I'm gonna be the last one standing



För varje dag som går så blir kärleken bara större och starkare. Det har tagit tid men nu har vi äntligen börjat känna varandra och förstå varandra. Som dem envisa sto och kvinna vi är så har vi våra duster men vi har börjat samarbeta mer och mer. När man har ett såhär envist sto så gäller det att låtsas som om det är hon som har fått sin vilja igenom fast det är jag som har bestämt det. Lite samma sak som med män och kvinnor. Kvinnorna "låter" männen få bestämma men i själva verket så står det alltid en kvinna bakom männens beslut. Men nu återgår jag till min älskade häst Alpha. Vi är ett team hon och jag. Ett team och vi kommer gå långt! Jag bara vet det.



 

 


Glad midsommar åt folket

Men tro inte att den började med något smile inte. Jag väljer ju mina dagar för duschning och jag tycker att midsommar är så överskattat så egentligen tänkte jag inte duscha men så tänkte jag vara snäll mot mina medmänniskor och faktikst ta och duscha endå. "Så bra" tänker ni nu. Ställer mig i duschen och sätter på vattnet. Det är kallt..kallt...och fortfarande kallt!! Av någon idiotisk anledning har dem stängt av varmvattnet i hela höghuset!! SAY WHAT?! Jag tror faktiskt att det är många som skulle vilja ta sig en dusch idag.. Tacka vet jag torrschampo. Och det var ment to be. jag skulle helt enkelt inte duscha idag. Glad midsommar på er! Njut av denna dag för imorgon blir det bara mörkare och mörkare igen.

Min finaste Alpha.

 

 

 

 


En liten fundering



En sak som jag kom att tänka på idag när jag var ute och red och tittade ut över åkern och såg massa små söta kaniner hoppa över ängarna var: Varför lär man sig som barn att grodor säger "RABBIT"?? eller rättaresagt man lär sig att dem säger "RAAAAABBIT" Varför? Que? Helt seriöst varför skulle grodor gå runt och säga "kanin" eller "kaaaaanin". Bara en fråga sådär från ingenstans.

Frihet





Jag hatar dig inte längre
Å jag älskar dig inte längre
Å det är så jävla skönt.



Musikens värld

Impuls impuls impuls! Det hårda sminket är på G, lockarna framtagna av den varma plattången och dem röda klackarna ligger i skokartongen och bara väntar på att få sitta på mina fötter. Musiken ljuder högt i högtalarna och för en stund undrar jag om jag stör grannarna. Det tanken försvann snabbt när jag dansar i takt till musiken. Viftar på huvudet och höfterna lite extra. Whuuuuuuuuuus gonna save the world toniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight??

Sommaren stundar.

Den 1a juni är här och nu kan man på riktigt säga att det är sommar. Skolorna slutar snart, folk har semester, stranden börjar fyllas med människor och många tar sitt första riktiga dopp i Sveriges iskalla hav. Jordgubbes stånden har börjat komma upp längs vägkanterna och hästarna ska snart förflyttas till betet. Sommar åt folket!

Dem kommande veckorna händer det roliga saker och jag älskar verkligen den faktum att ha saker att se fram emot och som är inom rimlig tid. Denna vecka ska jag och Flisa starta första lokala detta året, ska bli så kul! Hon har verkligen kommit i bra form nu. Min födelsedag är även denna vecka och jag har bestämt mig för att den ska bli underbar! Veckan här efter har vi min broders student, tänk att han har blivit så stor?! Ska bli jättekul med stort firande! Veckan efter det är det tävling igen och betessläpp för hästarna, wiiee! Veckan där efter är det midsommar och min älskling och jag firar 2 år! Och veckan där efter börjar Falsterbo Horse Show! Åh, vad jag tycker om att ha så mycket att se fram emot. Det kommer bli en underbar sommar. Jag bara vet det!