Som en kamel

Dagen igår började med att jag tog en buss tidigare än vad jag brukar göra när jag ska till jobbet, för att träna. Snacka om att man är seriös med sin träning då! Träningen gick väl sådär, Umka bråkade en aning med mig. Men som Malin sa "Hon är ju inte sto för ingenting" och det är ju sant. Men i mellan åt gick hon jättefint. Nästa lördag är det vår första "tävling" så det ska bli kul. Tack och lov så är det hoppning så vill hon ha huvudet rakt upp i vädret och se ut som en kamel, så varsegod! Dock kom jag upp på henne själv denna gång och inte la min tränare Emilie märke till det inte ;)


Efter träningen åkte jag in till stan och träffade min lilla Jullan som i ca tre timmar försökte övertala mig att följa med ut på lördag. Vad e det som e så svårt att förstå med meningen: JAG SKA INTE UT! Tycker att det är ett ganska lätt mening att förstå men ja, det accepterades inte. Körde på körskolan efteråt och denna gången gick det bra, fick till och med beröm! Snacka om skillnad från förra gången då jag bara fick kritik för hela min körning.


Senare på kvällen var det dags för mig och Flisa och ta en tur. Hon var faktiskt riktigt fin! Dock blev hon rädd för något när vi var mitt i rundan, ute i ingenstans, så hon hoppade till och min pannlampa flög och slocknade. Jaha, det var ju noll chans att jag skulle kunna hitta den där i åkern så det var inte så mycket mer att göra än att fortsätta rida rundan i mörkret utan att se någonting. När vi kommer tillbaka till stallet och tar av mig hjälmen så ser jag att vad sitter inte där om inte pannlampan?! Jaha, då var det väl något annat jag hade tappat då. Suck på det. Flisas föl, Cordinat, har ändå börjat acceptera mig, trodde jag ja. Tills jag skulle byta box med honom och han tvärvände sig om och försökte sparka mig! Det var inte okej! Hann i alla fall hoppa undan. Puh.
 


Då var det dags

Man kan ju inte undgå att ha hört och läst att kronprinsessan Victoria och Daniel nu är officiellt förlovade, undra hur länge dem har varit inofficiellt förlovade? Kanske x-antal år, vem vet? Allt med det svenska hovet är ju superhemligt. Inte så konstigt att Aftonbladet får hitta på nyheter så de svenska folket inte tappar lusten att veta så mycket som möjligt om den superhemliga kungafamiljen. Fast å andra sidan så är ju antagligen inte ens hälften sant så då känns det ju som det kan kvitta om dem skriver något eller inte, men men. Aftonbladet måste ju få in sina pengar på något sätt så och svenskarna köper ju tidningarna ändå. Lättlurat folk måste jag dock säga.


I alla fall så blir det väl bröllop snart, så kul för dem. Det låter säkert skitkonstigt men jag längtar faktiskt till mitt bröllop också! Tänk att få vara sådär översnygg, allas uppmärksamhet är riktad mot en, alla vännerna är där och man säger Ja, till evig kärlek. Ja, jag vet jag är 20 år (i alla falls snart) men jag sa inte att jag skulle gifta mig snart, jag sa bara att jag längtar till den dagen. Innerst inne tror jag många egentligen gör det men är för rädda för att erkänna det. Men det är bara vad jag tror, vad vet jag?


Been there, done that, skulle aldrig göra det igen.

Igår jobbade jag i cirka tolv timmar. Ja, jag var typ halvdöd efter det. Först på VC:n och sen ett litet extra pass på Bauhaus. Jaja det är bra med lite extra pengar i alla fall. Tänk i dem länder där man har som en vanlig arbetsdag att jobba tolv timmar. Snacka om tufft liv! Jag tycker man har svårt att hinna göra allt med ett åttatimmars lång arbetsdag men då ska man ju inte klaga känner jag. Så det ska jag aluta med att göra omedelbart bums. Fast det hade ju inte skadat om dygnet kunde ha lite fler timmar...


