Vem tvättar naveln?

Dagens lunch bestod av fyra mackor, två ljusa och två mörka, med någon sorts skinka på och tomat, fil med två bananer och ca 22 vindruvor och två glas vatten. "WOW", tänkte du nu. Louise äter normal mat i någon någorlunda normal mängd och det var tom nyttigt, förutom det ljusa brödet. Men låt dig inte luras. Till efterrätt, jo man kan äta efterrätt till lunch också (fattar inte varför man bara har efterrätt till efter kvällsmaten) så åt jag chokladkaka. Och där var kaloriintaget på hög nivå igen. Yes, gött! Ni trodde väl inte helt seriöst att jag skulle äta en hel nyttig måltid?


Jag tog den vita bilen igår och idag, hade slut på bensin på min egen och jag tänker INTE tanka när det kostar över 12 kronor!! Helst inte över 8 kronor heller men då får jag flytta till USA och det har jag inte planerat att göra den närmaste veckan i alla fall. Men jag måste tanke till imorgon till tävlingen. Jahapp då får jag väl må psykiskt dåligt igen när jag ser mina hundralapparna flyga iväg medan jag tankar då. Jag får använda mina egna pengar då jag har inte sådan lyx som en av mina kompisar (inga namn nämnda men jag vet att du vet att det är dig jag talar om =P) som får sin familjs bensinkort att tanka med...Ja, vissa har det bra de.





Min nya header tror jag.

Flickan ljög. Hon har en fasad.

Ikväll ska jag vara med Camilla och Julia. Ska bli riktigt trevligt. Undra vad vi ska hitta på för någonting. Festandet får vänta till nästa vecka då jag är ledig. Är lite sugen på restaurang, får se vad dem säger om det. Eller kanske en sväng till Lomma med pizza. Åh, det lät gott det. Vi får väl se vad som händer. Först är det Nova som gäller i alla fall.


Imorgon är det tävling med Umka. Jag e extremt nervös. Dem senaste dagarna har hon varit väldigt pigg och lägger sin energi på att vara "rädd" för lite allt möjligt. Förutom när hon lägger sin energi på att bocka, studsa och dra iväg med mig rakt ut i åkern så jag hängde som en liten vante runt hennes hals. INTE stabilt. Var helt säker på att jag skulle trilla av men som den ponnyryttare jag har varit som var livrädd att trilla av så har jag lärt mig att klamra mig fast. Puh. Kanske därför jag är nervös. Förra gången jag hopade gick det som en klocka och det kändes som om vi kunde hoppa hur högt som helst. Nu den senaste gången kände jag knappt att jag ville hoppa hälften av en meter. Men det låter väl bra? Nej inte särskilt. Men jag får försöka att fokusera på förra gången då det gick så himla bra och hoppas på lite tur också. Vi ska i alla fall ha den nya tävlings schabraket som e såå fint.




Mmmm GOTT!!



 


Och så blev det blå himmel.

Det slog mig plötsligt att det är nästan bara två veckor, närmare bestämt 13 dagar sammanlagt, kvar på Vårdcentralen innan jag slutar. WOW! Endå ganska sjukt. Då har jag jobbat här i 8 månader, 8 månader! Det är galet. Det kommer att kännas konstigt att säga hejdå. Jag menar man har endå träffat folket här nästan varje dag och suttit på min stol här i receptionen. Jag kommer säkert jobba extra någon gång endå men i alla fall. På ett sätt känns det lite, pyttelite sorgligt men samtidigt så ska jag börja plugga, något jag verkligen vill (HOPPAS HOPPAS HOPPAS) och börja med min utbildning. Det känns faktiskt riktigt spännande. Okej, inte så spännande med att sitta med "läxor" att göra upp till öronen. Men själva saken i sig, den är spännande den.

Idag kom jag på hur man satte på vindrutetorkaren med låg frekvens.

Det regnar ute och idag är det faktiskt helt okej att det regnar, det kan gärna få regna mera. (Okej, jag kommer ångra att jag skrev detta när jag är ute och rider ikväll och det antagligen kommer pissregna på mig) Ibland känns det helt okej att det regnar, förutom när man har gjort sig extra fin och allting förstörs pga regnet eller när man har planerat någon utomhus aktivitet där man är beroende av vädret eller när man tävlar och det blir blöttt och halt på banan eller när det regnar och är kallt så man fryser ihjäl eller när det regnar och blåser så man blir arg. Förutom dessa anledningar så är det helt okej att det regnar då och då, hehe. Tänk på klimatet och djuren mina vänner!

Jag e så shoppningssugen. Det verkligen sticker i mina fingrar att jag vill handla kläder. Ska en sväng till Nova med Camilla imorgon så får se om jag hittar något trevligt då. Hade behövt lite allt möjligt känner jag. Min garderob börjar bli tråkig. Förresten så håller mitt hår på att bli normal långt igen, weiii. Jag gjorde denna upptäckt idag när det var plaskvått efter duschen. Yees! 15 cm till sen e jag snygg igen. Haha, ja snyggheten sitter i håret! I alla fall blev jag ännu mer motiverad till att ta mina hårpiller och sköta mitt hår så jag ska leta upp lite recept på hårinpackningar. Tror dock inte på öl eller äggulor så det får bli någon fruktmojja. Fast då kanske jag äter upp den...skulle aldrig få för mig att äta/dricka öl eller råa äggulor. Jepp, jag är ett matvrak men jag ska låta mitt hår få fruktmojjan. Jepp jag e inte normal.



Grattis Jullan! =) Hoppas du får en bra dag!



.

Nu kommer snart Sus och Lel och sen ska vi åka ut till Umka och dem ska hjälpa mig att hoppa. Så kul det ska bli! Underbart väder med underbara människor och en underbar häst. En ryttare och häst som älskar hoppning. Weiiii! =)








Ingen ska behöva ta det
Inte jag heller
Men det får jag göra ändå






Tjabba tjena.

Något som jag har funderat på och som jag verkligen stör mig på är det ordet som man har som en kalender. Ja, ni vet det som börjar på A. Jag snackar om Almanacka. Kolla på order Almanacka, sjukt konstig stavning. Hade varit mer normalt om man hade stavat det som Almernacka. Eller hur? Men nu fattar jag absolut ingenting. Ordet Almernacka blev inte markerat som felstavat. Finns det två olika stavningar? Är det samma sak? Nu blev jag fett förvirrad kan jag tala om. Någon som kan ge mig en förklaring?



En sådanhär alm(e eller a)nacka har jag beställt. Hoppas den är bra och att den kommer snart. Jag är i STORT BEHOV av den. Då min nuvarande går ut denna veckan!!
www.personligalmanacka.se

Jag är rädd om mitt hjärta.

