.

Idag hängde jag över min häst för första gången. Det var underbart och hon var så duktig!


No words.

Härom dagen tittade jag på Extreme Home Makeover och jag satt och snyftade genom hela programmet. Det handlade om en familj med 7 barn och en mamma där pappan hade gått bort. Deras hus var verkligen katastroff och dem hade knappt några pengar. Nu kommer jag till det som verkligen berörde mig som mest. Att trots att dem knappt hade någonting i materiella saker så gick dem ändå upp varje dag, något måste ha fått dem att göra det. Och jag är övertygad om att det var familjen som gjorde det. Dem gav aldrig upp för deras kärlek i familjen var så oerhört stark att dem tog sig igenom dagarna fast dem hade det så svårt. Ja, jag kunde inte sluta böla. Tanken var så fin. Kärleken är stark. Kärleken i min familj när jag blir stor ska också vara stark och oövervinnlig.

Your biggest misstake was a favor for me.

Jag vågade. Jag gjorde det. Jag stod upp för mig själv. Jag sa till min frisör att hon inte fick klippa. Det gjorde hon inte heller.

Jag funderar. Kanske var det inte meningen att det skulle bli så som jag hade tänkt. Kanske var det meningen att jag skulle börja tänka på något annat. Kanske var det så att jag skulle ta steget som jag är påväg mot nu. Kanske är det så att det var det som behövdes för att jag skulle inse att det inte kommer bli bra annars. Kanske är det dags att göra det. Något jag fruktar. Det kommer göra ont som f*n. Kanske är det dags att jag tar tag i operationen.




I was made to loving you baby.

Weiii my love är hemma igen! =)

Idag natt så hämtade jag upp Ralph och hans kompisar på Sturup klockan två. Till en början så kan jag tala om att jag är den mest osäkraste föraren i mörker som finns. Åk inte med mig! Först kom det en igelkott på vägen och vad gör jag? Jo, jag väjer så jag e påväg att köra ut i diket, det var inte många centimeter kvar kan jag tala om. Sen såg jag rådjur så sen körde jag i ca 60-70 km/h på 90 väg men sen fick jag hemska tankar att tänk om någon galning skulle hoppa ut ur skogen. Med den tanken så ökade jag farten. Iaf så kom vi i säng vid 4 och jag gick upp halv 9 för jag skulle till frisören. Trodde jag i alla fall. Antingen var det jag eller frisören som hade skrivit upp fel tid för den var tydligen i måndags. SUCK. Lite sömn och stressat som en gnu. Jaja det hela resulterade till att jag nu hade tid att baka en kladdkaka, MUMS!




It's so cliche when a girl fall so much harder then him.

Hur mycket kan en männsika ta?
Hur mycket ska en människa orka ta innan hon faller handlöst mot marken?
Jag lyssnade, kändes som jag skulle spy.
Jag vet hur det känns.
Jag och mitt hjärta har varit där alldeles för många gånger.

PS

Jag glömde ju att berätta att jag red Flisa igår på stubben med Alpha som handhäst. Och det gick riktigt bra. Alpha blev lite pigg när vi började trava men det var bara roligt. Jag ska filma det så jag kan titta tillbaka på det om tjugo år och inse att jag var helt galen! Hehe.

Ska till frisören imorgon bitti och denna gången tänker jag inte vara rädd för min frisör. Jag tänker inte klippa mig. Eller jo lite på sidorna så det blir sådär fint men INTE på längden. Även om det är jätteslitet så tänker jag icke göra det. Känns ju lönt att håret växer ut på två månader och sen måste jag ändå alltid klippa av det som har växt. Nej, jag ska ha tillbaka mitt långa hår.


Alpha behöver en sadel.

Jag e hungrig. Idag ska jag äta kladdkaka till lunch.

Det börjar smälta in. Nu är det sista dagen på vårdcentralen. Känns konstigt men samtidigt bra. Det känns att jag är redo att lämna detta nu, att gå vidare och vidga mina vyer. Dock lämnar jag tryggheten, att gå hit varje dag är ju ändå rätt tryggt och jag vet vad som förväntas av mig. Ni som känner mig vet att jag tycker om när allting är planerat. När jag vet hur mina veckor kommer att se ut. Jag mår som bäst då. Men nu får jag lära mig att leva att jag inte vet. Vi får väl se vad som händer. Om jag blir "ledig" ganska mycket så kan jag alltid börja med att göra om mitt rum. Det ska bli lila hade jag tänkt, så det är ett projekt, sen har jag mina hästar, sen kan jag springa och leka med Snuffe.

