ny vecka

Har haft en så bra helg och jag känner mig faktiskt utvilad idag. Jag är redo för en ny vecka med nya tag. har en del att ta tag i både på jobbet och privat. Går snart på en liten semester från jobbet och det är massor att göra innan dess. Dem högsta cheferna kommer snart så ni kan tänka att allt, precis allt måste vara på topp då! Sen har jag funderat fram och tillbaka en massa. Igår gjorde jag upp en kalkyl och har kommit fram till att det funkar inte längre. Det gör ont i hjärtat och det är med stor sorg jag gör en uppoffring. Men jag har kommit till det läget att det går inte längre. Jag vill så mycket men allting går inte.


så sant

"Till en valack kan du säga åt vad den ska göra.
En hingst får du be om vad den ska göra.
Till ett sto får du skicka in en ansökan tio gånger"

take your hands on my heart

Har haft en helt perfekt lördag. Vaknade pigg som en lärka och fick frukost på sängen, snacka om lyx! Sen begav vi oss iväg på en liten road tripp. Kom hem under eftermiddagen och sen begav jag mig iväg till stallet och det blev en sen hoppträning. Men kul var det! Nu sitter jag här och räknar ut foderstaten till Alpha. Ju mer man räknar desto knäppare blir man. Först stämmer ingenting, sen stämmer absolut ingenting och sen ger jag banne mig upp! Gaah. Men mad får hon i vilket fall. Hehe. Imorgon blir det stor rensning i stallet och dressyrträning med Flisis. En helt perfekt helg!

och ljuset strålar ut.

Alltså VAD hände?? Igår var det ju en så himla vacker och fin vårdag och nu är vintern tillbaka med massa snö och blåst. Inte okej helt enkelt. Men jag hoppas fortfarande på att meteorologerna har rätt när dem skrev att det skulle bli plusgrader till helgen! Det hoppas jag banne mig! Bort med snön och fram med plusgrader och sol. JA TACK!

Ska snart hämta upp min älskade vän och krama henne hårt!<3 Ska även berätta en rolig sak för henne. Hihi, älskar att ha hemligheter så den andre sitter på nålar. Hehe. Men själv så hatar jag att vara den personen som sitter på nålar. Bara så ni vet.




Ge mig sommar!

 

 

 


ljuset strålar in.

Solen tittar in genom fönstret och man känner att det finns hopp. Det finns hopp om att våren är på väg och om att livet får en vändning. Ljuset i livet. Hästarna är på topp och jag riktigt längtar tills det är tävlings dags! Den 13 mars så startar jag och Alpha vår första "tävling". Det ska bli så sjukt spännande och se hur hon kommer reagera på allt och hur hon kommer hoppa på banan. Jag är mega nervös inför det men samtidigt ska det bli så sjukt kul. Vår första "tävling" tillsammans när hon precis är fyllda 4 år. Hihi spännande!!

duschat.

Eftersom det är fredag idag innan jobbehelg, vilket innebär att jag har stängning idag på jobb. Så tyckte jag själv att jag också ska få njuta lite av att det är fredag idag. Struntade i mackfrukosten och slog stort på spaghetti och köttfärssås, mums! Så nu sitter jag och väntar på att chokladpuddingen i kylen ska stelna. Jepp, jag vill också ha fredagsmys!

Alltså det är endå rätt sjukt att när jag tar på mig vanliga kläder så känner jag mig som en annan människa. Är så van att ha jobbuniform och stallkläder att vanliga kläder känns som något speciellt. Haha, jag behöver inte ens klä upp mig för att det ska kännas speciellt. Som nu, har på mig mina favorit jeans och en t-shirt. Känns som något speciellt ska hända. Okej, kanske osammanhängande men endå.

det öppna nya

Hon är redo. Hon är redo att börja det nya kapitlet i livet. Lämna det gamla bakom sig och blicka framåt. Fast hon är redo så är det små detaljer som saknas. Hon kan inte börja det nya livet än, inte än. Hon måste vänta en tid till. Det är tiden som står still och trampar. Själv vill hon kasta sig ut, ut från klippan. Hon vågar, hon är redo, men hon måste vänta. Vänta lite till.

är det så?

Istället för att börja med maten så slängde jag i mig en chokladkaka polka istället. Och nu har jag verkligen ingen lust att laga mat. Tror det är för att jag måste hacka den där löken och det gör så svinigt ont i ögonen. Vill inte, vill inte, vill inte! Äe, det får vänta. För någon dag sedan hade jag och mamma en diskussion om varför vissa föräldrar ger sina barn så sjukt mycket godis alla dagar i veckan. Då säger mamma såhär:


"Ja, men vi gav dig och din bror inte alls mycket godis. Det var mest bara choklad."