Jag fattar ingenting. Förra natten sov jag fem timmar och denna natten sov jag sex timmar och ändå känner jag mig helt utvilat och är helt pigg. Helt konstigt. Brukar må bäst när jag har sovit åtta timmar men kanske räcker det med så få? Det är ju riktigt bra, då får ju dygnet "fler timmar". Lysande, hade jag verkligen behövt.



Det fanns en gång en flicka som alltid var glad och positiv

Den tjejen hade allt man kunde drömma om

Hon hade många vänner, en häst och en pojkvän

Men vad man inte såg var hur hon egentligen mådde

Ingen visste, hennes fasad var starkast och hon dolde det hon inte ville visa

Idag har flickan några nära vänner, hästar och en pojkvän

Skillnaden är att hon inte döljer det inre med en fasad

Hon visar vad hon känner


Nemi är den bästa serien som finns. GARVAR

Yees, ibland ska jag också ha lite tur! Har bestämt mig för att tävla Umka på lördag och det ska bli riktigt kul. Dock kommer det att bli dyrt då jag måste hyra ett släp och skulle betala efteranmälningsavgift pga tdb är mest up!! Men i alla fall så skickade jag in en efteranmälan men så skrev hon tillbaka precis att jag kunde gå på den vanliga anmälan på priset. Yees, gött! Där sparade jag in nästan en hundring. Ja tack. Om det inte är för mycket ekipage, Umka känns bra och om jag hinner innan jobb så efteranmäler jag nog mig på tävlingsdagen till en klass till. Åh, vad jag e peppad på detta. Ska bli så kul! =)



"Ni som bor i hus går som elefanter. Det finns faktiskt grannar"

Mamma är i tyskland med lite släkt. Jag har gjort en beställning! En Doolies, 1 LITER, kostar 100 DK = ca 150 svenska kronor.  Jaaa tack! Vodka kostar 45 DK = ca 67 svenska kronor. Jaa ännu mera tack! Vet dock inte vilket märke det var. Är inte så sugen på skitvodka, det drack man när man var yngre, haha lät som om jag var jätte gammal. I alla fall tillräckligt gammal för att varken köpa eller dricka rysk skitvodka! "Festa festa festa" jag hör en röst i mitt huvud som säger "Festaaaaaaaaa". Shit vad jag är festsugen. Party people, come on!


Träning idag på LCR med Flisa. Pressen när ägaren och hennes dotter kommer? Eeeh ja! Nu måste jag skärpa till mig ordentligt. Sen tänkte jag prova att longera Alpha själv idag. Kan nog bli intressant detta. Fast i ju för sig fick hon nya skor idag. Får vänta till imorgon.


Brun och blond! Det var tider det!!

Ät vad ni vill!

Det stärkte mig så otroligt mycket när jag pratade i telefon igår. Tänk att hon verkligen frågade mig, mig Louise! Då måste jag ha gjort ett bra intryck. Åh, jag älskar att höra så värmande kommentarer och ord. Det blir att jag längtar tillbaka till det ännu mera. När alla var vänner, alla hade roligt och det handlade om att ha roligt till hästen och tillsammans med stallfolket. Det spelade ingen roll om man var privatryttare, ridskoleelev, förälder eller tränare, alla var lika, precis alla. Den tiden har inte funnits på mycket länge (och då menar jag på flera, flera år). Jag minns när det började förändras och så ont jag hade i magen varje dag jag cyklade till stallet. Till stallet liksom, det var som mitt andra hem, men då gjorde det ont. Men det blev bättre, tack och lov. Så småningom blev jag tränare och det var där jag tyvärr fick sluta när jag började jobba på mitt nya jobb. Men nu kanske jag kommer tillbaka, jag visste att jag skulle komma tillbaka någon dag med nya idéer och nya tag. Kanske är den tiden inne nu, kanske.


Det pratas så mycket om mat i bloggvärlden och jag tycker det är så otroligt störande. Liksom låt folk äta vad dem vill! Och jag är inte intresserad av att veta att någon dricker typ två glas vatten och tre teskedar keso till frukost. Varför liksom? Kan man ens kalla det frukost? Sen kom jag på mig själv att jag snackar om mat i mellan åt. Men the big different är att jag inte pratar om hur "lite" jag åt (inte för att det skulle inträffa att jag åt lite, äter mer än min kusin som spelar amerikanskfotboll och hans kompisar, hehe) och hur nyttigt det var. Visst man ska väl äta nyttigt för att kroppen ska må bra. Men min kropp mår bra trots att jag äter antingen sås eller ketchup till varenda måltid (och ja, jag fattar att inte alla kan äta så för att våra kroppar är olika). Visst folk får äta vad dem vill men jag tycker det är så fruktansvärt dålig stil att ta upp hur lite dem äter, förstår dem inte hur stort inflytande dem har på bloggvärldens unga läsare? Jag e faktiskt tveksam till det. Det kan ju vara kul och läsa om goda recept och så och man kan bli inspirerad i matvärlden. Men skriv för sjutton inte ut hur få kalorier det innehåller. Dem som vill veta det kan ju i så fall ta reda på det själva. Var bara tvungen att skriva av mig lite om det. Men håller ni inte med mig? Eller är jag helt ute och cyklar? Vad tycker ni?


The different between love and love.

Emili är fortfarande i Japan. Sarah har åkt till Norrland. Tobbe har åkt till Aya Napa. Lollo är kvar i skåne, närmare bestämt i Malmö, på sin stol i receptionen. Fyra människor som gör fyra helt olika saker. Emili är med sin släkt och kompisar och upptäcker Japan. Sarah ska på ridledarkurs och träna hästar och lära sig massa nya roliga saker. Tobbe ska leva livet med massa nya och gamla kompisar. Jag själv ska jobba och träna, mina rutiner. Jag tycker om att vara i rutiner. Shit, vad dem närmaste veckorna skiljer oss åt i att göra saker. Shit vad jag kommer sakna er. Shit vad jag kommer bli glad när jag träffar er igen!


Jag hade en underbar kväll i lördags, jag och Ralph var på restaurang på lilla torg och det var hur mysigt som helst! Och maten var exemplariskt god, kan ha varit något av det godaste jag någonsin har ätit. Åh, när jag tänker på det så vattnas det i munnen på mig, hehe. Till förrätt åt vi vitlöksbröd med någon creme/smör sak till, utsökt! Till varmrätt åt jag fläskfilé med potatisgratäng och muskelsås och bearnesås (haha beställde extra sås, jag äälskar sås!). Sist men inte minst åt vi chokladmousse till efterrätt, mumsigt! Hade gärna ätit där varje dag men som fattig student som man kommer bli har man inte råd med det, knappt en gång i månaden. En gång i kvartalet kanske. Ja, det lät som en bra idé tyckte jag.


