Det är var mitt eget val och jag känner att det var något av det bästa jag har gjort.

Kommentarerna skär in i mitt huvud.
Det gjorde så himla ont.
Jag blev faktiskt ledsen.

Silver är ett grundämne.

Det här med fördomar har jag tänkt lite på och jag tror att nästan alla har vi det fast vi kanske inte ens vet om det själva. Jag kan erkänna att jag kom på mig själv häromdagen ha en. Det handlar inte om det här med att ha två föräldrar som är helt "svenska" så att man själv blir "helsvensk" (hur man nu kan identifiera det ordet vet jag inte riktigt. Långt tillbaka i tiden så kommer väl ingen från Sverige, eller?) Ja i alla fall så är det inte det jag tänker på för det är männsikan i sig man lär känna och jag har inte någon fördom mot någon bara för att man inte är "helsvensk". Snarare så tycker jag att det är intressant med hur olika männsikors bakgrunder och ursprung är. Jaja, åter till min fördom. Min fördom jag kom på mig själv om att ha var att "alla vegeterianer är smala som pinnar". Någon där ute tänker kanske också samma sak? Men nu så har jag tänkt att det är ju helt fel. Det är ju knappast köttet som gör att man blir tjock. Det handlar ju snarare om sötsakerna vi stoppar i oss och det äter ju vegeterianer också. I alla fall om man vill. Så nu har jag drat ett streck över den fördomen som jag hade. Bara en liten tanke i det hela.

Min kompis Ida har intruducerat mig inför Pressbyråns kanelbullar. Fatta hur goda dem är! MUMS! Absolut värt 15 kronor. Idag ska jag nog slå till och köpa två, hihi. Kanelbullar till mig, jaa tack!

PS. Kanelbullens dag den 4 oktober! Fatta hur MÅNGA man kan äta då! =D





Jepp, då vill jag känna mig duktig dårå. Jag och Flisa ska här med ställa upp i en dressyrtävling på söndag.

Klockan är snart 23.00 en måndags kväll. Och jag tänker att jag ska snart baka en kladdkaka. Mumsigt va? Jag vet att du också vill ha. Har en fullspäckad tisdag framför mig med massa saker jag måste göra men som kanske inte är så roliga. Men så skönt det kommer bli när det är gjort! Har en massa samtal att ringa. Usch vad jag inte tycker om sådana där samtal man måste ringa. Det liksom verkligen tar emot att slå nummret och säga det man har att säga. Antar att det är för att man vet att den i andra änden inte kommer tycka om det man har att säga och då är det ju ändå helt naturligt att tycka så som jag tycker. Att det är jobbigt att ringa jobbiga samtal. Det är naturligt att vara naken också.

För att jag har brottom.

Jag har tänkt på en sak. För några år sedan när det började bli mer och mer vanligt med redan färdigskivade bröd i påsar så tänkte jag "Varför skär dem bröden? Man kan ju skära dem själv. Tänk om jag inte vill ha just den storleken på skivan som dem har skivat. Shit vad folk är lata som inte orkar skära sitt eget bröd" Nu hör det till det vanliga att man tar upp en färdigskivad macka ur påsen och äter den och ser glad ut. Men vet ni vad jag såg i affären förra veckan? Färdigskivad FALUKORV. Say what?! Nu har det banne mig gått för långt.



04.45, det värmde varmt om hjärtat

Jag är så himla glad, så himla lycklig!

Igår var det allsvenskan och det gick superbra! Första klassen blev jag och Flisa delad etta med de andra som gick nolla. Andra klassen var lagklassen och den kändes så himla bra. Vilket sug det blev i Flisa och vilken ridning jag fick till! Kändes helt fantastiskt. Laget blev 2a! Måste poängera att ryttarna i laget är verkligen supertrevliga och att det är riktigt kul att vara med i ett sådant lag. Flyinges lag är bäst. Måste också säga tack till mitt fina stöd jag hade med mig. Pernilla, Hanna, Ralph och min mamma. Tack för all hjälp! Ni är underbara.


Det är vinna eller försvinna som gäller!

