So nice.

Weeeeiiiii!
Betalade resterande av resan igår och nu har jag precis skrivit ut biljetterna.
LOVELY!
Jag längtar, längtar, längtar.





Jag, jag och jag

Jag bara älskar att vara glad för andra människor i min närhet. Är dem glada blir jag glad! Två som står mig nära har blivit så glada nu och jag kan bara stå och le. Underbart!

Jag måste också säga att det ÄR roligt att tvätta bilen. LOVE it! Tror ni jag kan ha det som sommarjobb? Det är nästan lika roligt som att tvätta hästen. Men bara nästan.

Jag var inne på HM innan idag. Hittade ett sånt gulligt linne att jag köpte det. Ska ha det på min födelsedag som börjar närma sig. Hittade också en jeans-jacka som jag inte kunde bestämma mig om jag skulle köpa eller inte. Jag beslutade mig för att vänta. Vad ser jag nu när jag loggar in på Tyras blogg???? JO, att hon har köpt D E N. Jaha ja, då var dem slut imorgon klockan  två minuter över 10 då. KUUUUUUL!

Skogens bär

Söndag idag och jag har hunnit med massor! Var först i Veberöd på morgonen och tränade en så duktig elev! Jag blir så exalterad när mina elever är så duktiga att jag vill lära dem allt på samma gång. Så att dem helst kan tävla OS imorgon. Jag vet jag tar det lugnt och metodiskt men det verkligen hoppar i kroppen att jag vill lära dem allt! Besökte Alpha sen. Weii idag kom hon fram till mig. Jag vet att innerst inne saknar hon mig lika mycket som jag saknar henne. Innerst inne. Men då var det "bara" (känns som en halv evigheeeeeeeeeeet) ca 13 veckor kvar tills vi tar hem henne...

Sen stod det tävling för Sarah med Wilda på schemat. Dem var så duktiga! Dubbel nolla på sin första tävling. Härligt! Grattis än en gång vännen.

Hanna och jag tvättade sen hela min transport med brandslangen och allrengöringsmedel! Fin fint blev det. Det behövdes. Men jag undrar bara varför jag är så noga med mitt släp men varken med min bil eller rum. Eller det är snarare min mamma undrar. Jag kan förklara. Mitt släp har med hästar att göra. Och saker som har med hästar att göra måste vara i topp fin form. Ni häst-människor förstår.

Jag ska även berätta att jag sedan CYKLADE till Dalby för att hälsa på Flisa. Läs noga CYKLADE! Såå duktig jag var. Bra gjort Louise! Fortsätt så. Lite pepptalk är alltid bra. Hehe.

Nu ska jag se om jag kan hitta en parkeringsplats till bilen. Adjöken på denna härliga söndag!




Såhär på morgonkvisten

Alltså jag undrar en sak. Det många har på mackan kallas ju pålägg.
Varför? Det är ju något man LÄGGER PÅ mackan.
Borde det inte heta typ? Läggpå då? Va?
Ralphs teori var att det inte "klingade" lika bra som pålägg.
Man vad sjutton. It makes no sense!

Skratt fnatt.

Tingeliing!

Körde direkt från jobbet till min vän Camilla. Weeiii. Vi har myst, fjantat oss, varit på nova, ätit en massa och pratat om allt mellan himmel och jord. Har även gjort "make overs" på varandra. Haha coolt. Det blev riktigt bra ska jag tala om. Frisör och make up artist nästa. Eller inte det nej. Men vi har konstaterat att vi båda gärna vil ha en make up artist, en frisör och en stylist sittande i soffan som gör oss iordning varje dag. Yeye.

Jag la precis över bilder från kameran mha minneskortet från kameran. Givetvis? När jag håller på att fixa kommer Camilla med sladden till kameran och undrar vad sjutton jag gör. Hon hade ingen aning om att man kunde göra så. Haha välkommen till 2000-talet vännen.


Camilla du är UNDERBAR och har ett hjärta av GULD.



 

 


2010

Dröm inte bara drömmen. Lev den!





.

Min plan för dagen var att gå upp vid 8, göra mig iordning, gå på stan en runda för at hitta ett par snygga solglasögon och prova ett par skor som jag har sett i en tidning. Den planen höll inte. Jag gick upp 8 men efter någon timme kände jag att jag skulle vila mig lite. Vilningen blev att sova i fyra timmar. Tännkte städa lite nu och sen ska jag faktistk fullfölja min plan att hoppträna ikväll. Det ska bli så kul! Jag längtar.




Dagen idag.

Dagen idag har varit helt underbar. Och det bästa av allt är att den inte är slut än! Började med att jag vaknade 20 över 5 av mig själv. Väckarklockan var ändå ställd på kvart i sex så då kunde jag lika gärna gå upp. Jag duschade, fönade håret OCH sminkade mig. Jag kan ju säga att dem dagarna jag börjar 7 på jobbet möts dem oftast inte av världens vackraste mig liksom. Men dem får ta mig som jag är. Men ändå idag duschade jag ju! Plus deoade mig. Det ni. Då jag hade en kort dag idag på jobbet åt jag och Ralph Kina buffé som lunch. L O V E! Tog en runda på stan, åt glass och bara hade det så himla mysigt. Att få spendera en hel dag med min älskling i detta underbara väder, det var det bästa!