Jag vill ha dem ridbyxorna.

Igår prövade jag Alphas nya benskydd och ett träns på henne. Hon var så duktig! Hon tyckte dock att det var lite konstigt med bett i munnen men det vänjer hon sig snart vid. Och vet ni vad detta betyder? Jo, att snart ska vi börja löshoppa henne. Wiee! Åh, det ska bli så kul.

Idag ska jag på myskväll med Caroline, Katja och Josefina. I ett svagt ögonblick lovade jag att baka en kladdkaka och ta med. Okej, jag ska försöka att inte bränna den och jag ska försöka att inte äta upp den. Haha, det kan nog bli svårt detta.

Annars så känner jag att denna vecka är helt fullproppad med massa saker. Men det ska bli kul! Eventuellt blir det till och med tävling på lördag innan jobb med Umka. Jepp, det gäller att utnyttja tiden till max. Ska bara se om jag kan låna ett släp  medan det andra e på lagning.




Alpha var måttligt road över att bli fotad. Men visst är hon fin i träns och benskydd?


Söndag i bilder =)

'
Helenes riktigt snygga rosa väska!


Där vi var.


Utflykten med dessa tre. Danne, min bror, Susanne och Helene, två av mina mostrar.


Hoppbilder.


Stenar.


Lilla söta Mynta.


Eliza och Mynta.

TACK FÖR EN TOPPENDAG! =)
Positivt tänkanade, det är det det handlar om.

Hej Louise! Trevligt att råkas.

Så, nu har jag varit tillräckligt fåfängd och det är dags att åka. Bra det, jag är utsvulten!!


Det är vått och torrt.

Min frukost bestod av två korv med bröd och kladdkaka, mums! Hehe. Har haft täckesträning med Alpha och ridit ut en tur med Flisa. Sen åkte jag till My one, häst hund och kattaffär, och tittade runt. Dem hade mycket bra saker kan jag tala om! Plus att det ligger så nära. Den affären kommer jag besöka fler gånger kan jag med säkerhet säga. Så snart som på måndag då jag ska köpa ett par ridbyxor jag hittade där, dem passade perfekt! Idag inhandlade jag schabrak, benskydd och toffsar. Fint ska det va! Men det konstiga är att jag kan inte hitta ett helt vanligt svart träns i någon hästaffär. Nej, antingen är det brunt eller svart med vitt i eller svart med massa pärlot hit och dit. Ska det vara så svårt att hitta ett helt enkelt vanligt svart träns?! Ja, tydligen. Kom gärna med förslag om ni vet var jag kan hitta ett endast SVART träns.

Just nu sitter jag och lockar mitt löshår, hahaha, jepp jag har en fåfängd sida och en slaffsig sida. Dagen började med den slaffsiga men ska så smått börja övergå mot den mest fåfängda sidan nu ikväll. Restaurang e på g!

-12-21 är inte -23.

Shit! Ibland blir jag förvånad över mig själv måste jag säga. Som idag, min lunch. Håll i er nu. Min lunch bestod av två skivor grovt bröd (ja, jag menar allvar!) och en filröra med banan, melon och vindruvor i och till detta två glas vatten. Åh hjälp! Detta var nästan för nyttigt för mig. Måste kompensera upp detta med något. Typ...kakor! =9 hihi. Nä, men helt seriöst så kändes det faktiskt gott. Mitt motto har för det mesta alltid varit "Om det är gott så äter man det oavsett men kalorierna är det dubbla än vad man behöver" Men det skadar ju inte något nyttigt när det är gott! Trodde inte att det fanns men idag bevisade det sig att det fanns! Typ kors i taket. Låter som om jag aldrig har ätit något nyttigt. Men eftersom det inte riktigt e min grej att äta nyttigt så e det faktiskt stort för mig. Så det så!


Ha en travlig helg allesammans för det ska jag minsann ha!


Mina hjärtan.

Varför finns det inte cholkladmouse UTAN crisp?!

Om 7 och en halv timme går jag på heeeeeelg. Åh, det ska bli så himla skönt. Ska sova som en stock halva dagen imorgon är min plan. Sen ska jag ta hand om Alpha och jag ska faktiskt göra min kaka också. Måste unna mig något i helgen. Sen på söndag ska jag och min bror åka till våra mostrar för att sedan åka och snorkla. Frågan är om vi ska göra det trots vädret? Tycker det verkar lite kallt. Men jaja dit ska vi alla fall och det kommer bli super trevligt.


Vad e det för idealbild jag målar upp framför mig? Kan jag inte förstå att den idealbilden är en bild av en människa som inte finns? Varför kan jag bara inte inse hur det egentligen är? Fortfarande skär dem hårda orden och kommentarerna in i mitt huvud. Ja, det är flera år sen men fortfarande kan jag höra dem. Och det påverkar mig. Det är bättre och det blir bättre och bättre men fortfarande så är det jobbigt och det gör att det blir jobbigt för dem som vill komma mig nära också. Men en dag, en dag ska det vara annorlunda. En dag.


Jag glömde att ta mitt hårpiller imorse!!

Imorgon ska jag låna ut min bil. Jag nästan skäms över hur den ser ut inuti så jag känner att jag får nog dammsuga den lite. Eller nej det ska vara virke i den sen så då kommer den väl att vara smutsig efter det? Antar det i alla fall. Inte lönt att rengöra den då ju. Haha jag älskar när jag kommer på sådana här "undanflykter" som låter så himla bra. Då har man liksom inte dåligt samvete över att man inte har gjort det man ska för man har kommit på en riktigt bra anledning, enligt mig själv, om varför man inte ska göra det. Precis samma sak brukar hända när jag egentligen SKA cykla till stallet. Då kanske det börjar regna eller så har jag bråttom hem för att äta eller något annat liknande och då kan man ju bara inte cykla.



Varför är GOTTONYTTIGT?!

Your pretty smile makes me happy.