Ikväll ska jag träna Umka för Tobias Grönberg. E jag nervös? Svar: JAAAAAAAAAAAAAAA!! Men det ska bli riktigt roligt! 

 

Louise betyder hjältinna eller berömd kämpe.

Vet ni hur skönt det är att gå och lägga sig runt 11 och gå upp vid 6? Jag får en mycket bättre dagsrytmen och som den morgon männsika jag är så passar detta mig perfekt. Dock gjorde jag misstaget imorse att jag inte gick upp när jag var halvpigg utan tänkte att jag kunde sova en stund till. Vilket gjorde att jag var ritkgit trött när jag gick upp. Men men. Pappa hade varit och köpt Bengtsbagare bröd. MUMS! Kändes som söndag i ju med frukosten.

Idag är det en bra dag. Det är min dag idag (vad jag menar med det får ni lista ut själva men överskriften har med det att göra. Eller förresten jag säger det så kanske någon snäll liten männsika ger mig en kaka). Jag har namnsdag. Mitt och min pojkväns datum (att han befinner sig på andra sidan europa är ju rätt tråkigt men ändå), det är fint väder, jag ska träna Flisa idag (tänker ösa på fältet) och longera Alpha på fältet/stubben. Det kommer bli intressant det.



Jag har blivit en riktig pratkvarn. Det kan dem som har hört mig intyga.

Nu sitter jag på jobbet igen. Ja, ni vet vilket av dem. För tillfället har jag tre jobb och det är jag glad för. Tre helt olika jobb vilket gör att jag får variation i det jag gör och det behöver jag. Känner att alla går bra ihopa också. Låter väl bra? Jepp, för det gjorde det. För några månader sedan när jag berättade för några att jag hade tre jobb (jepp, jag hade det ett tag innan också) så fick jag en elak kommentar som löd "Ja, så går det ju när man inte har ett heltidsjobb" och attityden var verkligen nedsättande mot mig. Då tog det hårt och jag blev faktiskt ledsen. Men nu struntar jag fullständigt i det. Varför brydde jag mig vad personen tyckte egentligen? Jag är en kämpe. Jag jobbar och jobbar för att kunna behålla mina hästar och för att kunna åka bil dit jag behöver åka. Och om jag ska vara ärligt tycker jag det är riktigt grymt att ha så många jobb. När jag hör om någon som har många jobb tänker jag alltid "Wow, hur orkar han/hon? Men vad roligt. Han/hon måste vara en abitiös människa" Och exakt denna tanken ska jag börja tänka om mig själv nu. Jag är en ambitös männsika. Det jag måste lära mig är att jag inte kan vara överallt hela tiden utan också att kunna ta det lugnt och kunna säga nej utan att få dåligt samvete. Att ibland behöver man vara ledig och inte göra någonting och känna att stressen rinner av en för en stund för att sedan kunna ta nya tag. Alla behöver vi lära oss olika saker och det behöver jag lära mig.  




Jag måste duscha snabbt som ögat nu.

God morgon alla morgonpigga männsikor där ute! Misstänker att ingen av er har gått upp ännu. Men jag har varit vaken sedan klockan 6 och jag tänker inte berätta varför. Även fast det är riktigt jobbigt och gå upp på morgonen när man egentligen bara vill fortsätta att sova så tycker jag på något sätt att det ändå är rätt mysigt. Det är oftast helt vindstilla och vädret på morgonen är oftast mycket bättre än senare under dagen.

Igår var jag det träning med allsvenskan i hoppning och det var mycket trevliga människor. Ska bli riktigt roligt! Sen känns det extra roligt att jag både är med i allsvenskan i hoppning och dressyr. Jepp, riktigt roligt. Köpte tom ett dressyr schabrak häromdagen till Flisa så jag ska bli ännu mer motiverad till dressyren. Haha jo,snygga saker funkar ibland. Alpha longeras numera med en longerings/tömkörningsgjord. Weii. Övar på kommandon trav och galopp. Detta är kul!

Ullared is gött!

För att jag är trött
För att jag var på The Sounds efterfest
För att jag ville berätta det
För att jag har jobbat sen klockan sju
För att jag har en häst som behöver mat och en bil som behöver bensin



Min häst ligger ner och äter gräs. Hon är hungrig och trött.