Jag känner att detta kommer att bli en helstirrig dag. I LIKE! Skulle hämtat min bil nu som har varit på lagning men någon är seg..och inte är det jag i alla fall! Men i alla fall så efter jag har hämtat bilen så ska jag rida Umka efter det är det min lilla Alphas tur att bli longerad med mig på i trav. Jepp, idag ska vi prova på det. Spännande! Funderar också på att skritta henne själv. Det ska nog gå bra det. Efter den ridturen ska Flisa få röra på sig lite, endast pyttelite då jag vill ha en snabb, pigg och alert häst till morgon dagens allsvenska. Hon hade tydligen varit jättepigg igår, YES gött!

När hästarna är avklarade så ska jag hjälpa mamma med att slänga massa saker på tippen. Vad kul..sen är det jobb som gäller, weiii! Jag tycker om att jobba. Det ger en pengar, något som behövs kan jag tala om. När jobbet är slut är det restaurang med pojkvännen som gäller, vår dag idag. MYS! Tidig säng dock då jag ska upp 20 över fem imorgon. WEIII! En bilresa till typ Hässleholm på en och en halvtimme. Kände att det blir party musik på högsta nivå.



Det börjar bli vått på tangentbordet..

Jag sitter och dreglar framför datan. Alltså kolla vilka steg, vilken utstrålning, vilken häst!! Jag blir mållös.



Jag behöver en kanelbulle. En kanelbulle från pressbyrån.

Visst blir man sådär himla glad när datan funkar precis som den ska? När den riktigt e sådär riktigt riktigt slö och ingeting händer. Då blir man så glad och tycker att det är den sådär riktigt riktigt bra. Helst av allt vill jag slänga ut den genom fönstret för tillfället.

Alltså vad är grejjen med alla papper egentligen? Jag hatar egentligen papper. Eller ibland är det bra men vad ska man göra av dem liksom? I pärmar tänker du då. Men liksom först måste man tänka ut vad man ska ha för olika pärmar och vad som ska sitta i vad. Sen måste man ha en hålgörare och plastfickor till det man inte vill göra hål i. Och sen måste man ju sätta in dem där jobbiga papprena. Okej, vid närmare efter tanke borde jag nog överväga att sätta in alla papper i pärmar så jag vet vart jag har det. Okej, snart. Snart, när jag vill bli ordningssam i mitt rum. Hehe får se hur "snart" det blir.

I'm so alive.

Jag kan rida och ibland kan jag till och med rida riktigt bra. Som igår på hoppträningen. Avstånden blev helt rätt och vi var grymma på omhoppningsbanan. Kändes så himla roligt för både mig och Flisa. Att det klaffade så himla bra.

Ser fram emot en toppen dag med min Muchi. Ska snart hämta upp henne ochs en blir det Alpha, Axel, kladdkaka och film. Det kommer bli en toppen dag! Har precis varit och ridit Umka och det gick så himla bra. Hon kommer gå långt, det kan jag lova er. Åh, vad jag blir glad när jag tänker på att jag ska få tillbringa hela dagen med hästar och min älskade vän. Sarah är en av mina bästa vänner som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag beundrar dig för den du är Sarah och jag är så glad att vi är så himla bra vänner. Och nu har vi våra alldeles egna hästar. Jag visste att våra drömmar skulle komma till oss en dag. Det är värt att kämpa för det. Kämpa för det man vill ha. Ge aldrig upp. Inte ens när det verkar lättare att bara lägga sig ner och aldrig gå upp. Kämpa då lite till. Det kommer vända. En dag kommer det gå bra för dig och du kommer le och skratta som du aldrig har gjort något annat. Då är det värt all den kämpan, det lovar jag dig.


Tävlingen i helgen, 1.10 :)

 

Sarah och Axel som kommer bli ett stort hot på tävlingsbanorna!

 

Måste bara lägga till att jag kan berätta att när vi var små så var det alltid Sarah som hoppade och jag var den som red dressyr. Nu är det tvärtom! Haha ganska komiskt om man hade varit insatt i det.


Så himla fin och bara min.