Jag känner mig riktigt duktig. Igår kväll tvättade jag tre maskiner och imorse tvättade jag två. Gött, då har jag snart lite rena kläder också. Kan ju behövas. Det dumma är ju bara att man måste stryka, hatar att stryka, strykjärn verkar hata mig för det kommer alltid ut konstig brun vätska när jag stryker och jag kan inte förstå varför. Det gör aldrig det med någon annan. Men sen är det, det att en maskin tar ju 77 minuter att bli klar och då har jag ändå det på kortprogram. Fatta vilken tid det tar. Min tanke var att jag skulle styrketräna samtidigt men ni vet hur det är. Ibland är tanken långt ifrån handlingen, hehe. Slutade med att jag rakade mina ben och läste en bok istället. Skulle egentligen också ha bakat min kladdkaka som jag nu har snackat om i flera dagar men saken är den att om jag gör kakan så bara måste jag äta upp hela. Tror det är lite av en tvångstanke. Och då blir man mätt och illamående. Nej man kan inte spara till nästa dag. Det bästa hade varit att ha någon att äta den med men som ändå bara äter lite eftersom jag vill ha mest. Hmm, känner jag en sådan person..? Mycket tveksamt. Får se när jag gör kakan. Klarade dessutom att inte äta något socker alls igår, fy fan vad jag är bra!



R: Men om du flyttar så får vi väl helt enkelt börja brevväxla.

Jag: Emm..det finns något som heter msn?

R: Oj, just det ja!


HAHA välkommen till 2009 Ralph ;)


Jag vill ha torsdag kväll nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Det kom in en patient som luktade så gott så jag dog! Det var en tjej. Hon luktade SOLSEMESTER på hööög nivå och hon var sådär fint gyllenbrun. Tänk om mina föräldrar hade varit sådär svinrika och kunde sätta mig och några vänner på ett flyg till Rhodos. Då hade vi gett oss av imorgon kan jag tala om. Åh, vad underbart det hade vairt. Jaja, drömma kan man ju alltid göra...ååhh...lite skumparty on the beach..massa sköna människor...bara kunna ta det lugnt om dagarna och festa loss på nätterna..inga måsten utan bara göra det som faller en in....åååh... nej Louise back to work nu! Och till verkligenheten. Men något måste göras. Jag blir galen annars. Utgång snarast! Förfest hos mig. Ja, så får det bli! Pepp, pepp, peeepp! Hihi.



Jepp, såhär fåfängd är jag nästan varje morogn. Och med denna bild inser jag själv att det inte är konstigt att jag alltid har ett vakande öga över min sminkväska..skrämmande tanke att börja räkna på hur mycket allt kostar..

Kroppen tar stryk.

Onsdag innebär att det är tre dagar kvar tills helgen. Tre dagar, egentligen är det inte så mycket men det känns som en halv evighet. Men på lördag DÅ ska jag ta sovmorgon, så fet sovmorgon. Nådde den som väcker mig säger jag bara!


Igår fick jag en sådan flashback när jag såg en av mina gamla elever från ridskolan. Jag har inte saknat att vara instruktör så mycket men det gjorde jag igår. Riktigt mycket. Inte alla problem och så som fanns men att undervisa  barnen. Få se deras leende spridas i hela ansiktet när dem klarade något dem inte trodde på själva men jag lyckades övertala dem att göra det, det är en underbar känsla. Och se hur dem utvecklas framåt. Ja, igår saknade jag det riktigt mycket. Kanske alltid har saknat det egentligen men vägrat låta mig själv göra det. Ja, så är det nog. Funderar på att säga till att jag gärna tar några lektioner i höst. Ja, det ska jag göra!





Jag saknar några av mina vänner så otroligt mycket så att det gör ont.




För att vi är BÄST på HÄST och FÄ(E)ST!

De med lockigt hår.

ÅH, vad jag tycker om att ha mycket att göra på jobbet. Allting går så mycket lättare och fortare då! Inte massa kludd men mycket att göra ändå, då är det som bäst. Bara en timme kvar nu sen bär det fort av till LCR för hoppträning med Flisa. Det ska bli kul, har inte hoppat henne på flera veckor. Hoppas vi får göra roliga övningar idag.


Usch, jag mår fortfarande illa. Det är äckligt. Ingenting hjälper att äta, inte ens godis! Den äckliga smaken kommer tillbaka ändå. Blä. Får se om chokladkaka hjälper..men jag är tveksam till det med faktiskt. Kanske en glass hjälper? Hehe mm jag älskar socker. Kanske PMS på gång..



Högklackat är så snyggt.

Jag känner mig själv rätt. Jag gjorde två saker från förra inlägget. Sydde in ett par byxor och satte i hårinpackning innan jag gick och la mig. Byxorna blev nästintill perfekta! En liten reducering så blir dem perfekta. Perfa, då sparade man minst 1000 spänn där. Fast jag måste ha ett par till jeans ändå men ändå. Behöver inte köpa två par nya i alla fall. Dock är jag en aning chokad att jag klarade att sy in dem utan att mäta eller någonting, palla det, hehe. Fast i ju för sig har jag och Amelie en syjunta på fester så varför skulle jag inte kunna sy i nyktert tillstånd? Bra fråga det, eller hur?


Om vädret håller i sig och mitt huvud slutar att dunka så ska jag och Camilla ta ett kvällsdopp eller ett nattdopp, eller båda, ikväll/i natt. Det kommer vara svinkallt men ibland måste man göra sådana saker bara för att. Dessutom tycker jag om att träffa min vän och göra galna saker. Bra kombination det där. Nu ska jag käka ipren.




För kärleken är stark.

Hold on to what we've got.

Idag ska jag passa på att göra sånt jag borde gjort för länge sedan men som jag aldrig gör.

Jag ska:


- Packa upp mina kassar med saker
- Tvätta mina kläder så jag kan ha något att ha på mig, verkar väl som en bra idé?

- Hårinpacka håret, då blir min frisör glad
- Omprioritera valen i min ansökan

- Bättra på mitt CV

- Skriva klart berättelsen till FK

- Tvätta och dammsuga bilen, den börjar se ut som mitt rum..

- Sy in två av mina jeans så jag kan börja använda dem igen


Sen ska jag ut och springa också hade jag tänkt. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag att göra..hmm..max två saker på denna listan. Men två är bättre än inget i alla fall! Och om jag orkar så ska jag göra en smarrig chokladkaka, mums! Eller förresten..kanske blir sockerkaka smet istället. Tåls att tänka på. Jepp, sockerberoendet är på HÖG nivå.              


It's allways complicated. It's just the way it is.

Min hjärna klarar inte mer nu. Nu tar det stopp. Jag måste tänka på vad det är jag vill. Vad vill jag? Jo, jag vill plugga industriell ekonomi. Det är det jag vill. Innebär det då att jag måste flytta, flytta? Hör på ordet. Det blir inte bättre hur många gånger jag säger det för mig själv eller hur många gånger jag tänker det. Får rysningar varenda gång och känner mig illamående. Jag vill spy. Jag vill att allt ska ordna sig. Jag vill ha kvar allt jag har nu. Men det inser jag inte kommer ske. Fan ta detta.

