Even if you ask me I will never tell

Känner mig riktigt nöjd med "domen" som jag fick idag. Det är inte alltid det värsta och det känns ju riktigt positivt! Nu står jag på en väntelista och det står jag bra, iaf för ett tag.
 
 
Midsommar imorgon, vad ska folket hitta på? Själv ska jag ta det väldigt lugnt, förutom vid jobbet och träningen och vid krängandet av jordgubbar. I stort sätt har jag alltid haft en krans på midsommar men det här året bestämde sig min moder (krans göraren) att befinna sig en bra bit från mig. närmare minst 70 mil från mig. Jepp, ni har nog redan förstått. Ska jag ha en krans får jag göra den själv, vilket sorgligt nog inte kommer att hända. Eller kan man kanske köpa kransar? Kan man kan man? Återstår och se om jag får tag i en krans.
 
 

Morgon stund.

Måndagen började med att jag precis har ätit kladdkaka till frukost! Mums! Kan man börja dagen bättre? Funderar på om jag ska ta mig i kragen och gå ut en runda innan jobb. Men det lutar nog mer åt att jag går och  lägger mig framför tvn en stund till. Jag måste ju också känna av att det är sommar fast det är många veckor kvar till semestern börjar. Semester ja, åh vad jag längtar! Inga måsten, bara njuta och göra spontana saker. Hoppas på att det blir en sista minuten till något varmt och skönt ställe.  Det hade varit skönt!

Fina Alpha

Listan som kommer göras lång.

Nu äre inte långt kvar till årets hästfest, Falsterbo Horse Show 2012. Jag har redan börjat fundera lite på vad som ska inhandlas under dessa dagar. Än så länge finns sadelgjord, benskydd, ridskor och ett träns på listan. Dock är det bara en tidsfråga tills den blir längre..

Både jag och Alpha är sjuka så har inte ridit på någon vecka nu och gud vad jag längtar efter att få sitta på hästryggen igen! Alpha har en hemsk hosta som inte verkar vilja ge med sig så veterinären var ute häromdagen igen. En kur till med slemmlösande mediciner och blir det inte bättre efter det så blir det att "skölja" luftrören. Hoppas såklart på det bästa! Så fort jag blir frisk så ska jag ta mig en tur och jag längtar!!

Det som finns nära hjärtat

Jag skriver några rader,
suddar ut dem igen.
Börjar på ny rad med en ny mening,
suddar ut det igen.

Det ligger några kanelgifflar i förpackningen brevid mig.
Förpackningen är öppnad och det har kommit in luft i den,
vilket gör att gifflarna är torra.
Jag hatar torra gifflar.
Jag äter dem ändå, för de smakar ändå ingenting.

Playmates

Dö läge här ja! Jag kan inte heller säga att jag med största sannolikhet kommer ta tag i det heller. Men förmodligen kommer det komma massa osamhängande icke intressanta texter ett tag framöver iaf! Som ni självklart gärna får hänga med på!
Jag tänkte fixa frillan och borsta tänderna och sen tänkte jag cykla in till stan. Jag vet inte vilket som är mest chockande av att fixa frillan, tanken att faktiskt cykla in till stan eller att faktiskt vara i stan (jag borstar faktiskt tänderna rätt ofta så därför fick det inte vara med på chocklistan). Nu kanske ni tror att jag ska shoppa järnet och göra slut på mina pengar men faktiskt ska jag lämna tillbaka x-antal saker så jag får alltså pengar tillbaka och ska förmodligen handla upp dem igen så det blir plus minus noll så ja, då har jag i ju för sig gjort av med mina pengar så ni har rätt. Jepp, detta var början på inläggen som inte har något sammanhängande betydelse.