balansen i benen

Då var allt putsat och fejjat inför morgondagens värdering. Ska bli spännande och se vad mäklaren säger! Det är trevligt när det är såhär rent men samtidigt känns det så obekvämt att befinna sig någonstans i lägenheten just eftersom man inte får lov att stöka ner. Men efter imorgon blir det slappt igen. Då åker dammråttorna fram igen som jag sopade in under sängen. Hehe. Räknar med att mäklaren inte tittar där.

allt måste bli bra, det bara måste det.

En vecka har vi nu bott och levt i lägenheten. Tar nog ett tag innan man har installerat sig på riktigt. Kan fortfarande inte fatta det riktigt. Känns fortfarande overkligt. Men verkligt på samma gång. Har så många gånger visulerat om en lägenhet med min andra halva. Och nu är det sant. Sant.
'
Första advent imorgon och jag har faktiskt fixat lite, mini lite, julpynt. Detta året får julpyntet mer eller mindre vänta här hemma, desto bättre anledning att öka på det i stallet. Får se hur jag ska göra det detta året. Men julpyntat ska det bli!
'
'

Det var för bra för att vara sant


Ralph: Wow vad är det för något?
Louise: Emm..sådanna där olika skaft till damsugaren.
Ralph (uppgiven): Jaha, jag trodde den hade ett avgasrör..

frosten på glaset

Sista dagen innan tentan, är inne på slutspurten nu. Om man nu kan kalla det spurt att ha ena ögat på facebook, andra halva ögat i boken, ena handen på tangentborder och andra handen på mobilen..kanske inte riktigt exakt så men något liknande iaf. Motivationen är inte på topp men med lite Marabou polka ska det nog lösa sig. Efter tentan så är det en blodig biff som gäller med tjejerna. To die for! Det var "bara" den där tentan som skulle göras också jepp.

Jag vill ha en sådan där hylla som typ ser ut som en stege i vitt. Bara så ni vet.

Det ända som spelar någon roll är du, mitt hjärta

Efter att ha monterat ihop ett massivt antal möbler från IKEA borde jag ha lärt mig vid det här laget att alltid kolla så att allting är i förpackningen och kolla igenom hela monteringsanvisningen först. Men det hade jag inte lärt mig idag när jag snabbt skulle upp och sätta ihop mitt skrivbord.. ordet snabbt blev till tre timmar. Och en skrivbordslåda som är trög att dra ut och knappt går att stänga blev det också. Men det blev det på köpet.

Mitt dilema: Jag behöver en toalettrullehållare som står på marken. Inte bara dem reservtoalettrullarna utan den man använder när man är på toa. Då har jag hittat tre alternativ. 1. Specialgjord av en smed, tar x-antal veckor och är antagligen dyr som sjutton. 2. En skitful från Smedbo som gick på sådär "lagom" 1600, hujeda mig! 3. En som är snygg från Millers för 800, jahaa?? Tänkte först rabbla upp vad man kan få för de pengarna istället men känner att ni kan föreställa er det själva. Min slutsats är: Toalettpappret får stå på golvet.

I'm gonna marry the night

Funderar på att vända på dygnet. Känner att jag pluggar hundra gånger bättre när allt är dött och tyst runt en. Kanske är en idé? Iaf till tentan är klar.

Sitter här med böckera och alla antackningar i högsta hugg. Idag ska jag få mycket gjort! Jätte jätte mycket!! haha det är bra att jag försöker övertala mig själv till det iaf. Tänkte att om jag pluggar effektivt, inte ger upp efter tio minuter och gör något annat, i ca 4 timmar och känns det ok då så tänker jag unna mig något på Ikea. Eller få gå upp i lägenheten och pula lite. Vi får se. Först ska jag arbeta mig igenom de där fyra timarna. Go Louise! Go!

Igår var första natten på något nytt. Jag kan verkligen inte fatta det. Jag sov i vår lägenhet. Kan inte fatta att jag faktiskt har ett alldeles eget hem, som jag verkligen kan kalla hem. Som skilsmässobarn har jag aldrig känt att jag har haft ett hem med stort H. Men nu har jag Hemmet. Det är så fint. Och så vårt.

på högvarv

Första tentan på utbildningen är... KLARAD!!!  WIIIIIIIIIIIIIIEEEE!! Lovely lovely lovely!!

Har sådan ridabstinenst så jag hoppar på nålar! Längar till min bäbis får komma hem. Men först får hon prestera lite och jag kan styra upp allting som jag gör och sen kan hon komma hem :) Längtar, det gör jag!
´
Det är så ofattbart men så nära. Nu är det verkligen inom räckhåll. Två hantverkare ska komma, stor städning och köp av möbler och sen flyttar vi in!! Kan inte fatta det. Förhoppningsvis ligger jag i vår nya säng på söndag, tittar upp i taket och kniper mig i armen och förstår att det är på riktigt. Jag har flyttat ihop med världens bästa kille.

Och så var det gjort

Nu är den INLÄMMNAD!! Så himla skön känsla. Dock lämnade jag in fel saker först men tack och lov läste jag inlämninsbeskrivningen igen. Tack och lov att man tänker ibland! Men vilket fall det är uppgifterna inlämnade. Wihuu! På måndag börjar tenta plugget men nu ska jag unna mig 4 portioner chokladpudding med gröna bananer. Mums!

En annan liten intressant sak. Imorse åt jag fyra lingongrova mackor med smör, leverpasetj och tomat. Min kompis har ett programm där man kan räkna ut antal points. Tänkte att det kunde vara roligt att göra. Hör på detta. Den frukosten gav mig 21 points!! Förklaring av mina utropstecken: Om man vill gå ner i vikt får man äta 31 (inte för så är fallet men bara för att se det klart) och för att hålla vikten ska man typ äta 45 (det beror ju på hur man rör sig osv). Sjukt va?! Kanske man borde prioritera maten annurlunda.. Någon gång när jag orkar ska jag verkligen börja äta bra mat och lagom mängder. Men så länge.. F*ck pointsen!

en liten mumsbit

Jag har fått en hel del dåliga vanor på sista tiden. En av dem är att jag äter snabbmat. Inte snabbmat i den bemärkelsen ni tror som  donken och så utan färdigrätter!! Gaah. Det värsta är att det är så smart gjort. Det är faktiskt gott och det tar ingen onödig tid. Plus att det inte är så svinigt dyrt, men egentligen inte billigt heller. Men jag tänker att jag "unnar" mig (hur kan jag ens kalla det unna mig när det kostar 22 kronor, rätt illa då va??) detta tills vi flyttar in i lägenheten. Då är det minsann slut på detta. Och idag tänkte jag också göra mat. Kyckling med ris och gräddsås! MUMS! Vet ni varför? För att jag är KLAR, nästan, med en deluppgift den största och fy vad det känns riktigt bra!! Hihi. Glad tjej.

En annan sak jag har funderat på. Ni vet den där sista droppen som alltid finns i glaset. När man har druckit den sista droppen och verkligen inte orkar gå och hämta mer dricka och då dricker man den där "sista droppen" typ sju gånger och förbarmar sig varenda gång att det inte finns mer i glaset.