Jag har ett liv och vill leva det nu.

Om ni tittar på bilden nedan ska jag förklara. Bok 1: Fysik A, bok 2: Inridning av unghäst, bok 3: Fysik B, bok 4: Matematik från A till E, bok 5: Försvara dig, kvinna! En blandning som pappa har inhandlat till mig. Okej, fysik böckerna och matte boken, det förstår jag. Men det andra? Han tycker verkligen inte om hästar och att köpa Alpha var något av det mest krokade jag gjort enligt honom, enligt mig något av det bästa jag har gjort. Så jag börjar misstänka att han köpte boken för att jag ska inse att det inte kommer fungera att plugga och ha häst. Men där tror han så feeeel! Han har nog inte fattat att det är mig, stålkvinnan vi pratar om. Jag ska minsann visa honom! Och boken "Försvara dig, kvinna!" Jaha? Har han inte insett att jag kan slåss eller? Verkar inte så..



För kärleken är evig när vi e tillsammans.

Är hos Camilla och nu ska vi picknicka i Lomma! Slänger upp några bilder som Camilla har gömt i sin data..



För att jag får så bra ideér ibland! =)


För att jag tycker om Doolies.



För att vi älskar varandra.



För att vi har gått NV och har haft MILJÖKUNSKAP. 40 % närvoro typ..


För att ja..varierande på poser? Javisst.



Jag kan tala om varför jag gör denna pose med munnen och ögonen och ibland l'ägger till ett peace tecken men fingrarna.
1. Blir den misslyckad så gör det ingenting för det e typ meningen att den inte kan bli bra. Då behöver man inte bli deprest över det.
2. Ögonen kan inte få något läskigt uttryck som kan hända ibland..
3. Man slipper "tänka" på vad man ska göra för min. Den kommer naturligt!

Varför ska det vara så dyrt att parkera i parkeringshus?

Läste i tidningen att det skulle vara 25 grader idag och 19 grader i natt. Låter det inte som om det är dags förr ett nattdopp? Jo, det tycker jag absolut. På kvällen och på natten tycker jag om att vara på stranden. Det är mysigt, inget folk och inte så varmt. Plus att man kan gå i bikini utan att känna sig uttittad. Eller förresten vad var det för filosofi? Om man typ är ensam på stranden borde man ju vara mer uttittad än någonsin än när den vimlar av folk och man egentligen är "en i vimlet". Ibland tänker min hjärna inte riktigt klart tror jag..


Vet ni vad det ska bli för väder i helgen då? Jo, det ska jag tala om för er! Det ska bli.....reeeeeeeegn! Wiiiie! Ursäkta till alla er som har semester eller är lediga men jag tycker att det ska bli riktigt skönt med regn. Dels för att luften blir så mycket skönare sen och dels för att jag ska jobba vilket innebär att Bauhaus förhoppningsvis kommer vara fullproppat med folk och då går tiden fort. Yes.

 


När man är svettig om fötterna så sitter skorna bättre.

Det slog mig som en blixt. Vad sjutton ska jag göra? Jag vet verkligen inte men jag har insett att jag inte kan ha alla tre kvar. Det kommer inte att fungera. Ja, jag pratar om hästarna, dem jag älskar, dem som är som mina vänner. Hur ska man kunna skiljas från någon eller några av dem? Sen har vi skolan. Det lättaste om vi bara tänker på studierna hade varit att flytta så jag kommer in på industriell ekonomi direkt. Men det är långt ifrån det lättaste. Jag vill inte lämna, inte nu. Kanske om ett år. Men samtidigt är jag inte så sugen på att plugga hela nästa sommar för att ta igen dem kurserna jag har "missat". Jag måste ju sommarjobba då, hur ska det annars gå? Mycket funderingar och val som måste göras. Var längesen jag kände mig såhär kluven. När jag tänker på hösten, drabbas jag av panik och valen måste göras snarast. Snälla, jag vill inte.




Den tiden som var då.

- Dåtiden

Den tiden som är nu

- Nutiden

Den tiden som kommer att komma

- Framtiden

- Den skrämmer mig


Man måste inte se ut som en modell för att vara snygg Louise.

Torsdag och jag jobbar halvdag. Egentligen skulle jag ha börjat vid 10 men sängen var mer lockande att ligga kvar i än att gå upp till jobbet. Äe, det får bli nästa vecka jag fixar lite flextid tills jag slutar!


Alltså kan folk förstå det här med att stå i kö men att ha SPACE till den som står framför?! Igår var jag och handlade och kvinnan bakom mig stog, ordagrant, upptryckt intill mig. Jaha? Då backar jag för att hon ska fatta vinken men tror ni hon gjorde det? Icke sa nicke. Hon fortsatte att stå upptryckt mot mig. Suck. Och jag orkade bara inte säga till henne heller. Man kommer ju ändå inte fortare fram liksom. När jag la upp mina saker på rullbandet, med streckkoden mot mig (gör ni det??), så insåg jag att jag hade tagit grillkorv med ost och bacon. What? Jag ville ju bara ha vanlig hederlig grillkorv. Hade stått i kö i en kvart så jag pallade inte att gå tillbaka och byta. Gjorde pastasallad som jag sedan tog med till Bo01 och grillade bacon & ost korven. Var svinhungrig så jag kände ändå inte om den smakade skit eller inte, hehe. Kände mig extra nyttig att jag hade gjort pasta sallad men att jag sedan dränkte den i Rhode Islands sås, det är en helt annan sak! Smakade även Ballerina med toffeefésmak..nja inget smakhit. Det ska vara original!





www.goteborgskex.se

Varför drar vitt till sig smuts?!

Tänkte att jag skulle göra en liten inköpslista vad jag ska handla. Det visade sig att den inte blev så liten...


- Jeans

- Tröjor

- Toppar

- Strumpor, mina strumpor försvinner på något konstigt vis alltid!!

- Skor, pumps och ett par sneakers..eller förresten två av varje..eller tre pumps och ett par sneakers..hmm..

- Almernacka, har hittat ett coolt ställe man kan beställa sin personliga almernacka på! Fatta bra. Då får jag den precis så som jag vill ha den ju.

- Högtalarsystem till min data. Hatar att lyssna på musik utan högtalare. Eller föresten jag snor min pappas istället. Mycket billigare.

- Skrivbord, jaa ett stort nytt skrivbord. Jag ska faktiskt studera till hösten.

- Säng. Mhm..en 90 säng är alldeles för liten så som jag rör mig i sömnen.

- Höstjacka/kappa- en svart klassisk behöver jag

- Träns- nu jäklar!

- Bett- blir nog intressant att mäta ut det.

