Ett glas vatten

Som ni vet eller inte vet så har jag ibland, eller rätt ofta, rätt mycket otur. Idag va en hel sådan dag. En dödardag. Började att man blir väckt 20 över sju av att telefonen ringde. Redan där kunde jag lista ut att dagen skulle gå ut skogen. På jobbet tappade jag en sak...en stor sak så saken smällde i sönder x-antal glasgrejer. Sen tappade jag en annan sak. Sen förstörde jag en skrivare. Slog mig i huvudet gjorde jag också. När jag äntligen kunde gå hem så åkte jag ut i stallet och tänkte ta en skön tur med Alpha på fältet. Jätteskönt..Efter ca 100 meter kommer det upp en kanin och Alpha blir livrädd, jag tappar balansen ser marken komma men tänker "Jag tänker f*n inte trilla av idag" på något sätt klamrar jag mig fast på halsen, sitter på halsen, håller nästan i bettringarna och på något sätt får jag stop på henne. Puh, andas. Känner att det bränner lite på benet. Tittar ner och upptäcker detta:








Jag ska nu gå och lägga mig och hoppas det blir en bättre dag imorgon. God natt åt folket!

The thing

Igår skulle det ha blivit ett hårt dressyrpass för mig och Flisa men istället hoppade vi lite! Wiieee! Det var en otroligt skön känsla och jag bara satt och log. Snart är det dags för hoppträningarna igen med både Flisa och Alpha! Det ska bli grymt spännande och framförallt så himla kul!! Längtar längtar längtar!

Annars då. Jo, jag tror att det blir en runda till Liseberg i helgen. Tihi. Men det gäller att vädret håller i sig. Så det kommer nog bli en spontan grej. Jag tycker om att vara spontan.





The ring on the finger

Hej och hopp!

JAG LEVER! Glada ni blev nu va;) Hehe. Idag är det den 25:e. Jag gillar dagen den 25:e. Det klingar så fint i öronen. Eller kanske det är pengarna som klirrar högt i den förutom alla mängder kvittot i plånboken väldigt tomma plånbok som gör mig glad? Eller är det för att det är V Å R dag idag? Eller så kaanske det är för jag har namnsdag idag? ( LÄS: SMS gratulationer omhändertags varsamt ). Eller bara är jag glad för att idag är en sådan dag? Ofta att jag försöker räkna ut varför jag är glad. Varför inte bara gilla läget liksom. Jag gör det. Jag gillar läget.

Idag ska vi galoppera över fältet. Alpha och jag! Flisa och jag ska träna på banan. Kanske till och med gå över en liten bom..en liiiten. Åh, vad jag längtar tills vi ska hoppa!!