Go Go Dolls - Slide

Braaaaaaaaaaaa låt! Lyssna och njut.


Yrkena är många, jobben är få

Ingengör, ekonom, ambulansförare, ridlärare, ja yrkena är många att välja mellan. Men vad ska man välja att jobba med när man blir stor? Det är en fråga jag brukar ställa mig ofta. När jag tänker på att några av mina vänner redan har påbörjat sin utbildning av det dem ska jobba med i resten av sitt liv, då blir jag panikslagen när jag tänker på att jag inte har någon aning om vad jag ska plugga till. Men det är svårt det där. Hur ska man kunna bestämma sig när man är 20 år vad man vill bli och spendera sitt liv på. Hur ska man ens kunna bestämma en sådan sak? För att kunna reda ut någorlunda vad jag vill bli så har jag några kriterier för mitt arbete.


•-         man ska tjäna bra med pengar på det

•-         det ska vara varierande

•-         man ska få klä sig snyggt

•-         det ska kännas att man gör något betydelsefullt

•-         det ska vara hektiskt


Finns det något sådant här jobb som passar mig tror ni? Någonting måste det ju finnas där ute för mig. Det gäller "bara" att komma fram till vad. Redan när man var liten hade man stora drömmar om vad man skulle bli när man blev stor men åren så inser man vissa saker. Först ville jag bli prinsessa- insåg att man var tvungen att födas till det, sen ville jag bli proffsryttare- den drömmen kvarstår men man har insett att ekonomin att komma upp till toppen på en gång finns inte, det senaste yrket jag ville bli var veterinär- jag vill fortfarande rädda djur men att läsa om mitriokondrier, cellplasma och citronsyracykeln hit och dit, det är inte min grej helt enkelt. Men någonting ska vara min grej, vi får väl se. Om ett eller två år vet jag förhoppningsvis vad jag vill för då tänker jag söka in, men till dess är det lång tid så nu ska jag sluta med min panik över mitt yrke och göra lite sånt jag vill nu. Inte lönt att panika över ett yrke som jag ändå ska hålla på med i typ 30 år i mitt liv med nu. Det kan jag göra senare.



Kanske brandkvinna?

Glasögon?

Dem senaste dagarna har jag haft så sjuk huvudvärk. Konstigt. Funderar på varför det kan vara så och det ända jag kan komma på att jag har gjort annorlunda är att jag sitter framför datan 8 timmar varje dag på jobbet. Sämre syn? Jag hade ju glasögon när jag var liten men det växte bort. Jag kan inte ha glasögon, det funkar inte och ännu mindre kan jag ha linser. Tycker det är så fruktansvärt äckligt att hålla på med ögon att jag får rysningar bara av att tänka på det. Kolla, nu gjorde jag det igen, jag gick händelserna i förväg. Suck på mig själv. Jag ska börja med att dricka mycket vatten, det kanske hjälper. Det är i alla fall värt ett försök.


Om det skulle bli nödvändigt så ser man iaf smart ut..

.


Sometimes the heart has to cry, so it can laugh again.




Blockera tankarna

Det där med att leva i nuet..Kan någon, vem som helst, bara banka in det i mitt huvud? Tack. Jag hör mig själv säga det men i mitt huvud finns det hundra tankar som oroar sig för framtiden och inte vill vara lugna. Jag vet att jag är en person som ibland tänker alldeles för mycket och oroar mig alldeles för mycket i onödan. Alla har vi våra brister men detta är något som är sjukt jobbigt. Fast jag inte vill tänka så, så gör jag det ändå. Försöker blockera tankarna, men tankar är svårare att blockera än känslor. Försöker att tänka klart när allt blir suddigt, men det är lättare att se det luddigt än klart. Så om någon bara kunde hoppa in i min hjärna för ett tag och sudda ut dem oroande tankarna så vore jag glad. Vore snällt om någon kunde fixa det. 




Jag saknar min ängel<3

Frustation

Ibland går människor verkligen en på nerverna och man blir så fruktansvärt frustrerad. Det man borde göra i dem lägena är att ta ett djupt andetag och tänka "Är personen i fråga värd min energi som jag lägger på detta?" I 99 % av alla fallen så är svaret nej och av dem 1 % som är värda den energin, då får man hålla ut. Men i alla andra fall så borde man lägga det åt sidan och lägga sin energi på något som är viktigare. Detta vet vi alla är lättare sagt än gjort.