Jag vill även berätta en stor sak för mig. Jag är tillbaka, tillbaka där jag var för tre år sen. Tack Sarah och Ullis för igår. Det betydde så himla mycket för mitt självförtroende och min självkänsla. Tack!


Mina översnygga stövlar.

Har nog fått mer positiva kommenatrer om dem än någon utav mina klänningar.

Jo, men det känns bra. Festa i gummistövlar någon?


Städa städa städa

Igår släppte jag Alpha på bete. Det var verkligen en gigantisk stor hage! Hon blev lite rädd när det kom 13 springande hästar mot henne. Och sökte skydd hos mig. Aw gulligt va? Men hon och Corre är vänner så dem går tillsammans. Skönt att hon har en kompis.

I ju med att Alpha är på bete nu i ca 4 månader så har jag börjat att storstäda alla hennes saker. Jag började med ryktlådan, mathinkarna och hökassarna. Jepp, jag har även varit så dutkig och tvättat av höpåsarna! Det ni. Så nu är hela badrummet och grovköket helt vått med bubblor överallt. Det värsta är att mina strumpor är genom våta! Mysigt. Men fint blir det.


Billig och bra!


A4a

Jag verkligen älskar när man får hundra idéer i huvudet som bara måste ner på ett papper. Jag brukar kunna skriva några fulla A4 papper med massa kludd och bokstäver som knappt går att läsa. När jag har brainstormat mina idéer ytterliggare så försöker jag att renskriva pappret. Inte alltid helt lätt men jag får alltid ut någonting. När jag sitter och renskriver mina fulla papper så pennan glöder så bara ler jag. Jag har tusen idéer om lite allt möjligt som bara väntar på att sätta i bruk. Idéerna och tankarna och i olika storlekar och har olika betydelser. Men alla lika viktiga. Jag tror att ju mer man tänker på ett problem desto svårare är det att hitta lösningen. Eller det behöver inte ens vara ett problem men något man går och grubblar på. Jag tror bara att det trillar ner en dag sådär. En dag kanske man står där med världens bästa lösning fast än man kanske inte visste om det. Kanske. Nu ska jag fortsätta att spåna på det jag har i mitt huvud nu. Imorgon kommer jag att prova en idé. Får se hur det går. Förhoppningsvis gör den succé!

taco taco.

I förmiddags var jag och tränade min elev i hoppning. Så duktiga dem var! Kul att träna elever med stor motvation.

Taco-kväll med vännerna nu ikväll. Mysigt. Sen blev det stand up med Johan Glans. Han är bara såå rolig! Haha och ett tag undrade jag om Sarah skulle dö av skratt, haha. Kul kul! Tack för ikväll tjejer! Imorgon blir det utsläpp i stallet och sen jobb. Kvällsmaten imorgon blir spaghetti och köttfärsås. MMmmm längtar redan! Söndag morgon släpps Alpha...Min gummsa.



 


Min teori är bättre.

Kolla på bilden nedan. Vet du vad den nyckeln heter? Det är en sådan där nyckel som man tex alltid får med om man köper möbler på Ikea som man ska bygga ihopa. Men vad heter den? Någon gissning någon?

 

Den heter insexnyckel. För den är tydligen sex-kantig eller något. Detta fick jag reda på här om dagen. Jag har alltid trott att det heter inseKTSnyckel. Varför? Jo för det ser ju ut som dem där spröna. Se nedan.

 

 

Eller huur? Strålande lika. Jag vet, jag är smart.


Que?!

När jag och Ralph var och handlade här om dagen så stod jag i bad och duschgången, ni vet med alla schampo etcetera. Skulle hitta en deo. När jag stod där i mina funderingar utbrister jag:

Jag: Jag tror faktiskt att jag ska överväga att duscha idag.
Ralph utbrister så halva affären hör..: Wihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!
Jag:Hu????????????????



Alltså jag duschar faktiskt...ibland.

måla.

Jag hoppas verkligen jag får polka choklad ikväll. Behöver det. Först tänkte jag rengöra en av Alphas gamla skor. Jag har nämligen köpt guldfärg så det blir till att måla för att sedan sätta upp på väggen. Åh, mitt rum kommer att bli så fint när hästskon är uppe, alla fina foton på hästarna, vännerna och älsklingen är uppe. Tänkte också att jag så småningom skulle gå och duscha, äta någon macka, sätta på mig en av Ralphs stora hood tröjor, krypa under täcket och titta på Bella & Tyra show. Ibland behöver man det. Man är inte alltid på topp. Det är okej att inte vara det. Det kommer en dag imorgon också. Ny tag då.

.

"Tänk om jag hade en liten, liten, apa.
Ompa, Ompa, Fallerallaraa.
Tänk vad folket skulle stå och gapa.
Ompa Ompa Fallerallaraa.
Men inte åt mig, men åt min lilla apa.
Ompa Ompa Fallerallaraa"




Sommaren är på väg.

