Mina chinos måste tvättas.

Då jag antar att dem flesta av mina läsare har Facebook så kan jag väl lika gärna skriva det här. Jepp, I'm in a relationship (Jag vet att Camilla dör av skratt, INTERNT).  Kommer dock hålla det utanför bloggen då det är min ensak om vad som händer och sker. Men är jag kär? Ja. Är jag lycklig? Ja. Weiiiiiiiiiiii! Hihi. Okej, lite fjolligt men va fan jag e kär =)

Idag, jepp klockan har passerat 00 så idag är det måndag, så ska jag göra mig blond igen (weiiii) sen har jag en lucka på två timmar då jag täntke sola ryggen eftersom den är kritvit jämfört med framsidan..och sen har jag programridning i Flyinge inför Knock-outen. Hur jag ska kunna vara där klockan fem när min mamma slutar klockan fem är ett mysterium som behöver lösas..gaah kan jag bara inte köra själv liksom? Nej, jag måste öva först.. SHIT! Kom på att jag inte har pluggat programmet. Det får jag göra imorgon i min lucka. Jepp!



.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SARAH!
Idag är det din  stora 20-årsdag. Hoppas du fick en underbar dag.
Älskar dig



Life when it's good.

Min mamma kommer in klockan nio och säger med lite panik i rösten "Louise, är du vaken? Har du inte försovit dig till tävlingen?" Men nope det har jag icke, för vet ni vad? Jag har sovmorgon! Hur ofta händer det när det är tävling? Inte särskilt ofta. Tävlings arrangörerna har valt att ha alla unghästklasserna först idag, 130 starter, så för mig blev det sovmorgon. Då kanske jag hinner vakna till liv på hästryggen idag då ;) hehe Egentligen gillar jag bäst att åka tidigt på morognen för det är lite segt och gå och vänta och man vet ju inte riktigt hur långt dem har kommit och så. Men jag tänker att man får liksom "gilla läget" så då gör jag det. Jepp, önska mig lycka till för nu bär det av!

.

Lollo är glad
Lollo är kär
<3



Träningen idag i bilder.





Kärleken som alltid kommer att bestå.

Vänskap
Den starkaste kärleken som finns
Dem som alltid finns där
Dem man inte kan vara utan
Dem som får mig att skratta och le
Dem kramar som säger det kommer ordna sig
Dem personer jag verkligen älskar
Det är mina vänner





You don't have to be apart of the problem I just need a second chance.

Mitt och Camillas motto: "Låt den rätta komma in"
Då har man varit på donken för fjärde dagen i rad idag då, gött! Dock tappade jag min specialhamburgare på marken efter två tuggor vilket inte var okej! Men lugn, jag hade såklart en till. Hihi. Måste poängtera att BK är godare men att jag lackar på deras ketchup. Dels är det Heinz, usch, och dels har dem bara ketchup i små påsar. Fatta hur många det går åt då, minst två på varje hamburgare plus minst fem till pommesen..det blir ungefär 13 stycken påsar. Jobbigt. Okej jag ska sluta att snacka om hamburgare nu, det gör mig hungrig!

På onsdag åker jag och Camilla till min mormor, ett hus ute i skogen i Småland. Isolerade från omvärlden, bara känna och leva. Det kommer bli perfekt,





Jag kan inte göra mer än att säga förlåt.







It doesn't matter if it's wrong or right.

Ursäkta min extremt dåliga uppdatering! Så blir det när man är ledig, då lägger jag inte mycket tid framför datan. Men lite uppdatering från midsommar och framåt ska ni få. I fredags följde jag med lite folk på Möllan, tog 4 Francisco på en timme, mmm gott! Och ja, sen var jag speedad! Haha. Det var den uppdateringen det. Mer får ni icke veta. Nu ska jag gå en promenad och sen är det grillning på Bo1, gott. Funderar på om det blir stektkorv, eller grillad kanske man säger?, potatis sallad och ketchup..jepp så får det bli! Sen ska jag planera den kommande veckan. Måste ju åka på någon liten minisemester i alla fall!

Ha en trevlig kväll allihopa!


What I have in my mind, is you.

Egentligen tycker jag bäst om såhär dagen innan man går på semester eller dagen innan man gick på sommarlov. Då vet man att det inte är så mycket kvar och att det inte spelar någon större roll vad man gör under dagen. När semestern eller sommarlovet har börjat så går det bara med en ilande fart och sen är det över och back to reality. Jaja, inte mycket att göra åt. Jag tänker i alla fall unna mig den dyra snabbmaten med ekologiska köttbullar idag, mums!