Gottfolk jag har mitt gamla nummer igen!! SMSa ett litet meddelande så jag får era nummer igen:)

Snart tänkte jag göra mig iordning så vi kan gå och äta lide maaad. Hehe här är det någon som är hungrig. Det bästa av allt är att det är buffé. Alltså den männsikan som kom på det borde hyllas. Äta hur mycket mad som helst för ett och samma pris plus att man har så många valmöjlighter. En riktigt lysande idé tycker jag. Älskade tomater här kommer jag!! Ikväll är det träning med allsvenskan i Flyinge. Ska bli riktigt kul!



Här kommer bildbeviset på min fina häst.


Små punkter.

Alltså mitt hår har nog växt lite i alla fall..Snart, snart blir det normalt igen och då tänker jag minsann INTE klippa av det. Så det så!

Kan mitt SIM-kort komma på posten? Idag idag idaaaaaaaaaaaaaaag. Jag vill inte känna mig så onåbar längre. Inte läääääängre. Jag hoppas det kommer idag!!

Jao, det var nog det jag hade att tillägga för idag. Eller för stunden i alla fall.

Tack för helgen folket förresten! Vad skulle jag ha gjort utan er?!

Mina tankar om självkänsla del 1

Dagens inlägg ska handla om det här med självkänsla och utseende. "Alla" tar upp det och nu känner jag att nu vill även jag göra min röst hörd. Först tänkte jag ta upp detta med dålig hy. Jag är en av dem alla som har det. Hejja mig! Eller inte det nej. I vilket fall så får jag väldigt lätt finnar och det är inte det att jag får en utan jag får MÅNGA. I flera år har jag mått väldigt dåligt över det och det var som värst när jag gick i högstadiet och jag tyckte att jag var den mest finniga personen som fanns (vilket inte var fallet men ni vet, man är alltid värst själv). Nu flera år senare kan jag titta mig själv i spegeln och fortfarande se finnar som poppar upp. Men vet ni vad? Jag är precis samma männsika för det. Även om jag har tusen finnar i mitt ansikte så förändras jag inte som person. Och man kan täcka väldigt mycket med smink om man inte vill lysa rött.

En annan sak är att förstå hur många det är som inte har felfri hy. Man är absolut så långt ifrån ensam man kan vara med det. Jag kommer så väl ihåg en gång när min mycket kära vän Sarah en gång hade en finne. Då gick det uppför mig att "What? Kan en så vacker männsika också ha finnar?" och jag tycker hon är precis lika vacker ändå. För mig är Sarah en av dem vackraste människorna jag känner och det slog mig verkligen att man kan vara vacker ändå, trots att man har en finne eller två. Sen har ju hur många kändisar som helst problem med hyn. Det kan tyckas orättvist att dem kan få hjälp med det för dem har hur mycket pengar som helst. Men det spelar ingen roll. Dem har OCKSÅ problem med hyn. Som sagt man är inte ensam. Och man kan vara älskad ändå, trots sina finnar. Innan var det obegripligt för mig att förstå. Nu kan jag inte förstå att jag tänkte så. Tänk så mycket klokare man blir.




WEIIIIII!

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA HÄST!
JAG SATT PÅ MIN EGEN HÄST IDAG!
I SADEL MED STIGBYGLAR!
HON VAR SÅ DUKTIG.
SARAH HAR BILDBEVIS.
JAG KUNDE GRÅTA AV LYCKA.





AW!

Min och Ralphs konversation.

Ralph: Louise, jag läste inlägget med Ikea.
Jag: Aha?
R: Och jag har kommit på vad du menar.
J: AHA? (Blir hoppfultt glad att han har förstått min hint)
R: Ja. Alltså jag fattar att rea rimmar på Ikea.
J: Va?
R: Ja. Det var väl det som var grejen?
J: (suckar uppgivet) Nä inte riktigt...

Jao, vad ska man säga? Att det var sött att han hade tänkt men att jag börjar inse att tjejer och killar inte tänker likadant..

En härlig höst dag.

