I never will

Om en vecka:) Om en vecka..ja, Jullan vad gör vi då?! Wieeeeeeeeeeeeeeeee!!! hihihihihihihihihihi Dagarna kommer närmare och närmare. Haha

Var på Nova idag. Vadå mycket folk?! Får ju panik i affärerna när det står folk överallt och aldrig flyttar sig när man ska komma fram. Visa lite respekt liksom!! Men ja man får kanske skylla sig själv om man ger sig ut just den helgen då alla har fått lön, studiebidrag osv. Men vad gör man inte om man verkligen måååååste ha en klänning! Precis då ger man sig ut i afrärena fast det är det mest korkaste att göra just den helgen.

Bästa Låten för tillfället: Kelly Clarkson- Never again

Snart är tiden över, det värker redan i mitt hjärta. En dag kvar. Sen är ALLT förändrat ='( Finns inget att göra men jag önskar så mycket att jag kunde göra något. Men jag står hjälplös i skuggorna och kan bara se det hända. Älskar dig förevigt<3



image59

(www.kellyclarksonworld.com/kelly-clarkson-gallary/kelly-clarkson-04.jpg)




Tankarna

Tankarna bara snurrar, får inte upp en klar tanke. Allt e suddigt. Vet varken ut eller in. Vill bara blunda hårt för att sedan kunna öpnna ögonen och se en ljus dag. Men jag vill inte titta, inte öppna ögonen. Är rädd för att det ska vara en lika mörk dag som alla andra. Tittar i en tunnel och ser bara mörker. Upptäcker att det är jag själv som står i tunneln och ser inget ljus i någon ände. Vet inte åt vilket håll jag ska gå. Är den ena bättre än den andra? Finns det bara ljus i den ena änden? Tänk om jag väljer fel väg och aldrig får se ljuset.


Bad guys lies to get you in bed and
"Good" guys lies to get in your heart


image58

(http://images.amazon.com/images/P/B0006MT314.01._SCLZZZZZZZ_.jpg)

One tree hill, är bäääääääääääääst!! Älskar det programmet såå mycket.

I'm just a girl

Igår var jag med tjejorna på Kulturen:) hihi. E jaa..om vi ska sammanfatta kvällen med ett ord..vad blir det? PATETISKT!! haha mn jaja jag hade endå roligt =D Haha förfesten va lätt fetast! Jullan, Camme och Ingrid dansade tjanobyl och pingpong. Jag och Sarah roade oss med att snyta oss. Haha iinternt. Men tänk på att tyngdlagen e nedåt:) Tack för ni gjorde kvällen rolig:) Ni e underbara!!

Hur ska man veta om man ska bekämpa sin rädsla eller ta sitt förnuft till fånga? Något man har kämpat för i hela sitt liv..ska man bara låta det gå. Om det hade varit mitt normala jag som hade tänkt hade jag självklart svarat: Kämpa för det ,det är värt det. Och ja det kanske det är. Men är man rädd blir det inte lätt. Och visst inget e lätt och det är det inte meningen att det ska vara heller mn kanske e jag för rädd. Jag vet inte. Tiden får väl utvisa.





image54 image56 image57

Be strong and never let them see you cry.

Jaha. Vet inte vad jag ska skriva. Finner inga ord för det bara. Detta ska inte bli något snyftar inlägg med "tyck mest som om mig" som överskrift för det tycker ja verkligen inte att det är. Vill bara inte att det ska gå olika rykten om vad det var som hände, för tillslut vet man inte vad det är som stämmer och vad som inte gör det.


Iaf så red jag igår. Det gick ganska bra..helt plötsligt blir min häst rädd för något och börjar steppa och gå åt sidan, "jaja, skärp dig" tänkte jag och manade på honom framåt. Han blev någerlunda normal för några sekunder tills han får ett utbrott. Börjar stegra, hoppa åt sidan och börjar bocka med mig. Försöker lugna ner honom men allt e förgäves. Han börjar skena med mig (galopperar så fort och man har ingen kontroll, det är hästen som har tagit över allt och man har inte en chans att säga til om något) är jättenära på att springa rakt in i höga hinder. Tänker: "om han springer in där kommer jag fan skada mig helt enormt" han väjer undan hindrena och kutar mot staketet. Min tanke: " Okej staketet kommer närmare, normalt stannar dom så jag trillar av "nätt"" Men nej han stannade inte. Han gör ett bocksprång och skenar igenom staketet och jag flyger av. Tanken: "Snälla inte mitt ben, inte mitt ben."