Midsommar på fredag och jag antar att jag inte behöver skriva vad jag tycker om det..det är en "högtid". Så det tänker jag inte göra heller men vilket fall så kommer det bli trevligt. Har lite olika alternativ, kanske slutar upp med att jag sitter hemma själv och käkar jordgubbar med socker på och ser på film. Ja, det lät faktiskt mysigt det med. Eller så går jag på fest eller middag eller grillning. Vi får väl se!



Texten skär in i mitt huvud och i mitt hjärta

Det var det värsta text jag någonsin har läst

Jag hade aldrig förlåtit mig själv om det hade hänt, aldrig någonsin

Det fick mig att inse att varje dag är en gåva, även när det kan kännas för jävligt

Inget är för givet

Utan dig skulle jag inte klara mig

Du får aldrig låta det hända, aldrig någonsin

Det finns alltid något att leva för

Jag kommer alltid att finnas för dig, det vet du

Du är min vän som jag älskar så högt på denna jord



Lova mig att du alltid stannar kvar.

På radion spelas "Ingen vill veta vad du köpt din tröja" med Raymond och Maria (hur länge sen var det inte man hörde den låten?) och här sitter jag framför datorn, kom 50 minuter tidigare till jobbet idag än min schemalagda tid. Så går det när man har minus på flexen och snart går på semester! Åh, vad jag längtar. Jag längtar så himla mycket. Från och med onsdag klockan prick fem går jag på semester i två veckor, två veckor! Ska bli så himla skönt. Efter semestern kommer det bli riktigt hårt, i x-antal veckor kommer jag jobba 12 dagar i streck och vara ledig två. Jaja, den dagen, den sorgen. Först ska jag bara njuta av min ledighet.


Hade jag världens duktigaste häst igår eller vad? Jepp, för det hade jag. Först gick hon fram till mig genom hela hagen, sen lyfte hon snällt på alla benen och sen var vi ute och gick vår längsta runda hitten tills, 250 meter fram och tillbaka. Lite spänd och lite tillbaka men inga dumheter, min duktiga lilla Alpha! När jag var klar med henne släppte jag ut henne i hagen igen och satte mig på en sten och bara tittade. Luften hade blivit sådär kylig ren, underbart.


 


Umka Pumka

Ett flygfä!





Sometimes the heart don't agree with the brain.
Sometimes the brain don't agree with the heart.






Oskar, 7 år och Filip, 8 år (mina kusiner) sitter vid matbordet på studenten. Bredvid Oskar sitter det en tjej som har sprungit efter honom hela kvällen. Oskar tittar uppgivet på Filip och säger följande:

Oskar: Alltså Filip, tittar hon den där tjejen på mig fortfarande?

Filip: Jaa, hon är nog kär i dig.

Oskar: Åh nej, inte en till. Tror du verkligen det?

Filip: Jaa, hon älskar nog dig.

Oskar, suckar uppgivet och säger: Åh, då har jag skaffat mig kärlekstrubbel.


Haha visst var det gulligt? Dem är 7 och 8 år och har redan kärleksproblem. Då behöver man i alla fall inte känna sig dålig när man själv också har det och är 13 år äldre..


Tim, 10 år (även han är min kusin) sitter och småpratar med mig.

Tim: Louise, har du pojkvän?

Jag: Nej, det har jag inte. Har du flickvän då?

Tim: Nej..jag hade...hon hete Sigrid och var BLOND.


Hahaha han var mycket noga med att poängtera att hon faktiskt var blond. Inte att hon var snäll eller söt eller något sådant. Utan att hon faktiskt var blond. Ajja, det ska börjas i tid!






I would do anything for love, but I won't do that.

Snörvel, snörvel. Jepp, min förkylning har ju inte blivit bättre eftersom jag fortsätter med att vara ute och ränna på nätterna =P Jaja, lite förkylning och hosta har väl ingen dött av. Bara inte så roligt att träna med men vad ska man göra? Det är inte så att hästarna motionerar sig själva direkt.

Kusses studentfest igår var så grym! Shit alltså. Härliga människor och god mat, I love! När jag kommer hem upptäcker jag att jag har glömt hela min väska där med allt smink och min plånbok, SUCK. Det blir att köra och hämta den snarast då jag inte vill se ut som ett lik ikväll. En timmes bilfärd dit och en timmes bilfärd hem. Just wonderful! Ajja får i alla fall krama om min kusin igen innan han flyttar, alltid något.

There is no words who can last forever
But the feelings can
At least I thought so
But my emotions betrade me




Grattis! =)

Life is to short to wondering about the past.