Söndag eftermiddag och för en gångs skull har jag inte ångest över att det är måndag imorgon. Vet du varför? Jo, för jag har "semester". Weii. Om sanningen ska fram har jag knappt hållt reda på vilka dagar det har varit dem senaste veckorna men idag är det i alla fall okej att det är söndag i vilket fall. Om några timmar är jag på middag hos Camilla och det ska verkligen bli jättetrevligt. Tänkte komma i mina snygga stövlar. Jaja, jag vet att det är 118 grader ute och inte höst än men vadå dem säljs ju i affären liksom och då är dem till för att användas. I ju för sig säljs bikinisar i affärerna typ i april och kanske inte är dags att använda dem då. Ah, skit samma. Jag ska ha mina stövlar så det så. Funderar även på att ta pappas bil till middagen. Ska bara komma på en riktigt bra anledning att säga till honom varför jag måste ha just hans bil. Och det funkar inte längre att säga att jag har slut på bensin, även om så skulle vara fallet. Då kan jag få ta den vita och det e inte riktigt samma grej va..Hmm.



Min fina häst.

Kanske är det ett faktum att man har blivit för gamal för malmöfestivalen.

Något som kan vara ganska ointressant att veta är att jag nu äntligen (eller äntligen kanske inte är så bra trots allt??) har fått tillbaka mitt shoppingbegär (tänkte på alla pengar som flyger så snabbt iväg). Alltså jag verkligen älskar skor och kläder igen och nu har det börjat komma in höstsaker i affärerna. Yes! Nu ska jag börja bry mig igen vad jag har på mig för något men till en grad där jag själv bestämmer vad jag ska ha på mig och när och inte gör det för någon annans skull mer än min egen. För det är precis därför man ska göra sig fin, för sin egen skull. Visst jag kan förstå att man kan vilja vara extra fin för sin pojkvän eller när man går ut och festar. Men till vilket nytta egentligen? För att man vill visa upp sig att man är snygg. Men varför behöver man någon annans bekräftelse för det egentligen? Sin egen borde ju räcka mycket mer än väl. Jepp, den dagen man kom på det då kände man sig som ett riktigt snille. Erkänn att jag har rätt! Funderar även på att göra några mörka slingor i håret...



Idag köpte jag mina stövlar som jag drömde om hela natten. =)

Omtänksam som man är har jag nu smittat min pojkvän också..

På ett sätt känns det väldigt spännande och på ett sätt känns det ganska hopplöst. Hur tre tjejer i 20 års åldern ska få det att gå runt är en stor fråga det men sen har vi en av mina förebilder också som hjälp. Så grymt stolta vi kommer vara om ett år när vi har fått allt i rullning igen och stämningen är god och glad. Det kommer bli många förändringar och vissa kommer bli svåra. Särskilt det här med att ta avstånd. Jag förstår vad hon menar men samtidigt ser jag inget fel att se upp till någon och prata om man behöver hjälp. Får nog ta upp detta igen känner jag. Men åter igen att det ska bli jäkligt kul. Nu är vi ett bra gäng där alla har samma avsikter med sitt arbete så nu jäklar kör vi. Inom ett år kommer Staffanstorps Ridsporförening vara den bästa där är. Och med er hjälp kan vi göra det. Men alla måste hjälpas åt! Nu kör vi.

Ingen vet vad hon känner
Ingen vet allt hon har fått gå igenom
När hon har känt att hon har kunnat luta sig tillbaka mot någon så har hon alltid fallit ännu hårdare tillbaka
Den tjejen hon är tuff trots att henens tårar rinner
Hon klarar sig själv och det har hon alltid gjort
Men ibland behöver man kunna luta sig tillbaka och känna att man inte faller.





Ordsnamn by Pernilla.

Och då fick man vara hemma från jobbet. Fuck. Jag har banne mig inte tid med detta! Crap.

Nu kommer en sjukt mobbat konversation som jag bara kände för att srkiva.
Jag: Alltså jag e fan helt lost i "wannabe"-kändis-bloggvärlden! Jag trodde paow och amir var tillsammans och nu läser jag att han är endast bög och inte bi. Och jag känner mig sjukt mobbad att jag srkev detta =P HAHA no life at work.
Camilla: HAHAHAHAHA du är efter vännen! The kids går mig på nerverna..

Senare upptäcker jag att amirs blogg heter gaybloggen. Bra Louise, lysande! Vet dock inte vilket som var värst..att jag har börjat läsa dem och blir sjukt irriterad varje gång jag klickar in på deras sida och läser om dem eller att Camilla redan visste om det. Lika illa båda två.



Frågan är hur jag ska kunna ta mig ut ur Ralphs hus och köpa hans present och komma tillbaka utan att han märker att jag har varit borta när dörren kommer gå i lås när jag stänger den och jag inte har några nycklar..fönstret var min första tanke. Men sen när jag kom på att jag e på 7e våningen så gick snabbt tanken bort. Har ni några bra tips?