Ligger på marken och tittar rakt upp på himmlen. Tänker: "Nej, det här är inte sannt" och sen kommer smärtan och jag börjar gråta. Känner att jag har ont i min rygg och i sittbenen. Folk börjar komma och jag hör något om att dom ringer efter ambulans. Ja, och sen fick jag åka in till sjukhuset och bli röntgad. Efter några timmars väntatid fick vi veta att inget var brutet. Tanke: "TACK o lov för det". Så jag fick åka hem. Som ni säkert förstår är jag helt mörbultat och omtumlad och min rygg och svanskota värker som aldrig förr. Hade endå tur i oturen. Men det ordnar sig. Jag klarar mig alltid.

SÅ nu var jag klar. Tack mina underbara änglar för ni finns för mig, älskar er av hela mitt hjärta<3



image53

Do you believe it, can you recive it?

Asså FYYY sjutton!! Känner ilskan komma rasande inom mig, snart kommer jag få ett utbrott på någon. Någon som kommer säga något minsta olämpligt kommer få sig en utskällning som den sent kommer att glömma. Okej, det lät rätt hemskt mn det är det. E såå himmla LACK på allting!! Klubben, "kompisarna", skolan..åh DAMP! Men vissa saker går att göra något åt, och en har jag gjort idag:) mn jag tänker inte säga vad förrens den 30:e då alla får se!! Lyssna på vem jag tävlar för! Så d så! E så himmal trött på att bara göra det bästa för andra men får ingeting eller skit för det endå. Tillslut orkar man inte mer.

Lääängtar så himmla mycket tills jag kan springa igen, springa från allt. Springa, känna smärtan släppa. Känna att jag e bra, springer tills jag stupar och då mår jag braa! Men till en början med kommer jag få opereras igen. Mm sannt. Hoppas min läkare ringer imorn så jag kan få en tid så snabbt som möjligt.



image51
Ååh vad jag bara vill åka här ifråååååån


image52






Typ SÅÅHÄR LACK---->









It takes a fool to remain sane

Då har skolan kommit igång igen och träningen med för den delen:) Har en ny polle lolle! hihi och tro det eller ej men det e faktiskt en stooorhäst;) yeah! Lollo har blivit stor nog nu, ee eller inte. Men men. Har inte tyckt att det e såhär roligt att träna sen över 1 o ett halvtår så jag ler o skrattar när jag rider!:) Haha låter kanske konstigt men det är sannt! Träna är det absolut BÄSTA som finns:D Så d så!

Igår var jag o Julia i Malmö och skulle shoppa. På fyra timmar hittade jag en halsband med ett guldigt hjärta på och en liten necesär (guld!). Men mooooget! Asså affärerna har ju såå sjukt dåligt utbud så det är knappt sant jue. Hade så sjukligt kul med min Julan. Började galet i skolan då jag ser en lärare jag trodde att Jullan inte vill träffa o typ säger lite "diskret" Gå in på toan, gå in på toan!! och hon bara vaa? Sen log hon så gulligt när hon fattade vad jag sa och kutade in på toan! Det visade sig sen att den läraren hade hon ingen aning om vem det var och fattade inte rikitgt varför hon skulle springa in på toaletten! HAHAHA mn det e bra att man fattar vad man gör:P Okej rätt internt mn så sjuukt kul! OCH SNAAAAAAAAAART e det VÅRAN DAG JULLIS!! Läängtar som ett litet barn längtar till Julafton:) Men först är det Kulturen på lördag me tjejorna och det kommer bli fett!



When reality become a big lie


image49

Mitt hjärta till vänster, Akleja. Och till höger min nya stjärna, Andante