K som i Kärlek


Förverkliga dina drömmar

Alla vill vi uppnå våra drömmar och mål, alla har vi någon storts strävan att uppnå dem i livet på ett eller annat sätt. Får man chansen att uppleva sin dröm så för mig är det en självklarhet att då tar man chansen. Om det är något man har lärt sig så är det att chansen att få uppfylla drömmar inte kommer rullande på band. Men bara för att man får chansen att kanske förverkliga sin dröm så betyder det inte att vägen dit är lätt men får man så mycket som en liten chans på rätt väg så hade jag tagit den. Världen är full av möjligheter men när det kommer tills ens drömmar så är det dem små sakerna som kan vara avgörande. Hur man tar sig till drömmen har inte så stor betydelse, huvudsaken är att man tar sig dit. Det jag vill säga är att sluta aldrig att drömma, en vacker dag blir din dröm verklighet. Jag är övertygad om att mina ska bli verklighet. Det svåra är att våga chansa, våga släppa taget om det som alltid har varit en trygghet. Våga ta chansen att drömmen blir sann men med chansen så tar man även risken att det kanske inte alls blir som man har tänkt sig. Men provar man inte får man heller inte veta hur det hade blivit. Våga ta chansen, våga förverkliga dina drömmar.


Svävar på moln

Jaa, jag svavär på moln med ett leende på läpparna som går upp till öronen! Idag hopptränade jag Umka och det gick superbra. Äntligen är vi på gång igen! En liten finjustering i ryggen och tänderna fixade så ska det bli kanonbra! Ägaren berömde mig så sjukt mycket så jag blev helt rörd. Har nog aldrig fått så mycket beröm någonsin. Umkas pappa är BMC Kigali och han vann stora tävlingar som unghäst i hoppning och 10 år senare är han med i världscupen i dressyr. Coolt va? Jag satsar också på det. Först hoppning och sen när jag börhjar komma till åren så blir jag nog för feg för hoppning och satsar på dressyr.


En vacker dag är vi också såhär bra!

Ibland vet man inte

Om man bara visste, visste hur framtiden skulle se ut. Skulle man göra något annurlunda då? Skulle man ändra hela sin livstil med tanke på vad som kunde hända i framtiden? Eller skulle man leva precis som man gör nu även om det ibland inte alltid fick en bra utgång? Och hoppas på att man lärde sig något av sina misstag. Misstag gör vi alla och vissa lär sig av dem, andra inte. Vissa förändras, vissa gör det inte. Men allt är inte misstag man gör fast det inte blev så bra tillslut, ibland blir det bara inte bra. Men ibland då blir det väldigt bra. Jag tror att för att kunna leva ett liv så måste man kunna se sina misstag, inte göra om dem. Se sina starka och svagheter och veta vad man ska göra med dem. Det är inte meningen att det ska vara lätt. Varför göra det lätt när man kan göra det svårt, sa jag en gång. Sen sa min kompis tillbaka: Men varför göra det svårt när det kan vara lätt? Ja, det tåls att tänka på.




Förfester

Ja, helt seriöst så tror jag att jag gillar förfester mycket bättre än själva fester och att gå ut. Ja, kanske man borde satsa på bara förfester och sen gå hem och lägga sig. Fast nä fy sjutton vad jag skulle må dåligt på morgonen om jag inte fick göra av med spriten i kroppen. Men iaf detta fick mig att tänka på en av dem bästa förfesterna jag har varit på.
Var? In Jullans basement.
När? Någon gång för länge sen.
Vem? Jag, Jullan, Camilla, Emili, Tobbe, Chris och Diar.
Fy sjutton vad det var roligt! Den roligaste kommentaren var:

Jag: STOP allesammans!! Mitt ena örhänge är borta!!
Alla: Åh nej..letade som galningar..
En liten stund senare
säger Chris: I have found it!
Vi andra: WHERE?!
Chris: Between your boops.

Hahaha där hängde den fint;) Ja, man förstår nog själva fyllan på det=P
Men hur blev det då på festen vi skulle till? Nä det tar vi inte upp för det blev mest up. Det är det jag säger Förfest is the shit!=D


Ibland får man riktigt bra idéer för sig!