- Fram benskydd- jag vill ha ett par Whitaker tack. Kommer sluta med ett par billiga fula saker.. Ajja, jag kan ju alltid byta upp mig tills vi ska tävla som dröjer ett bra tag.

- Ridbyxor- stort behov! Vet dock inget bra märke. Tycker alltid dem sitter så konstigt plus att dem är svindyra. Men jag måste ha några nya känner jag.

- Handskar- Roeckl, bästa handskarna någonsin. Det sorgliga är att dem inte håller något vidare..


Jao, det var nog det hela (kommer säkert på något mer sen). Bort med nästa månadslön direkt kände jag. Suck, jag som skulle spara.


Somarnatt, när jag svävar runt på gatan.

Eftersom jag inte tycker om att sola då det är varmt, svettigt, äckligt, jag blir så himla rastlös och jag inte tycker om brun-utan-sol krämer så tänkte jag att jag skulle prova en lotion med lite färg i. Egentligen hatar jag kräm då det har sådan äcklig konstig konsistent och man känner sig så klibbig efteråt men jag tänkte att jag ger det ett försök. Nu har jag fläckar mellan händerna då jag inte tvättade av mig ordentligt och bokstavligen talat så stinker jag kräm. BLÄ! Och blev jag någe brunare? Mellan fingrarna ja..haha ser ut som ett freak!


Igår gjorde jag bara sånt jag ville och mer eller mindre så kändes det som om jag tog hand om mig själv och vet du vad? Det kändes så himla bra. Efter jobbet åkte jag på hoppträning i Lund med Umka och denna gången gick det riktigt bra! Cilla frågade om vi hade bytt ut både ryttaren och hästen sen förra gången för det var så sjukt stor skillnad. Jadu, det hade man nästan kunnat tro! Kändes så sjukt kul att det gick så bra. Konkurrenter, ni får se upp i höst på tävlingsbanorna, för vi kommer bli farliga. Hihi. Dock fick Umka nog i slutet och mer eller mindre slutade lyssna på mig..i kombinationen skulle det vara två galoppsprång, hon tog det i ett! Hej och hå. Flisa hade fått in tre kan jag lova, utan några problem, hehe. Efter träningen åkte jag ut och pysslade lite med Alpha och sen var jag ute och sprang. Dock vet jag inte om det gick så bra. Fick ont men jag vet inte om det var "bra" ont eller INTE bra ont. Ajja det lär jag ju märka så småningom.


Gårdagens skönaste kommentar: "Lollo, vi måste festa snart! Vattenmelonerna är billiga nu"
Haha vattenmelon fylld med vodka, mums!






                     

En sådan där känsla som inte går att beskriva med ord.

Sitter och drömmer mig bort lite och tänker tillbaka på hur mina somrar har varit. När jag var liten var jag alltid på ridläger en vecka och det var sommarens höjdpunkt. Då var jag så lycklig när jag fick rida varje dag och tillbringa varenda sekund med hästarna. Mycket har förändrats sen dess men jag är fortfarande så lycklig när jag får vara med mina hästar. Dem senaste somrarna har jag varit utomlands och då har det varit sommarens höjdpunkter. Särskilt när jag tänker tillbaka på förra sommaren när jag och två av mina vänner var i Rhodos får jag rysningar. Åh, vilken resa! Det är en resa som jag aldrig kommer att glömma kan jag tala om. Det var helt enkelt så underbart! Den här sommaren kommer jag inte åka utomlands eller så men det gör mig ingenting för jag tänker ha en underbar sommar ändå med mina vänner, pojkvän och hästar. Och att få vara med dem jag tycker om, det är höjdpunkter för mig som inte kan klassas med någonting annat. Sen tänker jag övertala pappa att vi ska åka till Stockholm när jag är ledig. Jepp, en liten utflykt får det minsann bli.


Vi har aldrig påstått att vi är normala.






För att jag vill ha långt hår.

Snart har halva dagen gått och för en gångs skull har jag faktiskt utnyttjat tiden till max! (hahaha Max..haha okej sämst men jag tycker det är så sjukt roligt varje gång) I alla fall så kommer jag låta som världens nörd nu men jag har hittat en Internetsida som har massa tester i matte! Wiihuu. Haha okej jag kommer antagligen att hata den sidan tillslut men just nu är den bra då jag måste få igång mitt tänkande till hösten. Just nu är jag inne i matte B och ekvationer är rätt kul, shit jag skrev inte det där precis? Och jag är faktiskt bättre på att hitta uttryck och på problemlösningar än vad jag trodde att jag var. Men sen har vi det där med grafer som inte riktigt är min grej alltså..men det ska det banne mig bli! Nä, nu ska jag gnugga energiknölarna lite till och sen är det slut för idag.


Det var något av det finaste någon någonsin har sagt till mig.

Då kör vi people, nu ska jag jobba 12 dagar i streck. Känner att det inte är så mycket att böla över då jag ändå inte kan göra något åt det och istället får hoppas att det känns bra när lönen kommer. OCH vet ni vad? Det verkar ordna sig, det verkar verkligen som det gör det! Ska göra lite omprioriteringar och sen får vi se. Jag brukar vilja tänka långt i förväg för att ha koll på saker och ting men allt eftersom åren har gått har jag börjat inse att det knappt är lönt eftersom det aldrig blir som man har tänkt sig. Så det har jag mer eller mindre slutat med. En månad framåt är okej men inte mer. Men när det gäller något så speciellt som sin utbildning då tvingas man att tänka framåt så det ska jag göra nu. Jag kan säga att när jag blev reserv 443 på den utbildningen jag helst av allt vill gå, då kändes det tufft och när mina två andra reservplaner inte heller höll, då kändes det också tufft. Men som sagt, lite omprioriteringar och gå ett år på en annan utbildning och sen får vi se. Man vet inte vad som händer om ett år, då tar jag det då. Tackar dem på studera för deras snabba svar!


Helgen kan sammanfattas som..så..så jävla bra! I lördags bestämde jag mig för att inte vara med på tävlingen, då underlaget antagligen inte var det bästa efter allt regn som kom i fredags så jag tog en lång härlig galopprunda istället, härligt. Sen åkte jag och Pernilla och mötte upp Veronica för att titta på EM i Western. Alltså det är verkligen så himla annorlunda från hoppning och dressyr, som en helt annan värld. Bara att hästarna får vara i vilken storlek som helst, man får rida ponny fast man är över 18, är ju hur bra som helst för oss som inte är så stora. Tiden rusade iväg så sen blev det lite bråttom när jag skulle göra mig iordning. Men bara för att jag vill stressa extra mycket så slappade jag fett när jag och Camilla åt mat. Jepp, så det blev sjukt stirrigt sen. I vilket fall så hade jag en jättebra kväll och träffade många nya härliga människor! Tack så mycket alla som förgyllde min kväll och tack Sarah för ännu en lyckad fest.


