Tårarna rinner sakta ner för kinden

Lite vatten i ögat bildar en droppe
Droppen trillar försiktigt ut ur ögat och blir till en tår
En tår som sakta rinner ner på kinden.





Du frågar hur jag mår.
Jag svarar och försöker le, säger bra.
Du frågar är du säker.
Jag svarar och säger ja, jag är säker.
Jag ljög




image36



Denmark!

Såå nu var man hemma igen från Dalarna:) En skön liten avkopplande resa. Dock var det inte så skönt för baken att sitta i en bil 12 timmar på hemresan..men men. Efter 12 timmars bilresa i onsdags hade jag inte fått nog av bilandet (det e ju så himmla roligt att åka bil..:)) så på torsdagen åkte jag till Danmark för att se min kussa spela EM i Amerikans Fotboll. Det betydde ytterliggare 10 timmar bilresa dagen efter:) ooo yeeeah! mn vad gör man inte för sin kusse:P haha hade det skitball med Viola!:) Låten som vi underhöll oss med att sjunga i flera timmar gick typ: " Så bilda din egen dududuillliduuu...Uppfattning!" Hahaha såå himmla bäll:P (Internt, jag vet!!)

Iaf så skulle jag och Viola besöka toaletten. Det var ett äventyr för saj ska jag sajja. Vi gik runt lite som yra höns och sen hittade jag en dörr där det stod: DOMMER på. Ja men braa här går vi in! Neeeeej skriker Viola det e ju DOMARE på svenska ditt knast! OOOj braa danska Louise:D Sen letade vi vidare..kom till någon skylt som betydde gästande laget och där tyckte jag vi kunde gå in mn det fik jag icke. Sen hittade vi iaf en DAM toallet! hihi Dörren stod öppen till handfatet och spegelen..Det kommer in en man..Ser oss och säger: OSKULDSF!! Hahahahahahhaahhahahahahahahhahahahahahah Neeeeeeeej det är vi icke:P haha

I Förrgårr kom MIN ÄLSKADE EMILI HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM:D Efter 11 låååååånga månader utan henne har vi äntligen återförenats! Weiii Älskar DAJ MIN EMILLII<3<3<3






image34image35

Lollo(L)Emili

You change your passion for glory

Igår var det ferre med Ida S, Jullan och Chris..och så klart typ folk som jag inte har en aning om vem. Eller JO Tobbe o Diar förstås:P Hur mycket var klockan när vi bestämmde oss för att gå på fest? JO halv 11! Braaa! haha då hade vi precis dukat upp popcorn och chips och hyrt filmer för en mysig hemmakväll! Haha ja såå kan det gå. Ibland måste man göra lite impulssaker! Asså min engelska e typ den sämsta och jag tror att Chris förstod typ hälften av vad jag sa..eller okej förlåt där överdrev jag nog en del..:P typ 10% kanske. Hahaha jag skulle förklara att jag kunde köra bil med växelspak. HAha det blev typ: I can drive a car with a....(gör lite rotationer med armen) växel. Han kollade på som om jag kom från mars. Men jaja.


Fortes Fortuna Adinvat = Ödet hjälper de tappra



image33

Imorn åker jag till sommarstugan i Dalarna:) Ska bli så sköööööööööönt!!!!! Här är en bild från förra året, kolla min keps OCH solglasögon:P haha ääägt!

Hopefully I found another way

4 dagar i Falsterbo:) 4 heeeeeeeeeelt underbara dagar<3 När jag och Sophie cyklade hem( till en lägenhet i Falsterbo) från showen säger hon efter ett tag: " Asså jag har ingen aning om vart vi e någonstans..här komemr ju igenn stor väg!!" haha mn tillslut hittade vi iaf:) Sen spelade vi SÅKLART "hej kneckt" och som vanligt ägde jag ut henne;) sorry gumman mn jag kan inte låta dig vinna på allt:O:P hihi Sen kom man hem till sin lilla pollsing, och tänker ja okej nu ska jag med rida som stjärnorna. Juust det ja:P Iaf så kom jag fram dit jag skulle denna gången med en viss stor övertalning..mn det gik iaf!

Var på sjukhuset idag. Gick bra mn jag har fått störra rotation i  det skadade benet! Jaaaahaaa. mn det e NOG inget farligt mn jag säger det bara, sa läkaren. Jaha det kändes ju lungt..eller iiiinte!! mn jaha ja. O en spik sticker ut lite, ja vi kan ta bort den om du vill. Euum, kändes oooobehagligt när han bara kände på den sådär. Mn min limegröna (viktig information:P) spik får nog sitta kvar. Läkaren: Ja, den e ju ordentligt ner spikad iaf. Och det är vi glada för. Jooo tack för det är vi!

Men nu ska jag ut o rida! PUSSSS



image32

Nelli:)<3


Falsterbo!:)

I söndags började Falsterbo Horse Show!:) Såååå himmla grymt. Längtar lika mycket varje år att det ska bli just denna veckan på året, och det är alltid lika kul. Hästar i mängder, kompisar, sol, bad, shopping! kan det bli mycket bättre? naaaaaj! Igår gik jag upp klockan kvart i sex för att fixa allting, jo jag vet jag har somamrlov och det låter knäppt..mn va gör man inte för saker som e såå roliga? haha och amn kan faktiskt sova när man blir gamal. Ja iaf så åkte jag och Sarah iväg emd bussen halv 8. Och kom hem vid 7.:) Mina inköp har än så länge blivit: Gummiband, Lädertvål (äntligen hittade jag löstvål till mina stövlar:P), dressyrspö! (passa dig så jag inte piskar daj;)), hårnät med rosett (sååå gulligt) och en boxtavla.

När man sitter där och tittar på alla ekipagen tänker man tillbaka på den tiden då jag tränade och tävlade som mest, och då det gick som bäst. Det var tider det:) Minnen som alltid kommer sitta kvar. Vill så gärna träna och tävla så igen, inte bara sitta och hoppas att det ska gå bra på träningarna utan verkligen utvecklas och känna att det går framåt. Men ja vi får väl se hur det blir med allt...



image31

Min Akleja och jag har många underbara minnen som alltd kommer finnas i mitt hjärta<3 Det kommer alltid vara du och jag. Även fast du lämnat jorden så vet jag att du finns där på trapalandas eviga gröna ängar och tittar ner på mig ibland och ger mig Lycka, för du är bäst min Älskade häst<3<3<3