Jag hörde på en bra låt på radion, tyckte jag till en början. Antar att jag inte hade lyssnat på texten tillräckligt eller så fattade jag bara inte, min engelska är ju inte super. Jag uppfattade att låt texten handlade om att "now can we love again" osv. "Fin låt!" tänkte jag. Men sen gick jag in och kollade låttexten och då handlade det om att hon hade tagit tillbaka en kille och att dem nu kunde vara tillsammans igen. Vad hände liksom?! Okej, om det hade varit för att den han kanske hade varit på resa eller något sådant men så verkade det ju inte vara. Tycker att Kelly Clarkson brukar ha bra låtar men för den låten får hon faktiskt kritik av mig. Ta tillbaka? Nej, nej. I så fall ska det vara en j*vligt bra anledning och någon sådan finns det oftast inte. Jag vet, jag vet, jag borde egentligen inte säga något men jag säger: Been there, done that, skulle aldrig göra det igen. Låten jag pratar om är Kelly Clarksson- My life would suck without you ifall du skulle vilja ta en liten lyssnare.

 


Inga garantier

Något av det mest skrämmande men samtidigt något av det underbaraste, det är känslor och kärlek. Det som är det läskiga är att det finns inga garantier i kärlek och känslor, inga som helst. Det kan förändras helt plötsligt utan att man själv märker det eller så är det bara man själv som märker det. Kanske det är lite av det som är saken, att det inte finns några garantier, att man aldrig ska ta någon för given eller att man måste kämpa för att hålla glöden uppe. Kanske måste man lära sig leva med det. Men visst är det skrämmande. Man måste själv vara stark men samtidigt måste man våga låta luta sig mot någon annan för att visa att man vågar lita på den andra. Ja, jag tycker det är läskigt. 

  


Perstorps Kör och Ryttarförening

Idag ska jag tävla. Det ska bli jätteroligt men jag är supernervös!

Min absolut bästa vän

Dagens inlägg tillägnar jag min allra bästa kompis. Det finns en speciell kompis för mig som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta. Hon lyssnar alltid och när man är ledsen så finns hon alltid där. Jag vet att hon aldrig skulle svika mig. Alla borde få ha en allra bästa vän. En vän som min Lizette, min Snuffe Tuff. Den dagen hon kom in i mitt liv förändrades livet, till det bättre. Hon kommer alltid vara med mig och jag kommer aldrig att glömma henne, min allra bästa vän. Man får så mycket kärlek från ett djur som inte kan mätas med någonting annat. Den bästa kärleken av dem alla.


Lizette


 


Vad ska man ha på sig?!

Varja dag jag stiger upp och tittar i min garderob och undrar vad jag ska ha på mig och jag blir lika frustrerad varje gång. Jag har ju knappt något att ta på mig! Så jag var i stan idag en liten sväng men jag vet seriöst inte var jag ska hitta några kläder. Det finns ju ingenting jag vill ha. Nog att jag är kräsen men affärernas utbud är sämst. Antingen e det jättestora tröjor så man ser ut att va sådär fem gånger större än vad man är. Sen kommer pastellfärgerna vara vårens färger, palla jag vill ha normala färger! Sen känns allt så konstigt att ha på sig och det ser konstigt ut. Nä inte min smak. Jag fattar inte var folk köper sina kläder nuförtiden. Tänker jag på de affärerna som är vanligast så hittar jag alltid något fel i deras sortiment. T.ex. Gina- alla har kläderna därifrån, kör bara på pasteller, kläderna krymper efter en gång i tvätten. MQ- allt känns så strikt, det är ganska dyrt ibland och ändå sitter kläderna oftast inte sådär perfekt. HM- Skulle jag aldrig få för mig att handla på, efter engångs användning går kläderna sönder. Blir alltid lika besviken, exempel min nyårsklänning, sönder. Zara är väl den affär som jag nog skulle kunna tänka mig att handla i. Ja, då får man väl göra en utflykt till Malmö, någon gång när jag kan klämma in det ja. Nä jag får ha mina gamla kläder ett tag till. Tragisk men sant.



Emm..jaha?