Jag tänker spinna vidare på detta med time to move on. Hur vet man när det är dags? Dags att släppa taget. Släppa taget om det som var och gå vidare. Inte tänka tillbaka på det som var utan blicka framåt. Hur vet man? När man väl vet då är frågan hur gör man? Hur gör man för att glömma det som var? Glömma tror jag aldrig att man kommer göra men putta in det i ett fack är det, det rätta att göra? Det finns inget som är rätt eller fel. Men för mig funkar inte fack. För ett tu tre så ramlar alla facken ur samtidigt och då står man där. Tillbaka i sitt förflutna. Gå vidare, ta med dig det du har lär dig. Se det som en lärdom och inse vilka misstag man aldrig skulle göra igen. Och det fina som fanns ta med dig det och håll det varmt om ditt hjärta. Ditt förflutna har man med sig oavsett. Och det har utrformat dig till den du är idag. Sen vad vi väljer och göra med det. Det är upp till var och en.

Imorgon är det tävling med Flisa! SÅ KUL!! Jag ska köra själv och ha två medhjälpare med mig. Jag hoppas ju dock att dem är bättre än mig på att läsa kartor..annars kommer vi hamna i en åker kan jag tala om. Ni behöver inte oroa er med att jag ska köra transport. Det är faktiskt då jag kör som säkrast. Vi kör på att plocka hem två blågula rosetter imorgon. Önska mig lycka till! :)


Min sköna höna jag saknar dig. Bild SNODD från facebook.


Sången passar inte med inlägget men låten är riktigt sköööööön.

Idag har jag en ganska fullspäckad dag måste jag säga. Var hos Umka 8 minuter över 7 imorse, det kallar jag grymt det, sitter och äter en macka nu och ska snart göra mig lite iordning. Ska en sväng till Nova och inhandla nytt smink. JO det ÄR nödvändigt! Sen ska jag till Alpha, sen till stallet och titta på Sarah och hennes häst, spännande! Sen ska jag faktistk göra en fet middag med förrätt, huvudrätt OCH efterrätt! Och det ska vara satsigt. Förrätt: Vitlöksbröd Huvudrätt: P.. (nej, kom på att det ska vara en överraskning och man vet aldrig vem som läser ens blogg) Ja, jag är riktigt förvånad över mig själv också att det inte blir makaroner och köttbullar. För det kan jag lova dig att det inte blir! Känner att jag vill göra något speciellt för att visa min kärlek till en speciell person som betyder så mycket för mig. ÅH, vad jag lät gullig! HAHA.

Som ni vet, eller kanske inte vet, så brukar jag "låna" min pappas bilar när min bil antingen har slut på bensin eller "har slut" på bensin. Vilket fall som helst så var den svarta lite sönder. Jag kommer hem och på bordet ligger en lapp
"Den svarta är lagad" /Pappa
Ibland undrar jag om min pappa gick natur.. Jag menar för hans egen skull var det jäkligt osmart för vem kommer nu "låna" bilen? JAAG! Weii. Misstänker starkt att det kanske inte är någon bensin..För SÅ osmart kan han väl inte vara? Eller? Vi får väl se.



På toppen på det hela var min msn störd.

Ny dag, nya tag. Jag kan inte påstå att jag är på topp men jag är inte nere i botten i alla fall. Ibland får man vara glad för det lilla.

När man går ut och festar ska jag från och med nu ha några regler så jag inte blir av med hela alltet. För det första ska jag endast ha med mig mitt bankkort, id, LITE kontanter, LITE smink och endast hemnycklen. Saken är att jag brukar ta med mig hela plånboken. Varför egentligen? Jo, för man tänker att där finns allt i. Exakt det som är problemet. Det är inte så att jag är på en nattclub och dem helt plötsligt frågar mig om jag kan ta upp en licens. Nej, inte direkt. Eller ett medlemskort på en kundclub. Nej, inte det heller. Så bara det nödvändigaste. Sen ska jag inte ta med hela min sminkväska heller utan endast brunpuder, rouge, kajal och ögonskugga då har jag i alla fall inte smink för en halv förmögenhet i den. Och varför tar man med sig hela feta nyckelknippan ut? Jag vet verkligen inte. När jag var mindre var jag mer förståndig och tog bara med mig hemnyckeln. Men ja, det är lättare att hålla reda på en stor fet knippa än en ensam liten nyckel. Men jag får sätta på en stor fet sak på den ensamma lilla nyckeln så jag inte tappar den. Glömde att lägga till mobilen men den måste man ha med sig och att den blir stulen är inget jag hade kunnat göra annurlunda åt. Mobilen måste man ha. Till sist ska jag inte ta med mig min finaste väska när jag går ut. Jag ska ta den som betyder minst.