Eee va? Sen när är choklad inte godis? Är det inte godis?? Är det med andra ord helt okej att äta choklad för att det inte e godis? Det vore himlen.

drömmarna

Jag älskar att sitta och drömma. Drömma om framtiden. Allting som jag vill.
Jag verkligen älskar det. Och jag vet att drömmar kan bli sanna.



 

 

 


fina kläder

Hittade två fin fina saker på HM:s sida. Blir man sugen på att handla eller vad?


 

 

 

 

 

 

 

 


ett bra tips

Det bästa tipset jag kan ge om man har råkat typ "förstöra" något på golvet, skrivbordet etc så är det att sätta någonting över det så det inte syns. Sen när någon helt plötsligt tar bort den där saken som man har tänkt över märket med då vet man iiingenting. Hehe, ni vet som om man sopar smutsen under mattan, vilket jag också brukar göra. Sjukt effektivt. Men tex så upptäckte jag precis att det har kommit nagellim på dataskrivbordet, vet inte riktigt hur Ralph kommer uppskatta detta. Jag sätter tangentbordet över det och låtsas som ingenting. Det är min plan.

Snart är det världscupen på SVT play! Yes, äntligen, har gått och längtat efter det hela dagen. Heja Sverige!

sommar sol

Jag längtar till sommaren så himla himla mycket! Jag hoppas denna sommaren blir underbar. Ska ta en riktigt lång semester, 5 veckor och bara njuta. Stå på samma bete som mina fina vänner och rida ut långa rundor med hästarna. Åh, vad jag längtar. Sol, värme, lycka. Åh, vad jag längtar.



 

 

 


bara lite

Usch, idag mår jag riktigt dåligt. Förstår inte själv hur jag klarade av att jobba idag. Näsan är täppt, minst sagt. Det gör till och med ont när man torkar den. Har jag för hårt papper kanske? Halsen mördar en, öronen gör ont och jag är jättevarm sen i nästa sekund fryser jag typ ihjäl. Det enda jag önskar nu är mjukt papper och Marabou mjölkchoklad med polka. Ja, jag har det inte lätt.

Hehe, slut på bölandet. Jag överlever. Är inte sjuk så ofta därför glömmer jag snabbt hur illa det är. Jaja, nog om det nu. Något jag också plötsligt kom och tänka på är att jag är sjukt sugen på Ikeas köttbullar med mos och sås! MMMmm, det vattnas i munnen.

bara sådär

Idag känner jag mig, hmm.. jag vet faktiskt inte riktigt hur jag känner mig idag. Har fått en förfärlig hosta så jag klöks varje gång jag hostar, mysigt. Men jag är i stort sett klar att gå till jobbet och jag har nästan gjort klart min mat låda. Så det är ju bra. Mindre bra var att när jag sminkade mig välte jag ut en burk med ögonskugga så allt for ut över hela golvet. Sorgligt att det var den finaste bruna färg jag hittat. Vet inte om det var det sorgligaste eller att jag fem minuter senare även välte ut den andra ljusbruna färgen jag hade. Bra gjort liksom! Lite depp över det. Men jag har i alla fall duschat idag. (Läs: Ralph, idag är jag ren!)

5 saker jag inte vill ha

5 saker jag inte vill ha av en pojkvän.

1. Blommor, visst jättefint men HUR opersonligt? Och HUR länge håller dem? Nej, tack.

2. Underkläder, lets face it. Det är mer för hans skull än för min skull.

3.
Allt som har med doft att göra, parfym krämer osv. Vill jag lukta gott så köper jag det själv.
Annars får han helt enkelt stå ut med den tvålen som står i duschen.


4. Saker till framtiden, typ porslin osv. Köp något till nuet!

5. Smycken. Inte före vi har gift oss. Det är bara så tråkigt att slänga fina smycken som man fick från honom när det tar slut.

Söta små skor

Då jag har varit riktigt duktig i höst och vinter och inte köpt ett par nya stövlar, utan faktiskt använt mina gamla som fungerar hur bra som helst, så har jag bestämt mig för att jag ska få unna mig minst två par nya skor till våren/sommaren. Jag har redan hittat ett par så söta pumps med kilklack. Jag är lite kär i läder brunt på skor så dem här är verkligen helt rätt! Funderar på att åka ner till Mobilia och köpa dem idag, i förebyggande syfte liksom.


Så fiint!





Sometimes we put up walls,

not to keep people out,
but to see who actually cares enough to brake them down.





Sömn

Jag är nog helt klart en av de sjukaste personer när det gäller att sova. I morse, kvart över sju för att vara exakt, kom byggarna som ska byta ut fönsterna. Och det låter ganska högt om man säger så. Dem borrar och för allmänt oväsen om sig. Så klart vaknade jag kvart över sju men blev helt arg för att dem väckte mig och bestämde mig för att somna om. Sagt och gjort jag sov till tio trots oväsendet. Jag är sjuk!