Michael Bolton- How can we be lovers


Så sant som det är sagt

En i gänget

Jao, då är man en i gänget nu då. En i förkylningsgänget! Näsan är igentäppt, hostar, huvudvärk, läppen har spruckit och på detta har jag mensvärk. Allt på samma gång, som vanligt. Men det är lika bra att få allt på en gång så kan jag vara helt frisk sen. Jag jobbar på för fullt ändå, här finns ingen tid att förlora. Jag hoppas på att om man liksom gör tvärtemot vad man borde göra när man e sådär halvsjuk, typ inte vilar, så går det nog över. Tvärtom metoden kanske funkar, vem vet? På vårdcentralen kommer folk in, minst två om dagen, och säger att dem är såå sjuka och behöver akut hjälp NU. Då frågar jag vad det är för fel på dem och jo, lyssna på detta. Dem har faktiskt varit förkylda i tre dagar!! Tre dagar!! Jag måste ju förstå att det är katastrof och att sådär kan dem ju inte ha det, dem måste uppsöka en doktor snarast! Suck säger jag bara, suck. Jag och Carro har jobb där basiluskerna kyllar, men det e ju trevligt. Man borde bli resistent mot förkylningar så småningom. Något som är positivt när man e förkyld är att dels kan jag känna att jag kan unna mig saker, så som en tidning och en chokladkaka (precis som jag inte brukar unna mig det..men det känns liksom mer okej när man är halvsjuk =) ) Men det bästa är att man pratar sådär gulligt! När man är täppt i näsan och lite ont i halsen så får man en sådan där krasslig gullig röst. Tihi, jag är knäpp.


Häst är Bäst!


Jag och Flisa

Semester, Sommaren 2009

Återigen kommer mina tankar in på semestern. Det är ju helt klart att jag måste ta ledigt Falsterbo veckan, något annat finns ju inte! Sen tänkte jag ta ledigt veckan därefter också, om det nu kan ordnas. Men sen har vi det där med om jag och några kompisar skulle ta en sista minuten till Rhodos eller något annat ställe. Har tänkt på det ett tag nu och det lutar faktiskt åt att jag stannar hemma från det. Jag vet inte men jag åkte aldrig särskilt mycket utomlands när jag var liten och det gör nog att jag inte uppskattar det på samma sätt. Jag värderar inte att åka utomlands så högt, jag kan lika gärna vara i Sverige och ha lika kul här. Visst, man blir inte lika brun, men egentligen är de bara svettigt och ansträngande att sola. Visst, man kan festa loss men det kan man göra i Sverige med. Det behöver jag inte åka jorden runt för att göra. Men å andra sidan var Rhodos den bästa resan i mitt liv.. Nä, det blir nog en hemmasemester i år.



Rhodos 08

Stirrigt

Något som verkligen är jättejobbigt är att jag vet att jag ska sluta på vårdcentralen den sista augusti, jag vet om det och det är så det kommer bli. Men vad händer efter det då? Vad ska jag göra då? Funderar på att ta några extra veckor i början av september på Bauhaus så man kan få in lite pengar där iallafall. Men tänk om jag kommer på vad jag vill plugga och får sånt sug helt plötsligt till hösten, då kan jag ju inte jobba då. Fortsätter det att gå bra med hästarna i sommar så kan jag ju endå inte plugga, för då räcker pengarna verkligen inte till. Det är svårt det där, när man vet att det kommer få ett slut och det är inget man kan göra något åt. Men återigen till utbildningen, tänk om jag inte kommer in i Lund då, eller vill jag ens gå i Lund? Varför är det egentligen ett måste? Eller är det ens ett måste? Aaah, jag blir galen av att tänka så mycket. Jag vet ju inte ens om jag kommer på vad jag vill bli.

Något som också är extra stirrigt är att man måste lämna in sin semester ansökan senast vecka 9! Jaha? Hur ska man kunna planera nu i februari hur man ska spendera sin sommar och när man ska vara ledig? Nog att jag tycker om att planera en månad framåt men ett halvår framåt, känns en aning överdrivet och vem vet vad som häder då liksom? Ja, paniken är på hög nivå idag.