Och så var det höst igen. Nej, inte riktigt men det känns i alla fall som det. På detta regn och rusk väder har jag också åkt på en dunder förkylning! Suck, inte att leka med. Man ska inte vara ute och ränna på nätterna helt enkelt. Idag tar kusse studenten, grattis! Ska bli riktigt kul att träffa mina bonnakompisar, var alldeles för länge sen. När jag tänker tillbaka då jag och en kompis festade med dem ganska ofta, får det mig att le. Alltid lika galet och jag mådde alltid lika bra efter att ha umgåtts med dem människorna. Jag ska också bo på landet när jag blir stor! Det är då en sak som är säker.


För en liten stund sitter jag och drömmer mig bort. Tittar på hästarbeten utomlands. Hur coolt hade inte det varit? Kombinera språk, hästar, nya människor, nytt land och spännande äventyr. Ju mer jag tänker på det desto mer intresserad blir jag av det. Hmm..söka kan man ju alltid göra och Alpha kan ju alltid följa med. JA, jag tror banne mig jag ska göra det. Studierna kan vänta. Hittade också ett ställe där man hade ett rum med havsutsikt. Stall + havsutsikt = kan det bli bättre?! Jag får ta mig en ordentlig funderare över detta känner jag.


 


Jag och Emili- Studenten 09


 


No one can put the words on you lips.

De två ställena jag verkligen älskar att vara på är i stallet och vid havet. De båda har så härlig atmosfär och jag infinner mig i ett inre lugn. Känns lite som om man kommer bort från verkligheten och får andas ut. Stallet bara är underbart i sig själv, hästarna, doften, ja allt. Att skritta ut en sväng och bara titta sig omkring till att galoppera i hög fart så vinden viner och tårarna faller, är underbart. Ville aldrig att galoppsträckan skulle ta slut. Senare på kvällen åkte jag till stranden och bara satt under en filt och tittade ut över det öppna och stora havet. Många kanske det skrämmer, att havet är så stort. Men för mig ser jag bara det som att det finns tusen möjligheter om vad man kan göra och vill med sitt liv.





.

Arg
Besviken
Sårad
Ledsen

Sviken


Living my life

Vad ska man säga? Om jag säger att jag har haft en hel underbar helg så är det ingen underdrift. Vill bara understryka underbar! Tack alla mina vänner för dem fina smsen på min födelsedag och TACK för jag fick den bästa födelsedagen någonsin! Kvällen började med tjejmiddag och sen kom några killkompisar och då blev det förfest och sen blev det utgång på det älskade Slagt huset;) hehe. När vi kom in gick vi direkt till RNB-golvet, ställde oss och dansade på miniscenen, 5 minuter senare stog vi i baren och blev bjudna på dyr champagne! Haha, rätt bra gjort av oss tjejer måste jag påstå. Hur vet man att man har varit på Slagt alldeles för länge? Jo, det ska jag tala om för dig. När dem stänger av musiken och man blir utdragen från dansgolvet, då har man varit det för länge. Vi hämtade våra saker och gick ut till taxibilarna. Jag var så trött i mina ben att jag satte mig raklång på marken och bara skrattade. Folk måste trott att jag var störd, men vad gör det? Jag hade den bästa födelsedagen någonsin och jag var lycklig. Det är det som räknas.




"When you feel that she is the one"

En man med den utstrålningen
En man med den omtänksamheten
En man med dem ögonen
En man med det leendet
En man med den rösten.

Det finns bara en sådan man.
Gavin Degraw.





Jag fyller 20 idag!! =D Happy Birthday TO MEE!


Finns det något gulligare än när en häst kliar sig på örat med bakbenet?

Imorgon lämnar jag tonåren!! Eller för att vara exakt om 4 timmar och  37 minuter, hihi. Ska bli kul. Egentligen lär det väl inte vara någon skillnad jämfört med nu mer än att man kan handla på Systemet  men det känns mer vuxet att säga att man är 20, jepp lite mer vuxenpoäng där i alla fall. Fast hur vuxen vill man egentligen bli? När går man över gränsen över att inte vilja bli äldre? Äe, sluta nu att tänka Louise.

Nu är alla studentpresenter inhandlade utom en men den får jag ta senare. Och jag hittade äntligen ett par chinos som jag kan ha så kan jag även vara snygg på studenten, jippi! =P Ajja nu ska jag leta drinkar till imorgon, tror inte alla uppskattar min Screw Driver så får försöka hitta något anant smaskigt utan kolsyra. Mmm...Dooleys..

När jag blundar.