Det är med stor sorg i mitt hjärta.

Vaknade upp med världens förkylning, hosta och svettades sönder. Yees, varför inte bli sjuk också liksom? Kanske svninfluensan?! =O Nej. Högst otroligt. Var bara  tvungen att skriva det då jag tycker att dem flesta, okej 90 % av befolkningen, överdriver. Så fort man känner sig lite ytte pytte krasslig då har man med största sannolikhet svininfluensan. Så resonerar folk. Har det aldrig slagit dem att det kan vara en vanlig förkylning med lite bassilusker så man får feber är sjuk i några dagar och sen tillfrisknar. Nej, om man är sjuk så har man svininfluensan. Man har inte någon annan sjukdom av dem miljarder sjukdomar som finns. Man har just svininfluensan. Så akta er för mig jag kanske smittar! Suck säger jag bara suck.


Åh, jag längtar så himla mycket till torsdag och fredag. Torsdag = Emili kommer hem efter två månader från japan. WEIIIII. Fredag = Sarah kommer hem efter tre veckor från norrland. WEIIi! Äntligen. Saknar dem så otroligt mycket. Och snart får jag krama på dem igen. Hihi


Igår avmaskade jag Alpha. Det var faktiskt rätt roligt. Nyfiken som hon e så biter hon på allt, ja hon är som en hundvalp och givetvis var hon nyfiken på sprutan också och ville bita på den. Så smart som jag var så sprutade jag in det in munnen på henne när hon bet på den. Åh fy vad hon tyckte det var äckligt! Haha har aldrig sett henen göra en sådan min (JO, hästar kan göra miner) Men söt var hon i alla fall och hon verkade inte hata mig efteråt. Perfekt!


When you lost all sense of control

Så nu har jag haft lunch. Åt fil med banan och korvbröd med smör och skinka. Fatta hur gott det är att ha korvbröd som vanliga mackor. Ni alla borde prova! Känner redan vilken stirrvecka detta kommer bli och det är bara måndag vid lunch tid. Idag ska jag först hämta ut Alphas avmaskningsmedel sen träna Umka sen åka till Alpha sen åka hem till min mamma och gosa med min älskade Snuffe och sen ska jag springa. Okej jag måste gå och lägga mig i tid idag. Det kommer ju verkligen att hända..


Sen måste jag handla två speciella presenter till två mycket speciella personer. Till Ralph och Camilla. Det måste vara något riktigt bra. Och då menar jag inte bara bra utan riktigt bra. Får fundera ut något fint. Riktigt fint.



Jag vet ju att Ralph vill ha en bil till. Hade jag varit miljonär så hade jag inte tvekat. Men nu e fallet inte så. Förresten så hade nog Camilla också blivit glad för en bil.

Love and life.

Jag har tre ord som kan sammanfatta min helg. Jobb, fest och trötthet. Jepp, det var dem tre orden det och den helgen det. Jag kan sammanfatta mig själv med två ord. Trött och utslagen. Det var dem orden det och dem meningarna det. Och det var slutet på detta inlägget.

Tack för att du alltid lyssnar och finns för mig

Det känns tryckt att ha människor som dig i mitt liv





.

Smärtan i kroppen kan jag ta
Men smärtan i hjärtat reder jag inte ut
Genom att springa förflyttar jag smärtan ur hjärtat till benet
En smärta jag kan kontrollera
Jag sprang en mil idag.


En toalett rulle på en hushållspappershållare.

Time to work baby. And then it's time for PARTYYYYYYYYYEEEE! SHAKE IT SHAKE IT! Tihi.

Vet ni vad jag provade precis? Eller först måste jag berätta varför jag provade det. Jo det e så att mitt hår ser en aning lite fett ut men jag tänker inte duscha för 1. Jag ska till Bauhaus, palla slösa en hårdusch på det liksom. 2. Som ni vet ska jag festa ikväll och då kommer det ändå bli så himla ofräsht eftersom jag kommer bli SÅ lökig. Ja, så jag tänker inte duscha för att mitt hår är en aningens fett. Har jag något torrschampoo som kunde rädda mig ur denna situation? Nej. Men jag hade läst någonstans att man kunde använd puder. Jag provade det. Jag tror det fungerade. Eller så är det bara inbillning. Inbillning kan vara bra ibland. Så nu är utsidan på håret lite mindre fett i ju med min inbillning att det inte är det.





Ibland kan jag också se normal ut! Bilden är INTE tagen idag kan jag tala om.