Jag vill ha sommar nuuuuu.

Inför alkohollås staten!

Hörde busschafförerna småprata innan om att det var för jävligt att dem blev stoppade av polisen ibland för alkoholkontroll. Men jag tycker inte det är mer än rätt! Egentligen borde busschafförer, tågchafförer, taxichafförer, ja alla chafförer, ha alkoholtest innan dem sätter sig och kör. Egentligen borde även alla bilar ha alkohollås, enligt min åsikt. Jag menar är man påverkad så ska man inte sätta sig i bilen och köra, inte i något läge. Så om jag blir statsminister så kommer jag införa alkohollås på alla motordrvna fordon, kanske även cyklar?

Hade den bästa alla-hjärtans-dag igår som man kan ha. Dagen blev riktigt lyckad! Så alla-hjärtnas-dag kanske inte är så pjåkigt ändå? Fick rosor levererade av ett blomsterbus på jobbet (HUR gulligt är inte det?) och sen var det en mysig restaurang. Hihi.
Tack J, för allt<3



I framtiden?

Utkast: Ikäll ska ...

Ikäll ska jag på 20-års middag hos Vendela och det ska bli riktigt kul. Dock har jag inte köpt någon present än men det fixar jag sen, lika planerad som vanligt när det gäller presenter ja. Sen är det nation, men inte för mig. En annan har träning och jobb imorgon och känner att det fick gå före denna gången. Men en positiv sak med detta är ju att då dricker jag ingen sprit ikväll och istället för spriten kan jag smocka i mig en Marabou chokladkaka, tänkte jag! Jag menar det är ju säkert mindre kalorier i den sammanlagt ändå. OM man nu skulle räkna kalorier.

Efter att ha gjort en lång utläggning om varför jag hatar alla hjärtans dag så kände jag att bara för jag hatar det så behöver ju inte alla andra göra det så jag gick med på att gå på restaurang. Behöver ju ändå öva mig för min restaurang skräck liksom. Får väl köpa några rosor och ett kort, men där får det banne mig räcka! Fattar inte varför man ska ha en speciell dag då alla ska vara så puttinuttiga mot varandra. Känns ju mer som att man bara är det då för att man typ måste. Tycker det är mycket bättre om man e sådär spontant gullig. Men jag antar att lite värme och omtanke i vardagen skadar väl inte! Positiva tankar var det.







PS. Hej Kicki!!

SKÅNSKAN IDAG!

Då var man med på en bild också ja. Ja, den kunde varit värre så jag ska inte klaga! Följande text stod där:

Sarah Nielsen och Louise Dalerhult, instruktörer på Staffanstorps Ridsportförening, har tilldelats 2008 års ungdomsledarpris. Priset delas ut av kommunen. Duon får 5 000 kronor vardera.
- Jätteroligt att vi har fått det, säger Sarah Nielsen, när hon på tisdagen får beskedet av Skånskan.

Louise Dalerhult, som varit ridinstruktör på klubben i ett och ett halvt år, är förstås också nöjd.
- Det är kul att man får uppmuntran för det man gör, säger hon.
I nomineringen till kultur- och fritidsnämnden stod det att Louise och Sarah "med stort hjärta och engagemang har inspirerat, sporrat och stöttat elever på Staffanstorps Ridsportförening".
Pengarna ska duon använda till att fortbilda sig. Tränarkurs eller ridledarkurs, berättar de.


Du och jag Sarah, föralltid. Tillsammans klarar vi allt!
Simply the best- Tina Turner- Vinnarlåten- Globen- Lollo och Sarah- 20??. En vacker dag Sarah, en vackerdag ska vi visa dem att allting är möjligt. Bara man vill det tillräckligt.


Stipendium

Igår klockan 14.13.

Kollade min mobil: 5 missade samtal från Sarah.
Min tanke: Shit det måste ha hänt något!
Ringer upp henne snabbt som ögat.