Det är lätt att vara efterklok och från och med nu ska jag sluta att klandra mig själv för det som hände. Det var mitt fel och jag gjorde fel. Jag skulle ha tänkt igenom vad jag skulle ha med mig lite extra noggrannt. Men det är materiella saker. Visst jag kommer aldrig att få tillbaka alla mina licenser som jag har haft sen jag började tävla och som betydde minne för mig. Men jag får titta på min vägg på alla rosetter istället, det är precis lika mycket minne. Och jag har lärt mig en läxa. Time to move on.


Idag är jag sugen och idag tänker jag äta KAKA!


Sometimes it's not easy to put a smile to the face.

Jag är fortfarande onåbar, jag har inga nummer och eniro har inte allt.



På söndag ska jag tävla med Flisa. Det ska bli kul. Jag längtar.
Idag ska jag lära Alpha att svänga med bett i munnen.
Det sitter en rödhake i trädet.

Sometimes life sucks

Jag har blivit bestulen på min väska.
I min väska låg min plånbok,
två mobiler,
två nyckelknippor,
massa smink
och
ett par skor.

Det låg ett plopp på bordet.

1. Jag är en stirrig människa men med detta jobbet kommer jag att bli stirrigast till max!!
2. Bilen rullar på bra.
3. Inte smart att tvätta alla jeansen samtidigt. Vad ska jag nu ha på mig?
4. Majskolv med smör är UNDERBART.
5. Jag borde damsuga.
6. Jag har slutat med hårpillerna och kör istället på att inte klippa håret.
7. Min garderob har nästan en funktion.
8. Vi har hår på kroppen för att vi kommer från aporna. Sluta raka benen och var stolt över ditt ursprung.

Med detta inlägg sätter jag punkt för dagen och ser fram emot kvällen.




För att jag är en fuderare.

Hörde en låt häromdagen på radion och den fick mig att fundera. Fundera på att om man bara har en dag kvar att leva, vad skulle man göra? Jag skulle göra det som jag älskar att göra och umgås med dem som betyder mest för mig. Först skulle jag åka ut till stallet tidigt tidigt på morgonen eller innan dess skulle jag vakna upp i en mysig varm famn och sen skulle jag åka til stallet. Vet ni hur mysigt det är att vara i stalelt på morgonen när solens strålar nuddar gräset och man känner att det kommer bli en underbar dag. Det är så underbart. I vilket fall skulle jag gosa med Alpha en bra stund och ta med henne som handhäst till Flisa. Sen skulle jag hoppa en bana med höga hinder och känna ruset genom kroppen. Sen skulle jag galoppera på stranden i full galopp. Känna vinden vina i ögonen så dem bröjar rinna men skratta av glädje.

När jag skulle varit klar i stallet skulle jag åkt till min frisör som skulle fått göra mig riktigt fin i håret, fixat min make up och hittat ett par fina kläder till mig. Sen skulle jag haft en stor middag där det skulle visas bilder och filmer från min tid så jag och mina nära och kära kunde skratta och gråta tillsammans. Efter middagen skulle jag ha dansat, dansat tills jag inte orkade stå på mina ben mera. Då skulle jag sätta mig ner och titta på alla underbara männsikor jag har i mitt liv. Bara sitta och titta och känna mig glad och lycklig. När dagen var slut skulle jag lägga mig ner titta mig omkring på alla vackra ansikten och somna in med ett leende på läpparna. Ja, jag skulle dö lyckligt då.

Det slog mig plötsligt att allt detta hade jag kunnat göra, utan att det skulle vara min sista dag. Ja, jag ska göra detta. En dag. En vacker dag.

