År förkylningens vägnar

Då har förkylningen hoppat på mig och jag ligger i sängen och snörvlar bort mig. Gaah. Ofta. Jag tror helt klart att jag har blivit förkyld när jag träffade massa människor här om dagen och bassiluskerna bara hoppade rakt på mig. Kände redan på eftermiddagen hur min näsa började rinna. Ralphs förklaring till min plötsliga förkylning var att jag red i t-shirt när det regnade och blev svettig och sen kall. Men neej, tror inte på det. Jag menar hur ofta gör man inte det liksom? Det är människornas fel. Vilket fall så har jag köpt en jacka men var inte helt säker på att jag ville ha den. Tog på mig den och gick runt lite i lägenheten. Då kommer värsta nysen (Läs: snor) rakt över den.  Så där blev beslutet fattat. Jag behåller den svindyra jackan.


update

Här kommer ett inlägg om vad som händer i mitt liv just nu.
Lägenheten
Som ni säkert vet har jag och Ralph köpt en lägenhet och vi håller på för fullt. Just nu står vi lite still då elen måste dras om i köket och det sista rummet måste bredspacklas. Men i veckan räknar jag med att börja måla allt och faktikst måla klart allt! Åh, vore så kul. Sen är det "bara" köket som ska upp och nya golv i alla rum och sen kan jag börja shoppa loss och verkligen inreda hemmet. Vårat hem.
Skolan
Imorgon kommer jag att sätta mig i skolbänken igen. Känns lite som om jag ska börja gymnasiet igen fast som vuxen. Utbildningen är tre år. Jag är nervös, det ska jag inte förneka, men att det ska bli kul tar över nervositeten.
Hästarna
För tillfället känns det extra bra med hästarna! Kommer satsa stenhårt på träning och tävling nu till hösten. Känns så underbart att ha hästarna i mitt liv. Det är något jag verkligen kämpar och brinner för och det är värt varenda liten minut och vartenda litet öre.
Vännerna
Jag är så glad att jag har så underbara vänner som jag har! Ni ger mig glädje och kärlek och jag är så ytterst tacksam att ni finns i mitt liv!
Nu fick jag det att låta som om hela mitt liv är underbart och just för stunden är det faktiskt det. Men jag har haft många motgångar i livet och dem kommer fortfarande pö o pö men det är just därför jag ser till att njuta lite extra just nu så man är stark när världen bara vill trampa på en och göra en platt. Helst platta till en under marken. Då känns det bra att man kan flyga lite extra ibland. Lite extra högt över molnen.

Det gick sådär med det


Hmm..det här bloggen skulle ju bli en renoveringsblogg. Hur gick det med det? Jag skyller på att jag fortfarande inte vet hur jag ska förflytta bilderna från mobilen till datorn. joo, jag fattar att jag behöver en kabel men vadå för jäkla kabel? Jaja, hade ju varit lite roligare och se det jag skriver om men jag ska fixa det på något sätt! Men just nu går vi fram som ett ångande tåg! Vi fick nycklarna i torsdags och har redan slängt ut i stort sett allt som ska bort. Riva golv och köksvask sen är det borta. Tapeterna är nästan helt nere. Sen ska bredspacklet på och sen ska det målas! Räknas med att måla vardagsrummet och sovrummet i helgen. Nu jäklar!! Åh, vad det är KUL! Hejja hejja! Hejja oss!!


This is the start of something good

Igår var det en av dem lyckligaste dagarna i mitt liv. Vi har äntligen fått nyckel till lägenheten!!! Wihuu. Sprang ner och hämtade nyckeln på kontoret och från kontoret till lägenheten sprack jag nästan av glädje! Hoppade av lycka. Kom in i lägenheten och ställde mig vid fönstret och tittade ner på gräsmattan. Det är en stor "rabatt" på gräsmattan som är formad som en hästsko. Kunde inte låta bli att le lite extra mycket.



Början

Idag får ni ett litet smakprov på min "renoverings och inrednings blogg". Börjar med det första kollaget som är på halva vardagsrummet. Skulle även vilja ha en härlig matta till soffan men dagens ungdomar verkar inte ha matta (?). Jag tycker det är skönt för fötterna så jag tänker ha en matta. Men frågan är vilken färg..? Väggarna är vita så det enda som för tillfället har lite färg i rummet är den underbara tavlan. Men jag tänker att det kan man lätt piffa upp med lite kuddar och lite växter, som inte behöver vatten men som inte är i plast, och annat krimskrams.


Samtliga bilder är från IKEA.se


Lycka!

Först hade jag blivit av med mina vantar, helt plötsligt har jagt två par vantar. Hur gick det till? Ingen som vet. Hehe.

Igår var nästan hela gänget på pay and jump i Åsbo. Och det gick såå bra! Är så stolt över min stjärna. Nu är det inte långt kvar till dem riktiga tävlingar. Fila lite mer på tekniken och framförallt fila på vårat samspel så ska vi nog se att detta blir riktigt bra. För tillfället är det underbart. Och som min vän sa så ska jag bara njuta!! Formen börjar komma på plats succesivt och hoppandet är kul. LOVE IT! Tack mina vänner för ni hjälper mig. Ni är guld värda ska ni veta <3 Utan er hade det inte gått och jag är SÅ tacksam ska ni veta!


It's a CLEAR ROUND!!


Jag visste att Hanna skulle fixa det! TACK hjärtat<3

Dem kommande veckorna kommer min blogg att bli en renoveringsblogg. Mest för min egen skull för det kan vara kul och se sen vilket riktigt h*lvete det var. Men samtidigt se hur ett hem byggs fram. Jepp, så för er som inte står ut så säger jag "tack och hej" och till er som vill fortsätta att följa med mig på resan så säger jag "Hej hej!" Hihi. Men innan renoveringsbloggen drar igång (kanske borde jag göra en ny blogg och kalla den renoveramera.blogg.se? Funderar starkt på att kolla om namnet är upptaget) så kommer här lite, okej nu underdrev jag, MYCKET fina och flummiga bilder från Falsterbo. Även om jag aldrig skulle göra om det så var jag där med mina fina vänner och dem är så j*vla underbara!!


Hoottiiiieess!!

 

Snygging 1, snygging 2 och FREAK!

 

Apelsenjuice, Mumsa!!

FREAK och Sötnos

 

Vårt älskade älskade PALATSET!

rocka fett

 

<3