Sarah, med sjukt glad röst: Heeej! Har dem ringt dig?
Jag, som lugnande ner mina nerver när jag hörde att hon var glad: Va? Nej, vem, varför?
Sarah: Aaaaah LOLLO!! Vi har fått ett stipendium och Skånskan vill intervjua och fota oss.
Jag, en aning förvirrad: VA?! Från vad, när, hur, varför?
Sarah: Från idrottslyftet! Kom till SR klockan kvart i 4 så kommer en journalist.
Jag: Coolt!

Jepp, så gick det till. Får väl se när vi kommer i tidningen då! Inget stort för mänskligheten men något stort för mig och Sarah! Wiiee.


Everyway you go, allways take the weather with you

Idag var jag riktigt ordentlig med min matlåda. Ris, biffar, majs, tomat, champinjoner och sås, Mums! Känner att när jag äter ordentligt med lunch så håller sig mitt humör i alla fall tills jag kommer hem, då brukar sockernivån ha sjunkit ganska lågt och står inte maten på bordet när jag kommer hem, då får man vara beredd på att jag får ett vredesutbrott. Så bäst att maten är klar när jag kommer hem ikväll efter träningen.


Något som jag tycker är extra roligt att tävla i är i cuper, det är något speciellt med det liksom. Blir så himla taggad av det! Så nu har jag letat runt lite och bestämt mig för att Svelanda cup ska jag ställa upp med i med båda hästarna och om allt går som det ska så hade jag tänkt att ställa upp i Agria hoppet, där finalen går i Globen. Fatta vilken grej!! Sen har vi ju alltid Höstcupen i Åsbo som jag även tänkte ställa upp i detta året och denna gången ska jag inte klanta mig som jag gjorde förra året. Grämer mig fortfarande för det där sista hindret.... Men jag och Flisa kvalade i alla fall till A-finalen och låg tre inför sista omgången. Men detta året ska vi vinna!


Ljusare tider? Ja, tack!

Så, nu är det en ny dag med nya tag! Har precis anmält mig till en hopptävling med Flisa den 21 feb så det ser jag fram emot. Den är i Perstorp men det har jag inte berättat för någon av mina föräldrar än, som ska köra. Bäst och göra det dagen innan så dem får en chock men inte kan säga nej eftersom anmälningen redan är betald =) Hellre det än och att dem gnäller lite än att dem säger tvärt nej. Jag har lärt mig! Har även kollar runt lite på Pay and Ride och den 7 mars är det dags för mig och Umka i Torn! Nu ska här tränas och tävlas för fullt!


Ijumed vårdvalet, eftersom jag jobbar på en vårdcentral hör jag att det snackas om det hela tiden..Är det dem blåas påhitt eller vad? Ja, i alla fall så ska man kunna hitta vårdcentraler på Internet så alla flippar ut över att man behöver en hemsida. Men i alla fall så ville dem ha med mig på bild. Jaha? Folk som känner mig vet att jag verkligen hatar att vara med på bild men dem lyckades övertala mig så nu finns jag snart på hemsidan. Ja, så intressant var det ja.


Min bror ska tydligen få åka till Roskillde festivalen i sommar! JAHA?! Det hade jag aldrig fått när jag var 17. Jag kommer ihåg att jag fick böna och be om att åka till Turkiet när jag var 18. Denna världen är inte rättvis! Det är det som är dåligt med att vara det äldsta syskonet. Föräldrarna är liksom mycket tuffare mot en och man är lite som en försökskanin kan jag känna. Men ja det är inte mycket att göra åt det, det är bara till att leva med det.


Efter resan i turkiet, 07!

Grattis Emili!

Så, nu har mer en halva dagen gått så nu har jag hunnit lugna ner mig en aning efter mitt utbrott i morse. Men fortfarande har det kommit upp saker som gör att det inte blir som jag har tänkt och jag hatar det. Borde lära mig att det aldrig blir som man har tänk sig, men ändå! Idag fyller en av mina bästa vänner Emili år, 20! Systemet nästa? I alla fall så är hon den vän som jag har haft längst. Jag kommer fortfarande ihåg den dagen då hon flyttade in i huset bredvid mig och jag såg henne hjula på kullen och blev en aning avundsjuk! Hon lärde mig att hjula och sen den dagen har vi varit vänner. Tänk så lätt det var att skaffa kompisar när man var liten. Då bara lekte man och hade kul, nu måste man ju prata;) Tänk att ha känt en vän i 15 år, det är lång tid det. En tid med berg-och-dalbanor upp och ner för oss båda men vi har alltid funnits där för varandra och det kommer vi alltid att göra. Vänner för Alltid. Hoppas du får en underbar dag min vän!