Nu tror jag att era ögon inte orkar läsa mer så nu slutar jag för en liten stund och ska kolla upp detta med program.

Älskar er så himla mycket<3



 


.

Vart ska jag ta vägen?

Vad ska jag göra?

Jag som var så säker på att alternativ två skulle fungera.

Stensäker.

Vad ska det bli av mig nu?

Hur ska jag göra?

Helt seriöst vill jag bara sätta mig på en sten och bara gråta.


Korv med bröd är sjukt underskattat.

Vilken dag igår alltså, shit. Morgonen började med att jag hade näsblod och blödde ner hela sängen, hur ofta har jag näsblod liksom?! Aldrig. Men igår, då hade jag. Fläckarna gick inte bort trots mina envisa försök. Fick stressa som sjutton för att hinna växla pengar vilket resulterade till att jag glömde plattången i sladduttaget. Blev så jäkla arg på mig själv, det får man fan inte glömma! Sen tog vi tåget till Köpenhamn och bestämde oss för att gå av på Norreport. Jaha då gick dörrjäveln inte upp fast jag vi tryckte helt rätt. Jaha, fick åka en station längre och fick åka tillbaka till Köpenhamn. När vi skulle beställa hamburgare från donken, då fattade dem inte vad "utan gurka" betyder, varken på svenska eller engelska och att vatten/water inte betyder coca cola. Idiotas! Ajja, väl på zoo var det trevligt =) Efter zoo blev vi hungriga och bestämde oss för att äta på BK (Jaa, det var tjockt och gott!). Då hade dem tydligen inte vanligt vatten utan bubblor, så jag beställde ingen dricka. R beställde vatten med bubblor och en xxl hamburgare (kom inte ihåg vad den hette). Han fick vatten UTAN bubblor och en wopper istället för hamburgaren han skulle ha. Suck, säger jag bara suck. Sen sov jag från klockan 6, vakande en halvtimme vid halv 8, sov till klockan 12, vaknade och var hungrig. Åt nudlar, somnade halv 1 och gick upp halv 9. Haha jag har sovit för en vecka framåt!


Idag känner jag redan hur stirrigt allt kommer bli imorgon så känner att det är dags att börja planera morgondagen. Först tävling, sen titta på western, sen förfest? Och sen fest!! Weii. Hur jag ska hinna allting, hur vi ska ta oss dit och hem, vilka som ska med, det återstår och se. Hade ju varit en föööördel om folket kan säga till snarast möjligaste TACK!


Nä, nu ska jag äta fredags frukost, jobbet bjuder alltid på frukost på fredagar, sjukt soft och framförallt gott!


Jag vill ha en Capybara som ett husdjur på min gård när jag blir stor.

Här ska jobbas in flextid!

Jag fattar inte, jag gör verkligen inte det. Jag äter bra, jag sover bra och jag mår bra men ändå så funkar inte ridningen. Jag gör tvärtemot vad jag ska och jag är medveten om det. Men varför gör min kropp så då? Åh, jag vet inte.


Berättade för min pappa att jag ska åka till Köpenhamn imorgon. Då säger han "Bra, då kan du handla till mig". "Okej" tänkte jag, ge mig en lång spritlista så kan jag köpa lite extra till mig själv och så frågade jag vad han ska ha för någonting. Då svarade han "Leverpastej i konservburk. Köp fem. Eller nej, förresten köp 10 burkar tack!" Ursäkta?! Jag åker till Köpenhamn och ska ta med mig 10 konservburkar med leverpastej tillbaka? Tullen kommer garanterat tro att jag är störd eller att det är knark..Och nej, min familj är inte normal.
 
På tal om leverpastej så kommer jag ihåg för några år sedan när jag fick reda på att det var lever man åt. Fy, sjutton vad äckligt det lät! Sen dess har jag inte ätit en ända macka med det på. Fast det luktar gott med inlagd gurka på.



Håll tummen för mig ikväll!!

Fy vilken hemsk mardröm jag hade i natt! Usch, hatar att drömma mardrömmar. Särskilt när dem känns så där riktigt verkliga och man vaknar upp skakande och med gråten i halsen. Ajja, det var ju tack och lov bara en dröm!


Igår red jag ut Flisa med Alpha som handhäst, höll henne med en longeringslina i grimman. Haha alla tycker jag är helt galen som gjorde det men det gick faktiskt riktigt bra! Okej att det kanske inte var det lättaste när Alpha blev rädd för brevlådor, hundar och när en bil skulle köra förbi blev det en aning trångt på vägen men det gick ju i alla fall. Dem var så duktiga! Efter att ha gått så nära tryckt intill Flisa så tyckte Alpha efter ett tag att hon var tuff och försökte tränga sig före Flisa men det fick hon icke! Tror att Alpha blev en aning trött av turen då hon hängde lite med huvudet på vägen hem. Aw, min snutta!


Förresten så var jag med om något mycket märkligt igår. Jag skulle ju ha ett par springshorts tänkte jag, så jag gick in på Stadium och letade...och letade..Nehe, fanns inga? Jag gick fram till en i personalen och frågade. Nähe då har dem inte shorts till tjejer! QUE?! Vill dem att jag ska dö av värmeslag när jag springer eller? Dem upplyste mig då om att tjejer som vill ha shorts får handla det på herravdelningen. Jahapp..tror ni det fanns något som skulle kunnas tänka passa mig? Nope, fanns bara stora storlekar så jag gav upp. Får väl titta på barnavdelningen för pojkar nästa gång då..suck säger jag bara. Inga shorts till tjejer är nog något av det skummaste jag har hört.



Flisa och Alpha i sina flughuvor.

Fixar mina naglar.

Jag är så fruktansvärt kaksugen så jag blir galen! Jag ska sluta med godis eller rättare sagt jag har slutat. Tycker typ ändå bara om choklad och choklad ger mig finnar. JO, det gör det. Så nu har jag slutat med det. Men jag måste ju ändå ha något socker i mig så nu är jag ett big fan av kakor i mängder. Mmm, ska se vad affären har att erbjuda när jag har slutat att jobba. Så på inköpslistan på Jägerso står: Flughuva, springshorts och kakor. Haha vilken blandning.


Jag måste lära mig att jag inte kan styra över allt som händer.

Helgen har varit helt okej. Det var trevligt med reunionen. Men nu ser jag fram emot en fullspäckad vecka med massa kul!