Denna världen är sjuk

Jag läste en helt sjuk nyhet på sydsvenskan.se. Där stod det att en brittisk man hade mördat sin före detta fru efter de hade separerat för att hon hade ändrat sin status på facebook . Okej?! Till att börja med vill jag bara säga att denna världen är sjuk. Punkt slut. Och för det andra kommer jag aldrig att ändra min status på facebook.


Gottfolk

Jag och Jullan har seriöst börjat överväga att flytta till Usa:s västkust då vi absolut inte klarar av Sveriges klimat någe mera. Men så idag när jag började träna så stod temperaturmätaren på 2,3 + grader! WHAT?! Har Sverige äntligen fått lite plusgrader i detta land? Helt sjukt. Så nu tänker jag stanna i Sverige. Scrue Usa, Sverige har fått plusgrader! Eftersom det var så varmt idag kunde jag träna i endast en t-shirt och en tunn långärmad och jag svettades ändå, varsegod för informationen. Men liksom vad ska jag göra i sommar då? När det är typ 20 grader? Det kommer bli alldeles för varmt med ett linne. Detta är ett problem jag måste tänka på. Kanske rida i endast sportbh? Givetis om ingen annan är där. Det är ett förslag iaf, plus att man får bra bränna. Ja, jag ska nog överväga det faktiskt.

Alla kvällsmåsten

Ofta när man ska gå och lägga sig är man så där sjukt trött och egentligen vill man bara gå lägga sig rakt upp och ner helst utan att klä av sig kläderna också. Men det kan man ju självklart inte. Först måste man byta om, sen måste man duscha, sen måste man borsta tänderna och sen måste man ta bort sminket. Varför jag skriver måste är för att det är just fyra måsten. Jag måste byta om och duscha, om jag inte vill att hela min säng ska lukta häst och ligga i spån. Jag måste borsta tänderna för att inte få hål i dem och jag måste ta av mig sminket om jag inte vill förstöra min hy och mina ögonfransar. Men det är klart det är ett val, hade jag velat lukta häst och svett i ett så hade jag inte behövt duscha. Hade jag velat få hål i tänderna så hade jag inte behövt borsta tänderna och hade jag velat ha ful hy och inga ögonfransar då hade jag ju faktiskt kunnat strunta i att ta bort sminket. Tänkte för en sekund över väga alla måsten..men jag ångrade mig snabbt då jag insåg att dem är verkliga måsten.




HAHAHA klockren!

Live and dream

Live the life
Live the dream
No fear



Bauhaus avklarat för denna helgen

Igår använde jag mig av Internet explore och upptäckte att bloggen ser ju inte alls likadan ut som i Mozilla firefox. Hmm, jag säger bara använd Mozilla annars ser ju allt helt konstigt ut. Dock en aning nördigt att jag sa något om att använda något internetprogramm när jag i själva verket inte har en aning om varför vi har Mozilla och inte något annat. Men jaja.

Framför mig har jag nu en fullspäckad vecka men jobb och träningar. Det ska bli skönt att komma in i en rutin igen. Dock är det ganska mycket som jag har att göra nu så kalender är mitt bästa redskap. Skulle den försvinna kan jag lova att jag själv skulle irra bort mig själv. Planering, det är det som är nyckelordet till stor del i mitt liv. Visst det är skönt att vara spontan då och då men jag tycker ändå om att vara planerad, allt går så mycket smidigare och effektivare då. Det är så jag trivs.


Åh vad jag längtar efter att tävlingssäsongen, 3 veckor kvar!!

Då slapp man skämmas då

Denna helgen är en riktig B-helg, med andra ord en Bauhaus helg vilket betyder att det inte händer särskilt mycket. Men vilket fall så kommer jag ut på parkeringen för jag ska övningsköra till Bauhaus med pappa. Då tutar det en svart bil på mig och i den sitter min pappa. Jaha?
Så säger han: Ska du köra?
Jag: Men vadå jag kan ju inte köra en jobbebil, det får man väl inte?
Pappa: Men det är min!

What?! Han har köpt en ny bil! ÄÄÄÄÄNTLIGEN slipper jag skämmas i "gröna faran" Men den viktigaste frågan av allt: Går den att köra transport med? Oh yes det gör den! Gött!!
Sen fortsatte koverationen..
Jag: Men det e ju lysande då kan jag låna denna bilen sen då.
Pappa: Nänä, glöm det.
Jag: HU?
Pappa: Om vi har kvar den andra så får du låna den.

