Reading poems

Det här fenomenet med att packa resväskan. Eller snarare fenonmenet att den på något sätt alltid är för liten! Hur är det egentligen möjligt?! Fick packa om minst tre gånger och ändå fick jag slänga ut nästan hälften för det inte fick plats. Ralph förstår inte varför jag ska ha med mig sju par skor. Hallå? Det är väl ganska uppenbart att man behöver skor med sig. Killar alltså. Kastade iallafall ut handdukarna istället för skorna. Får väl köpa någon icke mysig handduk där borta och slänga den sen. 
 
Ett annat härligt fenomen när det gäller utlandsvistelser det är det här med solen. Vi som bor i Sverige, iallafall några utan av oss, tror att vi har någon fantastisk skandinavisk hy som inte kan brännas. Vi tror även att vi blir bruna direkt och förstår inte att vi är vita av en anledning och inte utsetts för allt för mycket solljus, givetvis på både gott och ont. Men "lets face the truth". Har vi tur så blir vi först och främst illröda, sen övergår det till någon halvtaskig brun färg, sen kommer fjället..vi fjäller sönder och vipps så var vi lika vita, om inte vitare, som vi var när vi började utsätta oss för solens strålar. Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta. Men det bara är så.

Jag har de bästa vännerna

Går kvällen bjöd på en underbar kväll med vännerna. Först en tripp till Ribban i solnedgång och sen mys till en film. Idag blir det shopping på stan med mina mostrar och ikväll står det uteritt på schemat. Kul! Kanske får börja packa ner lite i resväskan också. 
 
Ribban 23 juli

Underbart

Bättre kan man inte ha det <3

Like a runway show

Jag skulle säga att jag känner mig lite som en skyltdocka eller snarare som en modell på catwalken i den bemärkelse hur många gånger om dan jag bytar kläder. För att ni ska förstå min känsla tänker jag nu rada upp fölajnde klädbyten som sker i stort sätt varje dag.
 
1. Byter om från pyamas till kläder 
2. Byter om från kläder till jobbuniform
3. Byter om från jobbuniform till kläder
4. Byter om från kläder till stallkläder
5. Byter om från stallkläder till myskläder
6. Byter om från myskläder till pyamas
 
Detta betyder att jag har sex klädombyten om dagen! Fatta grejen. Jag kan typ bli modell. Iallafall på ombytesrollen. Sen det där med längden, vikten och utseendet det hoppar vi över känner jag.
 
Lollo in style!

Adios amigos

Då var det idag och helgen kvar på jobb och sen är det äntligen SEMESTER!! Loove it! Ska härda ut in i det sista och sen ska jag i stort sätt inte göra någonting! Att vi åker till Spanien nästa vecka är lite extra gött. Är det semester så är det! Har inte bara en tuff höst framför mig utan i 1,5 år ska jag läsa 150% i skolan. Kom in på mitt första handsval så det är bara att tacka och ta emot. Kommer säkert bli tufft men när jag är klar kommer det kännas så oerhört skönt. Det blir till att följa ett strukturerat schema som knappt kommer ha rum för några större avvikelser. Men vill man något så går det. Men nu ska jag inte tänka på vad jag har framför mig i höst utan som sagt jobbar tre dagar till och sen har jag semester i tre långa långa veckor! Weiihuu!
 
 
Bokskogen den 28 juli <3

Just right

En upprymd känsla far igenom kroppen fram och tillbaka. Känner mig helt uppspelt och nervös på samma gång. Jag har dock ingen aning om varför jag är nervös, det kommer ju att bli så bra och detta är ett av de bästa besluten jag har gjort. Så varför är jag så nervös? Min mor förklarade fenomenet genom att Alpha är min bebis och att jag så gärna vill att allt blir bra nu så det var helt normalt att jag kände så. Jag tror faktiskt att hon har helt rätt! Imorgon åker Alpha på bootcamp till de bästa!
 
 
Photo By Hanna.

Like a black diamond

Jag skulle ju inte köpa något schabrak på FHS lovade jag mer eller mindre stallvärden och min sambo..och än så länge har jag inte köpt ett men jag har ju en dag kvar och har kikat in ett supersnyggt!! Grått med en ljusrosa kant..jag har ju faktiskt inget grått och nu när Alpha ska åka på bootcamp så ska hon ju få känna sig snygg (att det ligger 16 stycken i ett skåp som knappt går att stänga har liksom inte med saken att göra känner jag). Håller ni inte med? Ska visa det för mina framtida kompanjoner imorgon och höra deras åsikt. 
 
