I just LÖVE him!

Nu har jag suttit och replayat ett youtube klipp 15 gånger..minst och jag har kommit fram till att jag bara Måste få säga att jag har gått och blivit småkär i en kändis. Haha ja, jag vet jag låter som om jag var 14 år och det bästa i mitt liv är backstreet boys och jage  sååå käär. Haha mn Ja så e läget! Och gissa vem denna MYCKET speciella person är? ...... BJÖRN GUSTAVSSON- den yngre! <3 Haha, ja antagligen så tycker du att jag e heelt ute och cyklar eller så förstår du mig precis! Antingen eller, finns ingenting mittimellan. Antingen försår man att man blir helt såld när man ser han upträda eller så gör man det inte. Och jag e heelt såld! Igår när jag tittade på Melodifestivalen satt jag som på nålar och hade extremt höga förväntningar över hans uppträdande OCH vet du vad?! Hans uppträdande uppfyllde precis alla förväntingar till och med mer! Det var nog det bästa uppträdandet han har gjort. Så jag säger bara scru Karl Petter i bonde söker fru och GO Björn Gustavsson!:)<3

För små tallrikar

Så här skrev min bror på sin blogg, lägg noga märka till att vi är syskon:


Nu är jag för jävla sur alltså. Dagens tallrikar är skitsmå. Ärligt talat asså. Idag skulle jag tex äta makaroner, kötbullar + grönsaker. Och jag hade fanimig fått gå i 3 omgångar om det inte hade varit så att andra gången jag tog upp byggde jag en pyramid så skiten skulle få plats. Med mina 72kilo på 182 cm anser jag mig långtifrån vara överviktig och det är då med andra ord förjävligt att man sak behöva gå mer än en gång. VAfan jag har betydligt bättre saker för mig än att behöva gå och fylla på min jävla tallrik. Visserligen har jag typ dubblat mitt dagliga matintag sedan jag börjat träna mycket och äta nyttigt men ändån! Tallrikarna är för jävla små. Så när jag flyttar hemifrån ska det inte finnas en enda jävla "normal" tallrik i mitt hus. Endast dom största pizza-tallrikarna kommer att få plats i mitt vackra kök.

Eftersom jag också anser att detta är ett problem kände jag att detta inlägget passade perfekt!! Och jag vill klaga på skolans tallrikar! Asså jag skojjar inte! De är typ hälften av tallriksstorleken man har hemma! Detta betyder att man måste ta dubbelt så många gånger om man nu känner att man är hungrig. Ska det vara så?! Neeej! Större tallrikar!!! Ja, jag kanske är matglad men vem är inte det;)

Vändpunkten

När vändpunkten kommer det är då vi blir som lyckligast. Har ni någon gång haft den känslan att ni känner att det börjar bli bra igen? Att man länge har gått och varit undermedvetet deprimerad över saker och ting och det känns som det aldrig löser sig. Men sen helt plötsligt, utan våran vetskap så kommer faktiskt vändpunkten. Förr eller senare måste den ju komma men man vet aldrig när. Och varje gång man upptäcker det blir man precis lika glad. Det känns härligt, äntligen funkar saker och ting och man går inte och tänker på massa onödiga saker som man egentligen borde ha glömt för länge sen. Då, då när man kan bortse från det dåliga så känns det verkligen bra inuti mig. Man blir som en helt ny människa, man kan äntligen lägga energi på de saker som är viktiga och betyder något för en och bara glömma resten. En helt underbar känsla. Så nu vill jag bara säga till alla: I?m back in the game so watch out!;)


image77


Jack and Jones

Här om dagen så skulle jag vara så vänlig och handla ett presentkort på Jack and Jones till min bror som fyller år. Detta var dock en aaaaning besvärligare och PINSAMARE än vad jag hade tänkt mig..

När jag kommer in på Jack and Jones står en ja minst sagt SNYGG kille och jonglerar med en galge..eemm ja..och typ skriker över hela affären TJAAA! eemm ja hej på dig med tänkte jag mn eftersom jag tänkte vara cool i detta möte sa jag glatt ett högt TJAA tillbaka efter att först ha sagt ett tyst Hej.. ja iaf så går jag till kassan och säger att jag vill ha ett presentkort.
Då säger han andre, han inte lika snygga mn ändå rätt okej:P, att det är väl roligare at få en tröja som man isf kan byta?
Jag: Emm jo visst kanske det.
Han: Ja precis. Vem e det som ska ha det?
Jag: Min bror
Han: Hur mycket fyller han?
Jag: 16
Han: Okej. Han tittar på den andra killen, ja han snygga. och säger: Visa henne vad en 16 åring kan vilja ha.
Jaha så då visade han plagg efter plagg och jag bara eemm njää inte riktigt kanske. Sen efter ett litet tag säger den mindre attraktiva, men helt okej snygg: Men den tröjan han har på sig då?
ÅÅhhh nooo vad ska jag svara?! Min bror hade verkligen inte tyckt om den..
Jag: emm..inte riktigt kanske. (ÅH PINSAMT ELLER VAD?! Varför kunde jag bara inte ha ljugit?!)
Den snygga: Men jaha TACK
Jag: Emm jag tar ett presentkort
Dem båda: Ja okej.
Sen när han skulle skriva på presentkortet utbrister han: OJ jag råkade skriva fel namnteckning.."Hur ofta händer det?"
Jag tänkte: Eee..förfalskat sina föräldrars namnteckning för ofta eller vad?!
Haha jag gick ut därifrån med en skryngklig ful kuvär med presentkortet i. och TYDLIGEN ska det vara skrynkligt! Jaha så man ska behöva få ett skrynkligt kuvär när man betalat massa pengar för det.
OCH just det ja! Måste tilläga att såklaaart var jag tvungen att visa mitt id..mn nu e fallet såhär att jag har inget och fick visa mitt PASS där jag e typ 13 år! Heeej snygging! ÅÅh dööö!

Puss