Så han menar att jag ska köra runt i "gröna faran"? Det kan han ju feteglömma. Men jag jobbar på att låna den nya, måste bara ha en lång process att jobba med.
Varför han köpte bilen vet jag egentligen inte men jag antar att han har kommit in i hans 50-års kris. Om det e sådanna kriser så e det lungan att han kommer in i dem. Vad blir nästa köp? En bil eller häst eller varför inte båda till mig kanske? Emm..drömma kan man ju alltid.


Något liknande fast som kombi!

En fullspäckad dag

Igår så av en händelse mötte jag en vän som jag inte har träffat på hur länge som helst och pratade med en annan vän på msn och detta fick mig att inse hur mycket jag har saknat dem båda. Så nu har jag bestämmt mig för att ta upp kontakten med några av mina vänner som jag inte har pratat så mycket med på länge. Men det krävs också att båda ger lika mycket, lite som en förhållande sak men som vänner. Men det ska bli kul, jag ser fram emot att fika med mina änglar. Vänner för alltid, right?
I hope so.

Snacka om att jag har vari sjukt effektiv idag. Ni vet sånt där som man egentligen måste göra och som är viktigt men som man aldrig gör ändå för det är alltid något som kommer imellan eller så prioriterar man annat trots att dem sakerna egentligen borde priotiteras högst. Ja, sådanna saker gjorde jag idag. Började med att åka till Lund för att lämna in min fett försenade bok, förseningsavgiften är 10 kronor per dag och jag vill inte tänka på hur många dagar sen den är. Lämnade in den genom inkastet oh sen kutade jag. Dem skickar väl en fett räkning sen antar jag. Efter det åkte jag till banken och lämnade ett papper som gör att jag kan få min lön, ett rätt viktigt papper som absolut inte kunde vänta längre med andra ord. Sen så cyklade jag till fotoaffären för att hämta mina bilder som vi ska skicka in till försäkringskassan så jag kan få pengar för min skada. Sist men inte minst så hårdtränade jag för Emilie och typ dog. Shit vad jobbigt, men tillslut gick det bra och galoppen kändes riktigt bra, weeiii. Men det var inte tal om att åka häst, nejnej hon hade ögonen på mig hela tiden. Men min magmuskler börjar komma fram nu så någon nytta gör det ;)



Thats me.

Diktens sanning

Det gör så ont i mig
Ont att se att någon blir så sårad
Att få ett hjärta brustet
Alla har vi fått det
Men det är något ingen borde få uppleva
Ingen.



Kass uppdatering

Jepp, idag gjorde jag det. Jag gick till jobbet med fett hår. Idag var jag en av dem där man tänker "Men hallå hur kan man ens gå utanför dörren sådär det e bara så skabbigt" om. Men om man får välja mellan att ligga kvar och mysa i sängen en stund extra och att bli fräsh, vad väljer man? Idag valde jag att vara skabbig men mysig. Samtidigt försöker jag att få mitt hår på avvänjning av att duscha så mycket, då det sliter på håret. Så det var ändå bra att inte duscha.

Så nu e jag ny på jobbet igen men det är trevligt. Folk är snälla, givetvis med undantag. Hon jag tänker på sa själv idag att hon var en kärrng så jag kunde ju inget annat göra än att hålla med. Hon blev en aning paff. Men jaja hon får skylla sig själv. Under dem första dagarna så kollade folk konstigt på min mat..Det e såhär att det e väldigt månag som jobbar på vårdcentralen som är i medelåldern och försöker gå ner i vikt genom att äta taini waini portioner. Så gemfört med dem så äter jag typ som en...hmm häst? Men nu när jag e en i "gänget" så mobbar dem min mat! Hur kan du äta sådär mycket? Du har tur att det inte syns? Vad gör du för något så du kan äta sådär mycket? Ja, var lycklig medan du kan. Och blabla. Jaja då e jag väl det då. Dagens lunch bestod av tre Billys pan pizza och marabou mjölkchoklad. Måste fetta ordentligt innan nästa vecka då jag ska börja med nyttig mat!



Ibland e man sådär lagom coool.


Suck

När man sitter på en parkbänk klockan 1 en lördagskväll och gråter, då vet man att något har gått fel. I detta fall så blev allt misslyckat.

