Det där med dressyr

Kände att det var dags att ta tag i mig själv så nu är jag anmäld till årets första dressyrtävling. Några dagar efter jag anmälde mig kom jag givetvis på att man sitter ned i traven i dressyrprogam, ja, det är självklart egentligen men för oss tankspridda människor som ändå har tävlat dressyr i x-antal år men som egentligen vill definiera sig som hoppryttare så kan sådan här väsentlig information glida ut ur tankarna. Saken är den att när satt jag ned senast? Mer än till galoppfattningen?? Emm..4 november för att vara riktigt exakt. Ja men visst, ca tre månader sen. Bra jobbat Louise!! Men jag har ju lite mer än en vecka på mig. Borde ju vara "lugnt". Eh. Bra, att jag låtsas tror på mig själv iallafall. Låtsas är bra!
 
 

2013 here we come!

Det nya året har varit nytt i nästan två månader nu så det var väl ingen direkt nyhet att det kom att bli ett nytt år även i år. Ibland blir jag irriterad på hur folk bemöter det nya året. Man sätter upp skyhöga mål och man ska bli en så mycket bättre människa, det är näst intill skrattretande. Om vi ska vara i ärlighetens namn, hur många löften fylls upp under året och framför allt hålls året ut? Men sen om jag tänker efter så älskar jag tanken på att ett nytt år kan ge en, en ny start. Man liksom börjar om på ny kula, kan lämna det gamla året bakom sig, ta lärdom och gå vidare. Jag har själv bestämt att 2013 kommer bli ett kickas year! Så jepp, jag är precis likadan som alla andra. Skyhöga löften som ska införlivas och jag ska bli en så mycket bättre männsika. Får väl se hur mycket som införlivas men oavsett så ska det bli ett bra år med mycket skratt!
 
Fikade med en vän förra veckan och jag frågade hur man skulle vara på en stor tillställning vadan hon svarar "Man ska helt enkelt vara jävligt check!" Jag gillar uttrycket. Imorgon ska jag vara jävligt check! Bara så ni vet.