it is

Och då var det tentaperiod IGEN.. för er som vet vad en tentaperiod innebär känner jag att jag inte behöver uttrycka mina känslor om det för er. Och för er andra så innehåller mina känslor rätt så mycket bdbvcjhdsgcjhjkh, typ så. Och lite frustration på det så har ni känslan. När man är inne i en sådan här period så tycker jag det faller naturligt att vara rätt negativ till i stort sätt det mesta och jag tycker det är helt okej. Som idag; solen skiner och det är underbart väder, kan jag vara ute och ta del av detta?? Svar; nej, jag måste. sitta. inne. och. plugga. Är. Inte. Alls. Bitter. Antar att man ska tänka "men tänk på alla dem andra som KAN ta del av vädret! Tänk på dem" Jooviisst..Annars har det gått helt okej med pluggandet idag men nu har jag kommit till artiklarna. 1. Dem är på engelska. 2. Google translate måste utvecklas så man slipper tänka vad meningen på svenska betyder när man översätter hela texter. 3. Jag tror mig veta vilken fråga som kan komma på den ena artikeln 4. Men jag kan inte besvara den.
Gött!!
 
#trötttjejsomvillvarauteivädretochintekanvaragladförandrasskullsomkanvarauteivädret
#tjejsomvillgalopperaöveråkern
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.


En fallande tår

Känslan är obeskrivlig, den går inte att beskriva. Det gör ont, ont så in i helvete. Tankarna snurrar och jag blir yr. Svimmfärdig. När man inte räcker till. När man inte vet vad man ska göra. Smärtan slutar inte. Det enda som får mig att fortfarande stå på benen, det är mina underbara vänner med ert fina stöd. <3

kollektiv bestraffning

Jag trodde att det var förbjudet med kollektiv bestraffning men jag hade tydligen fel. Eller är det kanske bara i skolan man inte får använda sig utav det? För i militären gör man väl det? Det jag syftar på nu är vägverkets bestraffning, eller vem det nu är som bygger vägarna i städerna, kanske är det stadens egna beslut? I vilket fall så anser jag att det är kollektiv bestraffning att sätta fhiurhfiubrfbuyhbuvuyv väggupp överallt!!! Hur irriterande?? Citatet "det är för att folk kör för fort så fort det är en raksträcka" håller inte. Ska ALLA vi andra som inte kör för fort, eller i alla fall inte SÅ fort, bestraffas för detta och behöva bromsa in över varenda jäkla gupp?? Och inte nog med att man måste bromsa som tar både på miljön och bilen så hur tror dem att drickan som man har köpt på McD ska hålla sig i muggen?? Ta bort vägguppen och sätt upp kameror istället. Punkt.

chokladens underverk

Idag var ingen bra dag så jag gick loss på allt socker jag kunde komma åt i mataffären. Det blev kakor, fyra sorters Marabou och chips. Döva smärta med socker, yes. Handlade dessutom två av mina favoritmåltider för att ha något riktigt gott till kvällsmat. Slutade med att jag åt halva chips påsen och sen däckade på soffan i några timmar och nu sitter jag här och väntar på Greys. Men jag har ingen ork till att ställa mig och göra min goda mat. Får bli en macka. Och sen ska jag vräka i mig choklad.

A girl who never gives up.


"den som inte tar bort luddet ska dö!"

Det här med gemensamma tvättstugor. När jag var liten hade vi först gemensam tvättstuga tills vi flyttade och sedan dess har jag varit befriad från det. Varför jag använder mig av ordet befriad är för att dessa gemensamma tvättstugor alltid medför problem. Jag trodde jag hade hamnat i ett bra hus där tvättverksamheten faktiskt fungerade. Ack, så fel jag hade. Förra veckan blev jag totalt utskälld av en kärring, jo, hon var faktiskt det, för att jag inte hade tatt bort luddet ur torktummlaren. Det är bara den där lilla detaljen att jag inte använde torktumlaren den gången..Men självklart så var det mitt fel ändå och hon skulle minsan anmäla mig till styrelsen. Suck. 
 
Googlar man på ludd i tvättstuga kommer det upp ett offantligt antal träffar där man både kan läsa om hur någon kvinna stängde in en annan i tvättstugan för de inte hade tatt bort luddet och hur luddhatet ökar i Sveriges tvättstugorna. Av detta kan man dra slutsatsen att vi männsikor helt enkelt inte kan hantera, vad som borde vara obetydande, struntsaker. Hur ska vi kunna hantera det som är riktigt hemskt och orättvist som händer runt omkring när vi inte ens kan hantera luddet i tvättstugan? Det är skrämmande värld vi lever i.

Vad var det som gick fel?

Jag förstår inte. I ett skåp hittade jag min mixer som inte har fungerat på sisådär fyra år, vet ej varför jag ens har den kvar, men Ralph insisterade på att jag skulle testa den. Sagt och gjort och på något oförklarligt vis fungerade den! Så det blev att bege sig till Coop med en god smoothie i tanken. Plockade på mig lite frukter och begav mig hemåt. Skar alla frukter och även mitt pekfinger fick sig ett mindre härligt cut..Hällde i frukterna i mixern och mixade. Hällde upp smootihsen i ett bägare, satte i två sugrör, slurp och BLÄ!! Men skojjar du med mig? All denna möda och så blir det skit? Great. Härlig måndagskväll på dig med.
 

A lady with character

Vid lunchtid befann jag och Alpha oss i ridhuset för lite tömkörning. Liiite miss i kommunkationen i början men efter ett tag gick det faktiskt helt okej! Dock har långsidan aldrig känts längre i ridhuset när jag sprang i traven med andan i halsen.. Efter traven fixade Sarah galopparbetet och hej och hå var det gick! Solstreck och en träpall är otroligt farligt förstår ni. Eller iallafall tillräckligt för att hitta på att det är det! Tillslut lugnade Alpha ned sig och det såg riktigt bra ut. Fick rida två fina hästar idag och det var väldigt kul att vara uppe i sadeln igen. Snart är det dags för mig och Alpha igen men först lite mer träning från marken för att stärka upp ryggen ordentligt.