 

 


JAG!

 


EMILI!

En ond cirkel

Eftersom planering är nyckelordet i mitt liv så blir jag så himla frustrerad, irriterad och arg när jag någonting inte går som det ska och man tvingas omboka saker hit och dit. Det är liksom det, ändrar man en sak måste man ändra massa andra saker i mitt fullproppade schema. Det är inte det att jag inte tycker om att ha mycket att göra, för det är det jag verkligen tycker om. Men när man ska ändra saker hit och dit för något inte fungerar, då blir jag lack. Som igår, tävlingen fick jag ställa in, suck. Hade sett fram emot den jättelänge och jättemycket. Jaha där flög pengar åt skogen. Sen var jag och körde i Eslöv där jag egentligen skulle köra upp, men det var helt mest up så vi ändrade min uppkörning till en månad senare. MÖG! Och det betyder att jag måste boka om mina körlektioner och jag har ju redan tagit ledigt från jobbet för den gamla uppkörningen och bokat in klippning på en av dagarna då jag var ledig. Jaha liksom och inte nog med detta. Nu kommer det värsta. Eftersom det e megakö på uppkörningar fick jag inte tid förräns i början på april!! Jaha och från och med den 1 april måste man genomgå en riskutbildning till, det räcker inte bara med halkan. JAHA?! Jag e inte på bra humör idag kan jag tala om.




Snart så!

Eftersom jag snart har uppkörning övningskör jag som en gnu just nu. Nu när vi har ny bil så kör jag gärna;) Värre e det med teorin..den måste pluggas in..men jag orkar bara inte öppna boken och läsa den där tråkiga texten som står där. Men ja, man har ju inte mycekt till val, för klara det, det ska jag! Tycker faktiskt jag kör ganska bra nu, förutom lite insidenser här och var.. Som igår höll jag på att köra mot rött, helt medvetet, trodde jag fick det. Men så var det tydligen inte! Hehe.. Sen kollar vi på bil till mig, ja det kom som en chok för mig också men så e det. Dem två viktigaste kraven är att den inte är grön eller gul och att den kan dra släp, vilket är ett måste för att jag ens ska kasta en blick på bilen. Pappas kommentar till att den måste kunna dra släp var "Men enligt min åsikt så ska man ha haft körkort i minst två, tre år innan man kan köra släp och då kan vi byta bil" Käre fader när har jag någonsin brytt mig om din åsikt? Nä, precis aldrig och det kommer inte bli någon ändring på det nu heller. Någon vecka efter jag tar mitt välbehövda körkort ska jag köra transport och så e det bara.



Helst en sådan här..drömma kan man ju.

Myspys

Ikväll var det mys med stallgänget! Jag, Sarah, Hanna, Pernilla och Ullis bestämde oss för att vi skulle ha en riktigt fettis kväll, eller mest jag och Hanna. Först fick vi cykla halva Staffanstorp runt för att få ihop allting men tillslut stod allt mumisgt på bordet och det var bara till att hugga in. Min och Hannas måltid bestod av pizza, pommes, glass, godis och chips! Mmm mumsigt! Kände att jag gick säkert upp 4 kilo på kvällen också så det är riktigt härligt. Sen såg vi på Mamma Mia och fast man har sett den hundra gånger så är den bra, mestadels pga låtarna men iaf. Filmen gör att man känner hopp! Alla låtar kan man koppla till någon känsla eller någon händelse i livet. T.ex. Our last summer- Sommaren 06, min och Aklejas sista sommar tillsammans, Lay your love on me- Att våga älska på nytt, Mamma mia- Leva livet här och nu. Många känslor och tankar. Tack för ikväll tjejer!