 
 
 

Sommarregn

Då var det snart dags att bege sig nedåt mot Falsterbo! Alphas jämnåriga stallkompis klarade sig felfritt i gårdagens kval så det är extra spännande och se hur det går idag! Ska hålla alla mina tummor och tår. Förutom att kolla på fina unghästar så ska dagen bestå av vänner och shopping. Kul! Helt enkelt en bra dag. 
 
Igår red jag inte som jag brukar. För unefär två år sedan red jag ibland på Flisa och hade Alpha som handhäst och igår gjorde jag samma sak. Känner mig som en riktig westernryttare! Lite små jobbigt när man får hålla in en häst och släpa på den andra. Men det gick bra.
 
 
Allting kommer att bli bra <3

Sarah plockar blommor ifrån passagerarsätet i min bil

Lördag kväll och jag är utmattad. Utmattad känns för svagt i detta samanhang medan död känns lite för starkt. Men någonting mitt i mellan där skulle jag nog säga att jag är. Huvudet snurrar med tankar och idéer men det svåraste är alla dessa val man måste ta. Hela livet känns som en väg där det står en korsning vart man än vänder sig. Fast det är nog så livet är. Kors och tvärs går ens broar. Ibland rakt upp, ibland åt sidan och ibland rakt ned. Ibland är det inte ens en bro utan bara en väg. Jag skulle vilja vandra på vägen för ett tag. Inte på den krokiga, utan den raka. Den raka vägen som tar mig framåt, den vill jag gå på.
 
 
 
En liten fråga bara. På Kanarie öarna finns det Kanarie fåglar där? 
 
 
Fina fina Flisa!

On the flooooor

Nämen kryyyss i taket!! Andra inlägget på två dagar. Jajemen du läser rätt! Igår blev det bekräftat, vi ska lämna landet en vecka för sol och värme! "Guud, vad skönt" tänker ni kanske då. Och ja, veckan där ska bli riktigt nice men vägen dit är rent ut sagt ett helsike..Först och främst kom jag på att jag inte har sett mitt pass på två år, kanske har sett det men har absolut inget minne av det. Har ingen aning om, om det kom med i flytten eller inte. Detta betyder alltså att jag måste ta mig till polisen snarast möjligt. Jag lovade Ralph att vara där när dem öppnade idag. Sen att dem tydligen öppnade klockan 8 och jag "tror" att det är klockan 10 är något jag väljer att behålla för mig själv.
 
Nästa steg är det här med kropphysterien..Jag kommer inte att gå till gymmet två gånger om dagen och sluta äta sås. Livet är för bra för det. Men att smäcka till fettet lite skulle inte skada. Hur tänker jag då göra för att uppnå detta? För två år sen fick jag en fixidé att jag skulle vara smal när vi åkte till Grekland och drack, vad var det nu dem hette..Nutrilette? Något sådant SKIT rent ut sagt. Min mage och huvud har nog aldirg mått sämre. Kommer inte riktigt ihåg om jag gick ned något men det var helt utan tvekan INTE värt det. Så åter igen hur ska jag göra för att smäcka till kroppen lite? JO, jag ska ta tag i mitt springande igen. Wiiehuu. Någon liten armhävning på knä får det väl bli också. Så, nu ska jag anstränga mig och göra mig snygg till passet. Snälla, snälla låt mig inte se ut som en mupp den här gången!!
 
ps. Hur fixar jag så all text inte är understruken?? Jag har inte tryckt på något! Pernilla, Hanna? Hjälp! d.s.

That's the question

OjojOJ vad det har hänt saker här inne på bloggen. Jag fattade kanppt hur man skrev ut inlägg..men det värsta är nog ändå att det var inte direkt igår de bytade design, utan det har nog varit såhär ett tag och jepp slutsatsen av detta blir, jag bloggar inte så värst intenstivt. Jaja, det är ju äåndå sommar nu och huur många orkar läsa en blogg då (till saken hör inte att jag läser mer bloggar nu än någonsin).
 
Nu åter tillo verkligheten. Eller förresten inte. Just nu håller vi på att bestämma om eller vart vi ska resa i sommar. Ska vi resa, ska vi inte resa? Solsemester? Storstads semester? 1 vecka, weekend? Många frågor som ska besvaras innan man kan klicka på den där knappen, boka. Fast steget från knappen boka till kanppen betala känns ännu längre. Eller kanske inte längre i sig men mer omtumlande. 
Den här resan gjordes i helgen till underbara Falsterbo.