Våren är här och med våren betyder det betessläpp för Alphas del. Nästa helg släpps hon på bete i över tre månader. Kanske till och med fyra. Jag vet att hon behöver det och att det kommer vara så skönt för henne. Men jag saknar faktisk henne redan nu, utan att ens har lämnat henne där än. Så klart kommer jag att åka och hälsa på henne minst en gång i veckan men det är ändå inte samma sak. Kan knappt bärga mig tills jag kan ta hem henne och påbörja höstens arbete.

Sen är det vintervila och sen är det vår igen och där med kommer tävlings säsongen igång och kvalet till Breeders! Jag är taggad till tusen. Men som sagt, först är det dags för en lång och härlig sommar för både mig och henne. Denna sommaren ska jag verkligen försöka slappna av, sluta stressa och göra det jag känner för. Har ju bland annat Falsterbo Horse show och Kreta att se fram emot! Och alla mysiga sommar kvällar och nätter på stranden med mina underbara vänner. Längtar.

V A R I N T E Ä R L IG F F S ! ! !

Ni tjejej som läser detta, ni förstår mig. Ni vet, ibland bara måste man klaga lite till sin pojkvän om att man har lite fett här och där för att han ska säga "men du är fin som du är älskling". Eller hur? Jag försökte detta..

Jag: När jag tittade mig i spegeln när jag hade duschat så såg jag lite fett på låren och magen. Buhhuuu.. Men sen när jag tog på mig kläder kände jag mig endå fin liksom.
Ralph: Ja..kläder döljer ju en hel del.



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Killar alltså!

I min handväska

Min handväska och mina nya dojjor

 

 

Vad kan finnas där i?

 

 

RÄÄÄTT!!

 

 

Nya smaken får plus plus! Smakar polkaglass. LOVE it!

Sen har vi den underbara vita chokeladen från Me to you, G O D!

(det borde heta Me to Me..Läs: Pik Ralph..)


En grön markerings penna.

Det finns tre sätt att toppsa öronen med. Jag som precis många andra gillar verkligen att toppsa öronen. Det är en sådan härlig känsla liksom! Jag tänkte ta topp tre listan hur man rensar öronen som skönast.

På tredjeplats kommer att toppsa öronen med vatten på toppset/är våt i öronen efter duschen. Jag gillar det men det är samtidigt en lite konstig känsla plus att man blir våt i öronen. Inte helt okej med andra ord.

På andra plats kommer att toppsa öronen med torrt topps. Det är skönt! Men jag är rädd att luddet från toppset ska fastna i öronen så jag är inte helt nöjd.

Första platsen tar toppsa öronen med lite saliv på toppset! I promise you det är suveränt! Örat blir inte vått och man slipper hemska tankar med luddet från toppset fastnar i örat. Jepp, lite saliv och sen är det bara att rensa öronen.

När jag berättade detta på jobbet idag frågade dem om jag var dum i huvudet. Men vadå? Alla har väl provat det bästa sätet någon gång? Tydligen var det inte så. Men jag lovar er. Efter att ha testat det kommer ni aldrig att gå tillbaka till dem andra sätten.

pink lady

Bilden får tala för sig själv. Jepp, jag har målat utanför på lille fingret. Vill ju inte vara föör fin liksom.


 

 

 

Första hoppträningen med Alpha idag. Vi har tagit oss över våra första kryss!



Livet är till för att levas.

 

Den 24 juli åker jag och älskling till KRETA!!!


Exakt till detta hotell.


Lollo shoppar! Igen?! Hehe.

Tog en liten sväng på stan innan. Först åt jag och Ralph buffé på Rosegarden. Om ni inte har provat det så rekommenderar jag er att göra det. Underbar god mat och helt okej prismässigt. Sen blev det en shoppingtur. Hittade ett par underbart söta blåa tygskor från Fred Perry som jag så gärna ville ha. Det blev ett dilemma, så klart liksom. Storlek 38 var alldeles för stor och 37an klämde på tån. Får fundera ut något bra. Vill ju ha dem! Men jag gick icke hem från staden tomhänt!



Denna fiiiiiiiiiiiiiin fina sommarväska köpte jag från Lundbergs.

Kunde helt enkelt inte motstå den.

 

 

 

Mascaran som jag har använt i flera år och en ny upptäckt.

En primer från Loreal som tar bort det röda i ansiktet.

Först tänkte jag "yeye shore".

Provade den i affären (givetvis den man fick testa.. Eller? hehe. Var ju tvungen att prova. För vem tror på sånt?). Tro det eller ej men det funkade!!

Dem röda blemmorna från kinderna och ögonen disaperd. Otroligt men sant! Rekommenderar den starkt.

 

 

Jag har börjat gilla ringar skarpt! Hittade dessa skönheter på HM.

 

 

 

Bra köp!

 

 

 

 

 


<3

<3


Pinnglass

Igår blev jag häst ägare för exakt ett år sen!
Plus att min vän Carro fyllde 20.
Grattis ännu en gång vännen!
Detta var ju bara tvunget att firas!


Mmm glass är gott!

 

BRAAAAIIIN FREEEZZZEE!!

 

<3

Carro, jag och Sarah.