Började på mitt nya jobb i fredags och det var väl helt okej. Mycket att ta in bara, särskilt med datorprogrammen. Jag menar bara den saken att man måste flytta sig överallt med tab och inte kan använda musen till det, jaha liksom? Vad e det för gamalt sätt? Sen fick jag reda på att det programmet är något av det nyaste så jag antar att då ska det väl vara så då. Personalen verkade väldigt trevliga så det blir nog bra får vi hoppas på! Jag börjar på riktigt om en vecka så då tänkte jag även börja mitt nyttiga liv, vilket innebär att äta en lunch och sluta med allt godis, allt och allt..choklad! Kommer bli svårt men ger jag mig in på något så ger jag mig sjutton på att jag ska klara det också.


Dramatiskt

Var med om en upplevelse precis, en hemsk sådan. När hjärtat börjar bulta så högt att man tror att hela världen hör det, hjärnan snurrar av olika senarion som kan inträffa, rädslan tar överhand, pulsen ökar, andningen ökar. Det är helt mörkt runt omkring mig och jag vet att ingen kommer varken höra eller se mig. Mamma kom och hämtade mig, det hände ingenting.

Imorn blir det en stirrig dag, jag kan prata med omvärlden mellan klockan 11 och 12 men före det och efter så är det fullspäckat! Har två hästar att träna, ska köpa ett blixtlås till min klänning, ska sy i det och göra mig iordning, jo tro mig det kommer ta precis heeela dagen!=) Ska snart sticka till Carro och ha lite myspys. Tyvärr är hon beroende av Lets dance..mn jag får väl offra mig. Så ska hon minsann få lida med mitt sjungande på Singstar sen! WEIIII! Haha



IMORGON KOMMER DET ATT GÅ VILT TILL!

Så sant

Ni vet när munnen ibland tänker för hjärnan, när man säger något och i samma stund man har sagt det så ångrar man det? Ja, så hände mig häromdagen vilket resulterade till att jag fick jobba på Bauhaus idag.. Men det gick faktiskt bra idag och timmarna flög iväg. Sen var det träning med Umka i blåsväder..tänkte att okej det är iallafall plusgrader idag så jag slår iallafall inte halvt ihjäl mig om jag flyger av. Hon brukar vara helt galen när det blåser, men inte idag! Hon var snäll som ett lamm, åh min duktiga polle. Kommer hem, lackar för maten inte e klar men ser att mtt asos paket har kommit!! WEIIII!! Svettig och äcklig som jag var så var jag ju bara tvungen att prova den. Den passar skitbra, men tro inte att allt e fröjd och lycka för det, nej nej sen fick jag inte av den! Tillslut fick vi slita upp dragkedjan så den pajades..moget. Jaja det fixar jag! Om 8 timmar får jag äntligen prata med Jullan igen, super! Då steg mobilränkingen igen då. Den va i lågkonjuktur under två veckor, men nu lär den stiga fort som fän.




Jag antar att det hade blivit för bra om det hade varit sant, därför var det inte sant.

Makarena dansen

Jag har en känsla av att denna dagen kommer bli bra. Ibland bara får man en sådan känsla. Underbart fint väder och då blir jag automatiskt på så bra humör! Sen när jag gick från stallet till bussen så kommer det en bil bakom och vevar ner rutan och en dam  frågar om jag vill ha skjus till bussen! Naaw, hur snällt var inte det? En okänd männsika som har sett mig rida på gården vid hennes hus tyckte inte att jag skulle gå där och frysa. Det finns goda männsikor i denna världen, fast ibland har man svårt att tro det. Även träningen gick okej, fast jag typ dog av ansträning. Så vi får väl se vad denna dagen har att bjuda på =)

Jag laddar inför Makarena dansen.



Brist

I dagens samhälle finns det hur mycket som helst att kommunicera med och ändå är det i kommunikationen det brister. Hur sjukt är inte det?


Säg inget du inte menar, om du inte menar det
Berätta inte hur jag är, om du inte vet hur jag är
Säg inte att du förstår, om du inte förstår
Visa inte att du bryr dig, om du inte bryr dig
Säg inte jag älskar dig, om du inte älskar mig







Lönt

LÖNT LIKSOM?!



På lörre e det ferre! Wiihuu=D Ska bli fett nice. Och denna gången ska jag ha just sådan musik JAG lyssnar på, dricka det JAG vill och dansa precis hur JAG vill. Blir bäst så! Var på Mejeritet för tre veckor sen och om man säger så..iiinte riktigt Lollos stil kanske=P men provar man inte får man inte veta så nu har jag gjort det med och nu vet jag att det är definitivt inte min stil. Innan vi gick dit frågade mina vänner mig endå lite diskret..Emm..Lollo..vet du egentligen vad det är för folk och musik som spelar där? HAHA jaja, biljetten var köpt och jag klarade kvällen så. MEN på lördag e det SLAGT som gäller. Ni får säga och tycka precis vad ni vill om slagt men jag tycker det är bäst! Så det så!