Måndag- Jag ska pepptalka Umka för hoppningen imorgon, hihi. Sen ska jag träna Flisa, blir nog en lång härlig galopp i rasande fart. En longeringstur med Alpha..eller nej ännu bättre jag tar med Alpha som handhäst! Det kan nog bli intressant det. Sen ska jag faktiskt försöka att springa en runda ikväll igen. Jepp så får det bli.


Tisdag- Hoppträning med Umka på LCR, SPÄNNANDE!!


Onsdag- Träna och sen ska jag ha myskväll.


Torsdag- Blir nog en runda till Kopenhagen med R.


Fredag- Träna och vara med en vän.


Lördag- Hopptävling och sen är det FERRE hos Muchi! Åh, jag längtar så jag dööööör. Ska bli så himla kul!


Söndag- Bakis, ska inte röra mig en meter..



Låter väl som en härlig vecka? Jag tycker det ser skitbra ut!


Grattis till Pernilla och Ullis som har konfirmerat sig!<3


Jag joggar inte. Jag springer.

Då har jag äntligen bestämt mig för att det blir en nykter kväll ikväll. Pallar inte att vara beroende av andra som måste skjutsa mig hit och dit. Blev så mycket kludd. Och vad gör det att vara nykter? Dansa..det gör jag icke men jag kan vara social för det! =) Och vet du vad? Jag har till och med bestämt mig för vad jag ska ha på mig! Kors i taket. Det blir en svart hög kjol, rött linne och mina guldskor, som jag för övrigt hade glömt att jag hade. Jepp, så får det bli!

Igår kväll cyklade jag och Hanna ut till Alpha, JA cyklade! Haha. 1,6 mil sammanlagt. Så duktiga vi var! Sen kände jag mig rätt pigg när jag kom hem så jag tänkte "Äe, va fan jag provar att springa lite". Tog på mig joggingskorna och tog med Snuffe på en liten tur. Först knackade benet till men efter det så gick det hur bra som helst! Weiiiiiiiiiiiii. YES, shit vad glad jag var. Hoppas det håller i sig så jag kan springa så som jag gjorde innan. Jag längtar..





För varje dag som går blir känslorna starkare.

Var dagen igår mot mig eller vad? Skit. Ingenting funkade. Först var det massa problem på vägen till tävlingen , min runda på tävlingen var hemsk och på kvällen hände något dåligt. Suck säger jag bara. Vi i laget gick vidare, tack och lov!, men min runda var näst intill kattastroff. När vi kom in i ridhuset känner jag hur Flisa mer eller mindre "dör" under mig och vägrar att lyssna på mig. Plus att hon var "rädd" för hinder, bommar, domarbordet och publiken. Gaah, hon är ju hopphäst! Nä, det var inte roligt någonstans. Men något positivt var att dem schabraken vi blev sponsrade med var riktigt snygga! Kan visa en bild någon gång.


Idag började morgonen med att jag tappar mitt puder i golvet så det smulas sönder i tusen bitar, jahapp 400 kronor åt skogen. Dagen började inte bra men jag hoppas att det vänder, det är ju trots allt fredag. Och ja, jag har jobbehelg denna helgen, but still Fredag idag.


Tack Sarah för allt, du är underbar <3



Take your time.

Working 9 to 5. Då var man tillbaka..6 veckor i ett nu till nästa semester. Inga kommentarer om det.

Jag e så festsugen att jag blir galen! Men till helgen och till nästa helg så ordnar det upp sig och jag får festa. Jag börjar lite lugnt på lördag då jag har jobbhelg denna helgen (okej, vem försöker jag lura? Ska det festas så ska det festas ordentligt! Även om jag har jobb på söndag och kommer ångra mig som sjutton när jag står där i kassan och har fruktansvärd huvudvärk. Ajja, hoppas det blir värt det!) och nästa helg blir det HÅRT festande kan jag tala om! Hihi. Denna helgen ska jag först på reunionen med mellanstadiet och sen ska jag på 20 årsfest. Då har jag två problem, med reunionen. Nummer 1, Vad ska man ha på sig? Vi ska grilla, vilket betyder att man är utomhus på gräs, vilket innebär att man inte kan ha högklackar. Jaha? Då kan man typ inte ha klänning eller kjol. Jaha, då får man väl ha byxor? Då kommer jag löka ihjäl. Hmm.. Problem nummer 2, Hur ska man säga "Hej" till alla när man kommer? Eftersom jag jobbar kommer jag komma senare än dem andra vilket betyder att alla redan är där. Ska man säga högt "Hej" och hoppas på att alla hör? Eller ska man gå runt och krama alla och säga "Hej, hur e det med dig? Det var alldeles för länge sen". Det är ju inte det att man kan skaka hand med folk eftersom man ändå "känner" folket. Haha vilket problem..Ajja det löser sig.

Idag har vi Knock-out tävling i Fredshög. Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Vi är dessutom sponsrade av Agria och ASVH så vi får ett fint vitt schabrak, ja tack! Hur jag ska hinna vara där i tid, det blir nog inte det lättaste men man får göra det bästa av situationen. Det ordnar sig. Ska sitta och plugga in programmet i minsta detalj under hela dagen så jag är helt säker på rörelserna, vägarna och tempot. Jepp, det ska jag roa mig med idag på jobbet.

Lila lavendel.

Då har det hänt...Jag har börjat rida igen! Weiiii. Okej, jag har ju alltid ridit men nu har jag verkligen börjat att RIDA igen. Yes, gött. Now I'm BACK to stay! Hade programridning med laget häromdagen, puh jag kom med i laget, och tränaren tyckte att det såg väldigt bra ut i traven och hade inte mycket att påpeka om. Det hon påpekade visste jag redan om så det kändes bra. Sen hopptränade jag Umka precis och det gick så jäkla bra! Har börjat hoppa på ponnyhack nu, funkar utmärkt! Det roliga var att i lördags på tävlingen tänkte jag  "Hur sjutton kan man rida med hack? Man har ju noll koll och kan knappt svänga". Men det visade sig att det funkar riktigt bra på Umka så nu är det hoppträning för Bertil på tisdag som gäller. Och jepp, jag dog av värme..men tror ni det e slut för det? Oooo nej, nu ska jag till Flyinge och träna Flisa i dressyr för Catta. No time to lose vänner!

Hade en mysig dag på stan med Emma idag =) Verkligen jättetrevligt! Mina inköp blev ett rött nagellack (bara för det e så fint!) och ett par alldeles för dyra sandaler..men jag har liksom inga "riktiga" sandaler så vad skulle jag göra? Jag föll för dem..haha. Från Bianco. Okej, ännu ett mycket flippat inlägg..but vänner
 LOVE IS IN THE AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR!