dags?

Om man inte har det livet nu så säger jag stop. Sluta med det som påverkar dig negativt och försök att hitta dem små ljusglimtarna i vardagen när det känns som tuffast och mörkast. Umgås med de männsikor som gör dig glad. Gör sådant du vill, för din skull. Inte för någon annans. Gör det du vill för att just du ska må bra.

Jag själv är en sådan människa som kör på i 120 och ibland kan jag ha svårt att stanna upp och tänka på allt jag har. Istället för att se det man inte har. Jag tror att det är ett vanligt problem. Man måste stanna upp ibland när livet är som mest underbart och bara njuta. Kunna gå tillbaka i minnet till de underbara när allt känns mörkt och trist. Det som gör mig glad är när jag känner att jag kan göra allt det jag vill och känna att det är jag som har koll på läget. Att det är jag själv som bestämmer. Den känslan är underbar.

Bad och grillning vid stranden.

En kväll på stranden i veckan. Underbart. Första doppet för i år gjordes då också!!















?

Hultsfreds festivalen går i konkurs.

Lunarstorm ska läggas ner.

Var är vi på väg?? Vad ska våra barn växa upp i för värld??






Guld hjärtan.

Jag hade en hel perfekt kväll igår!
Det var så underbart.
Tillbringade den med mina hjärtan Sarah och Camilla.
Tack för ni finns.
Ni är guld.