6 timmar och 40 minuter kvar sen har jag låång helg! Wiiee. Fyra dagars ledighet, fyra dagar!! Helt sjukt alltså. Kan inte minnas när jag var ledig så lång tid senast. Men det ska bli riktigt skönt och kul. Fyra dagar med fullspäckat schema som ska bli riktigt kul. Imorgon ska jag först ta en lång och härlig sovmorgon, jag brukar aldrig kunna sova när jag kan. Visst är det rätt konstigt? När man måste upp tidigt så vill man inget annat än att sova länge och när man väl kan sova länge då vaknar jag alltid pigg och klarvaken jättetidigt. Suck på det. Men jaja när jag vaknar så ska jag bege mig en runda till Malmö och handla studentpresenterna, nu har jag nästan en plan för alla i alla fall. Efter det så ska jag handla mat till fredag men spriten får vänta tills fredag morgon, hihi.


Nu har Alpha blivit lite rundare så nu kan hon gärna få växa lite på höjden också. I dagsläget är hon 1,51 så hon måste växa minst 14 cm till tack. Ajja jag har i alla fall köpt mig en häst då ponnygränsen slutar på 1,48. Blev dessutom väldigt glad häromdagen av en kommentar från en uppfödare som hade tittat på Alpha. Jag tycker att hennes trav är ganska fin, trampar på bra och lyfter fint med frambenen men sen var det galoppen som jag tycker att hon rör sig väldigt rakt med frambenen men då sa uppfödaren att dem oftast tar stora galoppsprång då och det är ju bra. Och om hon nu skulle bli liten så finns det tillexempel Helena Lundbäcks grymma hopphäst Mynta är 1,58 i mankhöjd som hoppar hus, så det finns hopp om lillen! =) Sen kanske hon blir en dressyrhäst, vem vet? Det kan ju också bli bra. Det blir bra. (Hehe kände att jag var tvungen att skriva det sista om dressyren ut ifall att min dressyrtränare skulle läsa det)


Sötnosen Alpha

A smile in you pretty face.

Tisdag den 2:a juni innebär Polhems bal. För ett år sen, då var det jag som gick på balen och hade studenten om en vecka. Det innebar riktigt mycket stirr och riktigt mycket skratt och hade jag fått göra om det hade jag gjort det helt klart! Det var värt varenda stirrig sekund. Jag ska åka till Lund direkt efter jobbet och leka fotograf, här ska fotas! Hoppas ni får en underbar dag mina vänner, den kommer bli super och ni kommer vara så snygga. Goosh! Haha, kom och tänka på att jag har nog aldrig har fått så mycket uppmärksamhet som under baldagen..min klänning stack ut ganska mycket om man säger så, fast på ett positivt sätt! =) Eller jo förresten...när jag satt i rullstol fick jag nog lika mycket uppmärksamhet om jag tänker efter. Jaja, på mitt bröllop ska jag uppnå den uppmärksamheten igen.


Balen på slottet när hon mötte sin prins...drömma kan man ju alltid göra...

Våga chansa, våga vinna.

God morgon, god morgon hör hur fåglarna kvittrar! Haha, ja, jag är glad idag. Fy fan vilken bra dag jag hade igår! Jag är grym! Åh, det känns underbart. Som en tung börda har lättat från mitt bröst och jag bara skrattar och ler. Det var cirka åtta månader sen jag kände såhär. Jag kan inte beskriva känslan mer än att säga att den är underbar. När jag cyklade hem från Flisa och Alpha igår på kvällen så satt jag och garvade hela vägen hem och fick ont i mina smilegropar, haha.  Och tänkte "Shit vad löjlig jag är egentligen som sitter här och flinar och skrattar för mig själv" men sen tänkte jag efter att nä det är inte ett dugg löjligt. Jag förtjänar att vara glad och lycklig! Vad är det som har hänt? Varför svävar jag på moln? Det har hänt mycket runt omkring men tillexempel igår så trivdes jag på jobbet, det är så mycket roligare då än när man har en klump i magen och inte vill gå dit, sen åt jag glass med en nära vän och bara låg och slappade i gräset. Efter det åkte jag till Flisa och Alpha och tog hand om Alpha och sen hoppade jag Flisa och det gick SUPER!! Hoppade 1,30 coolt va? Vi kan om vi ger oss sjutton på det! Plus att jag skärpte till mig och gjorde en sak som jag inte brukar göra. Vad säger jag inte för det är hemligt =P Men bara det ATT jag gjorde det, bra Louise du kan klara allt! Så nu ska jag sväva på moln i minst två veckor! Plus att jag har så underbara människor runt mig, ni har hjärtan av guld.