Godis är gott!

Love at first sight


Lollo(L)Camilla

Nu ska jag bli fräsch igen!

Dem senaste veckorna känner jag att jag verkligen inte har pallat med något som heter utseende. Känns nästan som om det inte har haft någon betydelse. Struntade i vad jag har haft på mig och knappt använt något smink, väldigt skönt måste jag säga men nu får det banne mig vara nog! Jag menar inte att man måste ha smink för att vara snygg (i alla fall inte om man e naturligt snygg) men jag vill ju gärna se lite fräsch ut. Så nu e det skärpning med mitt utseende. På med fina kläder, lagom mycket smink och att jag gör något vettigt med mitt hår så det ser i alla fall okej ut. Okej räcker mer än väl. Och det är endast för min egen skull, inte för någon annan. Man ska trivas med sig själv och gör man inte det så ändrar man något för sig själv. Ändra aldrig på dig för någon annan skull, det gjorde jag en gång och det gör jag aldrig om.


Häromdagen tänkte jag på hur mycket det beror på hur man har sin hållning. Det är mer än halva saken med att bära upp kläder. Har man rätt hållning kan man få vilket plagg som helst att se supersnyggt ut. Men har man en kass hållning blir det precis åt andra hållet och ibland kan man se ut som en tant med huvudet nere och ryggen lutad framåt. Så, sträck på dig och på med ett leende!



Tyra Banks om någon vet hur man ska bära upp kläder!

Man ska inte impulshandla, inte hästsaker iaf

Dagen började med att jag vaknade upp och tänkte:
Åh vilken rolig dag detta kommer bli jag har tre hästar att rida!
Gick upp med ett glatt humör och kommer ut i köket..tittar ut genom fönstet, då regnar det och är sådär lagom rått. Jaha liksom, där sjönk glädjen en aning. En kort stund därefter fick jag ett riktigt roligt sms av min kompis, hon tofflade! Haha kunde inte sluta skratta för hon e så sjukt mycket anti toffling och nu e hon själv där. Suck på dig. Var sjävständig kvinna!=) Men iaf så var det inte särskilt kallt ute vilket gjorde att jag kunde rida ordentligt och inte frysa ihjäl, så det blev bra ändå.

Åkte till Flädie hästsportaffär sen. Behövde x-antal saker, men kommer man in en kvart innan dem stänger så blir det inte allt på en gång. Det blev ett par handskar, en tävlingsskjorta och ett hoppspö. Hoppspöt har fel längd och jag ångrar mig sjukt mycket att jag köpte det. Men så blir det när man impulshandlar. STORT minus dock att kalaset gick på 900. Jaha ja.

<------ En av dessa var du idag min vän! En riktig TOFFEL!!



Bästa ridhandskarna ever!

Idag satte Snuffe ner tassen!

Jepp imorse fick Snuffe nog när hon hörde att mitt mobilalarm började ringa. Jag la mobilen i sängen och snozade den. Då hoppar Snuffe upp i sängen och la sig pladask på mobilen och begärde att nu ska hon minsann ha gosetid! Naaw, hon e så söt. Så där låg hon och skulle bli kliad på magen och jag skulle minsann inte gå upp ur sängen. När jag väl tog mig upp så grymtade hon lite och tittade surt på mig. Hade gärna gosat hela dagen med min lilla hund, men matte måste jobba. Snuffe tuff i mitt hjärta<3


Äntligen, äntligen är jag tillbaka där jag slutade för cirka 4 år sedan! Träningarna har gått så himla bra den senaste veckan och jag är superladdad inför tävlingen på söndag, ska verkligen bli jättekul. Jag ska satsa, nu är det vinna eller försvinna i förklassen och sen satsar jag på dubbelnolla till att börja med i dem högre klasserna. Ska bli så grymt kul. Nu känner jag att nu rider jag igen, nu vågar jag rida som jag gjorde innan. Det är som ett tryck släpper från mitt hjärta och jag går med ett leende på mina läppar. Sen är det extra kul att jag nu också har börjat rida en ponny på lite tillridning tills den ska säljas, det får mig att tänka på den gamla goda ponnytiden. Det var tider det! Men tiden är nu och den är bra nu också.