"Ja, jag vet att det är 70 här men bara för det behöver man inte ta det seriöst"

Jag är kär
Så himla kär
Och lycklig


Igår var jag på Väla med min ena moster Susanne. Mycket trevligt måste jag säga. Köpte en treårs dagbok till min kära lilla häst och lite smink från Body shop. Jag har alltid trott att det är mycket dyrare där men icke. Typ 20 kronor mer kanske men om jag vet att det inte är testad på djur och överskottet av produkterna går till många olika bra saker b.la. till att stoppa trafficking av barn och unga så kan jag lätt betala mer för det. Sen köpte jag faktiskt inget mer. Ville hitta några snygga kläder men jag tycker det är så oerhört tråkigt att titta i klädaffärer och man blir lika besviken varje gång. Vad jag behöver är en stylist.




090909

Egentligen är det rätt konstigt att jag är en så förvirrad männsika. Jag menar fast jag är det så kan jag ha hur många bollar som helst i luften samtidigt och utförd dem med gott resultat. Hmm, ja konstigt är det men funkar gör det i alla fall. Jag ska försöka hitta den där balansen mellan allting. För tillfället har jag inte det. Antingen har jag fullt upp och kan knappt andas (så har jag dock lovat mig själv att det aldrig får bli igen) eller så har jag flera timmar imellan jobb eller träning och det är bull (nej det går ingen nöd på saker att göra men det känns slött!). EN balans mellan mycket jobb, hästar, vänner och pojkvän där jag kan slappna av och slipper rusa igenom livet. Livet är för kort för det helt enkelt. Man måste hinna njuta också. Jag borde passa på att njuta av mina känslor. Vet ni vilken underbar känsla det är? Att känna att man blir omtyckt lika mycket som man tycker om sina hjärtan. Den känslan har jag inte känt särksilt många gånger men nu gör jag det och nu ska jag njuta.


Jag och Hanna panna :)


Ett vattenpass

Det var länge sen jag skrev ett seriöst inlägg om mina tankar. Men det blir inget sådant idag heller. Ska snart iväg och träna med min lilla Flisis. Ska bli kul! Jag hade sadel på Alpha igår när jag longerade. Hon var galen. Hon kommer bli galnare än galnast när det hänger stigbyglar också. Okej inte galen, hon tycker det är obehagligt och ovant men hon kommer vänja sig. Sen ska hon ju ha mig på ryggen också. Det blir spännande det.

Jag och mamma kommer hem och inser att min broder duschar. Då utbrister min mamma:
Mamma: Va? Tvättar han sig?!
HAHAHAHA ibland märks det att jag och min bror är släkt.


Jag tycker om min pojkvän.

Kommunikations problem.

Jag: Det är rea på ikea
Ralph: Vad kan man köpa på ikea?
J: Det ÄR rea på Ikea
R: Jaha?
J: Dem har köttbullar
R: Så du försöker lura dit mig med köttbullar?
J: Nej. Men det är REA på IKEA!!
R: Jaha vadå då?
J: Vad handlar man på Ikea?
R: Möbler?
J: Du fattar inte hinten.
R: Vilken hint?

Suck alltså. Ni tjejer förstår.

Vi är lika inne som kändisarna

Shit vad vi e inne tjejer! Gynning har ridbyxor på sig på stan. Fatta att vi är coolare än coolast. Ska vi gå på stan med våra ridbyxor och stövlar? HIPPT!!

TRALALALAAAAAAAA

För att vi e så grymma! För att vi e bäst! För att det funkade perfekt!
Jag och Flisa tog en tredje placering idag!

HAHAHA

JAG HAR ALDRIG PÅSTÅTT ATT JAG OCH MINA VÄNNER ÄR NORMALA!


Det borde stå mongo. Mongo mongo mongoooo!


MAAAAAAAAAAAAAAAAAD!
Och en annan sak till. Kolla på det pappa kallar "duk". Det är för sjutton en matta. Han vägrar att lyssna. Vi har en matta på bordet.


Inga kommentarer.


Vi är i alla fall blonda...