FRUSEN

E det kallt eller e det?! Då jag alltid rider ute nu för tiden så har jag verkligen fått känna på denna kalla vinter. Efter cirka 10 minuters ridning känner jag inte fingrarna längre och måste stanna för att stoppa dem under tröjan så dem blir varma igen. Sen när det är fixat kan man rida 10 minuter igen sen är det samma visa igen. Igår var det så illa att det stack som sjutton i händerna att jag höll på att börja gråta så kallt det var! GE MIG VÅR OCH SOMMAR NU TACK!



Olika betydelser

När jag har hittat en låt jag verkligen gillar så spelar jag totalt sönder den tills jag hittar någon ny och just nu spelas det Nickelback-Today was your last day, klicka på föregående inlägg och hör låten! Superbra. Sen tänkte jag vidare på att tänk egentligen vad olika låtar betyder för varje en av oss. Jag kopplar vissa tankar och känslor till vissa låtar och det antar jag att andra också gör men kanske helt olika. "Today was your last day" handlar för mig om att våga gå vidare och ta dem chanser man får. Tar man inte vissa chanser man får så kommer man ångra sig, det är jag helt säker på. Men samtidigt så tar man chanser det betyder att ta risker och det är väl det som är det svåra. Att jag är rädd, rädd för att inte räcka till.

Beställde en klänning från asos, den nedan. Skitsnygg! Men det som är så jobbigt att med att beställa och inte prova på plats är att man vet ju aldrig vilken storlek man ska ha. Jaja jag chansade på en sen får vi väl se om det blir att jag får fetta för att få plats i den eller snabb banta. Det löser sig:) Men på ska den!





Nickelback- Today was your last day


Nickelback- Today was your last day

Lyssna på låten och lev med den, en underbar låt som handlar om livet.

One tree hill

Efter en dag på Bauhaus är jag mer eller mindre död och jag kan inte fatta att jag skrev på en kontrakt för ett år framåt varannan helg. Vad tänkte jag på egentligen?! Iaf för att göra något riktigt bra av denna kvällen medan jag inväntar ännu en dag på Bauhaus så tänkte jag sätta mig i soffan med en stor fet Marabou mjäklchoklad och min One tree hill box. Låter som en perfekt myslördaghemmakväll för mig :)

Två helt skilda konverationer.

Hanna: du är skit snygg på de fotot som julia smyg tog på polhems bal
Lollo: haha naaaw tack så mycket hanna!!
Hanna: du ser ut som en prinsessa
Lollo: naaaw tack sötnos!


Lollo: du och jag har problem!
Camilla:
JA JA feta, men det är ball

Haha den ena ängeln tycker man är en prinsessa och den andra tycker man e störd! Yeeah


BÄSTA SERIEN EVER!<3



 

Trevligt

Nytt år, nya möjligheter var det någon som sa och det tyckte jag lät ganska bra! För att sammanfatta nyår med ett ord så väljer jag ordet: trevligt. För det var det verkligen. Var på middag i Lödde med lite folk och tro det eller ej så tyckte jag om både förrätten, huvudrätten och efterrätten! Sjukt egentligen, brukar inte ens tycka om hälften men det var lyckat. Sen efter tolvslaget så blev det nog lite för mycket för "någon" inga namn men det var inte jag iaf! Wiihuu! ;) Jullan hade varit stolt över mig =P

Med det nya året kommer ju även också nya händelser och en av dem stora förändringarna är att jag nu med har sagt upp mig som ridinstruktör och ska börja jobba som receptionist på en vårdcentral. Kommer sakna mina barn och mina småkompisar och allt som hör där till, förutom att stå och frysa ihjäl varenda gång nu på vintern, men det är såhär det får bli. Tänkte börja ha privatlektioner istället för dem som vill och det ska också bli kul! Och en händelse till..fast det är inofficell än så länge så det får du inte veta. Tihi.

5 veckor kvar sen är det tävlingsstart igen för 10 månader framåt, wiihuu! JAG LÄNGTAR!