En vacker dag så stod han där

Igår pratade jag med en av mina små vänner om kärleken. Ärlig som jag var så sa jag: Ja, kärleken är aldrig lätt och det blir inte lättare med åren. Jag kände att jag verkligen hade min positiva anda uppe där ja. Hon kan inte ha känt så mycket hopp då hon är 14 år och har hela livet framför sig med killar hit och dit. Så pratade jag med min kloka vän Sarah och då sa hon: Ja, kärleken kan vara jobbig men när allting funkar kan den vara helt underbar och det gäller vad som helst, vänner, familj, hästar eller killar.

Var detta inte det klokaste ni har hört? Det är så sant som det är sagt. Kärlek handlar om så mycket mer än bara kärleken mellan en man och en kvinna (eller i dagens samhälle behöver det ju inte ens vara en av varje kön) utan så mycket mer. Kärleken till mina vänner och hästar är underbar och förhoppningsvis är kärleken till den kille jag vill ge mitt hjärta till också underbar. Någon gång måste ju jag också hitta rätt. Efter alla svin och idioter hade jag nästan gett upp hoppet men så en dag stod han där, min kärlek.


Jag har ett övertalningsprojekt som jag ska sätta igång nu. Det måste gå. Jag reducerar folket till hälften när jag lägger upp det fint. Det kommer bli stillsamt.. NOT! Men i min faders öron så blir det så

.

Sommarsnygg

Åh vad jag längtar till sommarvärmen då man kan ha ett par jeans, ett linne, skyhöga klackar, vara sådär lite lagom solbränd och bara vara skitsnygg. Ja, jag längtar. Stiga upp i gryningen och se soluppgången medan man åker till stallet och ser fram emot en hel dag med tävlingar, underbart!

 

Hektiskt!

Denna helg har varit heeelt galen. Den hektikaste helgen på hur länge som helst, men den har varit riktigt rolig och shit vad jag har varit effektiv och fått saker gjorda. Det började i fredags att efter jobbet stack jag ut till stallet och tränade, kändes dock som jag red i flera timmar då det gick käss. Red på hack..hatar hack. Fick kuta som en idiot till bussen så jag inte skulle missa den, snabbt hem. Var hemma i 20 minuter, grabbade åt mig dem sakerna jag skulle ha med mig till Camilla. Hade mys pys och snäll som jag var så somnade jag i hennes säng under vårat samtal. Haha sorry! Vaknade mitt i natten av att det lät lite konstigt från Camilla, var precxis som hon grät i sömnen så jag blev ju helt orolig så jag gick fram till henne och då såg jag att hon skrattade. Naaw, har ni hört något så gulligt? Att man skrattar i sömnen. Sötnöt!

På lördags morgon fick man vakna tidigt, åkte in till stan för att köpa present, åkte hem duschade, övningskörde och sen var det dags att jobba. Efter jobbet skulle jag på tjejmiddag/födelsedagsmiddag hos Ida så det blev direkt att åka från jobbet till Ida. Träffade massa trevligt folk och sen blev det utgång på nation! Det var verkligen riktigt niiiice. Åkte hem mitt i natten, var ute och gick en runda med en kompis klockan 3 på natten i snöstormen. Sov, gick upp som en zombie och åkte till jobbet. Åkte från jobbet till träningen och denna gången gick det bra, hoppade igen! Wiieehuu. Sen övningskörde jag, lagade mat och nu sitter jag här och e typ halvdöd. Shit säger jag bara! Ska titta på One Tree Hill och koppla av för en stund nu tänkte jag, andas ut. Men för att sammanfatta helgen säger jag: Riktigt kul och intensiv som sjutton!:)



Haha, jag vet inte vilket som är roligast av dessa:
 1, Om man läser texten snabbt så ser det ut som om det står premieräv.
2, Jag försöker likna Eva Longoria.
3, Min bravoapelsinjucievodka i högsta hug!