Tro mig det finns mycket mer och mycket värre. Men Louise ta dig för sjutton i kragen nu och åk och tvätta dina ridbyxor! Okej då Louise. Jag tror fett på att prata med sig själv.

Bara en sak till.
Vad är det för skillnad på rött och rött?
Det beror på vilken färg du menar.

LOL. Just det ja, ridbyxor nu.
Flipp i flipppiii heeeeeeeeeeeeeeej!


.

Den känslan är underbar
Den känslan att känna att man hör hemma där
Den känslan som bara växer för varje dag
Den känslan att det är du och jag
Den känslan är kärleken som växer

Nu ska jag iväg och titta på en sadel till min lilla krabat.

Som den jobbnarkoman jag är så har det faktiskt kännts riktigt konstigt att inte jobba fullt ut denna veckan. Känns konstigt att kunna äta i lugn och ro och inte bara bre en macka och ta med den i bilen. Känns konstigt att kunna ta den tiden saker och ting tar på sig utan att stirra i mellan hela tiden. Men låt dig inte luras. Snart är jag in business igen. Nästa vecka då blir det jobb och fullt ös igen.

Som jag sagt tidigare så innebär söndagar oftast stor ångest men jag längtar faktiskt till imorgon fast det är söndag. Först är det tävling sen ska jag på stallmöte i det nya stallet och sen ska jag ha söndags middag med min saknade vän Ida. Tycker det låter som en riktigt bra söndag att se fram emot. Inte sant?


Jag och min snutta för 4 år sen. Tänk att det är fyra år sen!!=O Och visst ser vi ut som kusiner? Vi är kusiner. I alla fall innerst inne. =)


Så rörd.

Snuffe ligger med huvudet i mitt knä, maten är på gång och här sitter jag. Just nu är det bra. Idag och i helgen tänker jag vara glad och glädjas åt det jag har. På måndag tar jag tag i resten. Idag var jag och fikade i Lund med Camilla och Julia, riktigt trevligt. Tycker att Lund är en okej stad. Den är mysig på något sätt men dock suger utbudet av affärer och deras innehåll. Malmö är bra när det gäller shopping men är inte mysig . Jag tror Göteborg skulle passa mig bra.
Idag har jag och Alpha löshoppad! Weiii. Det gick riktigt bra när hon började lyfta på benen. Känns fakitkst bra inför Breeders om två år. Men först har vi treårs testen i vår att se fram emot. Lite stressande dock att en tränare tyckte att man ska kunna sitta på sina 2,5 åringar och rida dem i skrit och trav på fyrkant spåret innan dem ska vila i vinter. Lite panik? Ehh, ja! Nu är det sadelköp som gäller. Skritta själv på spåret innan vinter får vara målet.

En snuvig Lollo.

Först och främst vill jag bara säga att jag HATAR tdb (tävlingsdatabasen). Sämst system. Det sämsta är att dem inte har någon support att ringa utan man ska mejla. Ofta, lackt.

Sen vill jag bara säga att det ordnar sig med jobb! Är så otroligt tacksam för det. Som ni vet har jag slutat på vårdcetnralen nu, mitt vikariat gick ut. Så inkomsten såg inte strålande ut men nu har jag fått ett nytt jobb. Wiiee. Och det tack vara en mycket snäll vän. Ibland är männsikor riktigt underbara.

Rosa och rött.

Sms konversation:

Jag: Gissa vad jag gör? Något som är väldigt ovanligt för att vara mig.
Ralph: Duschar du?!
Jag: Haha usch nej. Överskattat.

Om ni undrar vad jag gjorde så städa jag faktiskt min bil inuti. Tvättade plastsakerna och damsög. JA, jag vet jag e också helt förvånad över mig själv! Men ibland blir jag fortfarande det alltså. Vet ni vad jag gjorde igår? Jag körde hästtransport MED häst i. Det ni! Och fatta hur bra det gick. Fattar inte varför alla oroar sig och berättar att det är så svårt osv. Tar man det bara lugnt så går det ju hur bra om helst. Jepp, så nu ska jag köra land och rike runt med hästarna. På lördag börjar min transportträning med Alpha och på söndag är det tävling med Flisa. Weii.