Jag visste att jag inte skulle ha tryckt på knappen "svara".

Om en och en halvtimme befinner jag mig i kassan på B.

Jag: Gissa vad jag ska göra ikväll? Jobba på Bauhaus. Jippi jippi yeaj.
Camilla: Haha say what. Fan du är ett djur när det gäller jobb. Det finns ett liv också!
Jag: Ett liv? Finns det ett liv utanför Bauhaus höga betongväggar? WHAT?!

Shit alltså. Det visste jag inte. Har alltid undrat vad som finns där utanför..



FÖR VI E INTE NORMALA INTE NORMALA INTE NOOOOOOOOOOORMALA.

Okej jag e trött. Ha lite förstålse va.




På måndag kommer min almernacka och då blir det ordning och reda. Okej, vem försöker jag lura? Mitt rum kommer fortfarande att vara en MESS!! Någon frivillig att städa? Du kan få EN muffins =)

Idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv måste jag faktiskt säga. Jag har insett att det kanske inte blir som jag har tänkt och nu är jag redo att ta tag i det. Har börjat skriva om mitt CV och mitt peronligabrev. Det var som en vän sa "Kanske var det inte meningen att det skulle bli så. Kanske var det meningen att du skulle göra något annat" Kanske var det så, kanske inte. Men det är inte lönt att grubbla på det. Samtidigt som det känns för jävligt så käns det som om att det förhoppningsvis ordnar sig ändå. Jag måste ha inställningen att det kommer att ordna sig. Det kommer bli tufft, det är jag övertygad om. Men jag är inte den som ger upp i första taget. Jag får kämpa ännu hårdare.


Jag är så oerhört glad att jag har dig <3





På något sätt tycker jag att Shrek är rätt söt. HAHA

Varför äter vi kött när vi har gräständer?

Freeedaaaag! Fem dagar plus idag sen är jag ledig en dag. Tre dagar senare är jag ledig en vecka. Wiihuuu. Imorgon blir de fest och nästa fredag blir det ferre igen. Jag behöver festa. Behöver vara en liten partypingla för ett litet tag. Släppa loss och ha kul. Jag vet att det kommer bli så bra.


Nu tänkte även jag ge min åsikt om Ben and Jerry glass och eftersom jag inte är som alla andra så tycker jag inte att det var något särskilt med den. Dels var det alldeles för mycket glass (till och med jag tyckte det!) smakade inget särskilt och var SVINdyrt. Kändes som man kunde köpa vilken glass som helst i låda för mindre än hälften av priset och vara minst lika gott. Men ja, testar man inte får man ju inte veta. Tänk om det skulle ha varit så att det hade varit det bästa i mitt liv och så hade jag missat den smakupplevelsen. Men ändå surt att slösa 55 kronor på en glass jag tog fem skedar av. Plus dem där kinderäggen som smakade mycket godare när man var liten. Plus toffeefen, okej den var rätt god till frukost. Ja, mitt i natten handlade jag på Statoil för 128,50 kronor. INTE OKEJ.  


When a dream breaks

När jag nu har lugnat mina nerver för en stund tänkte jag tänka lite. Tänkte på personer man ser upp till och har som sina förebilder. Varför har ma just dem eller den som sina/sin förebilder/förebild? Det behöver ju nödvändigtvis inte vara någon äldre eller någon man känner men något speciellt är det nog med personen i alla fall. Vissa saker ser jag hos mina kompisar och beundrar dem för och på så sätt är dem förebilder i olika saker. Man kan alltid lära sig saker från varandra. Tex så har Sarah lärt mig att våga och stå på mig. Om det inte hade varit för henne så vet jag inte vem jag hade varit idag. Många av mina vänner har påverkat mig och lärt mig olika saker. När jag ett tag trodde att jag var ensam så visade det sig att så var det inte alls. Jag hade så oerhört många vänner som brydde sig om mig. Jag kommer aldrig glömma dagen jag låg på sjukhuset i min säng och det var fullproppat med vänner omkring mig. Jag var så trött att mitt i ett samtal så somnade jag bara. Men det kändes tryggt. Jag visste att dem skulle vara där när jag vaknade och finnas där för mig. Carro sa senare att hon hade sagt till någon "Det var ju otur att hon bröt benet men på ett sätt kanske det var bra så hon fick se hur många hon har som verkligen bryr sig om henne" Kanske hade hon rätt. Jag känner att jag hoppar lite bland ämnen men förtillfället hoppar min hjärna upp och ner. Och om  det är något jag har lärt mig av mina vänner så är det att det är okej. Det är okej att inte alltid vara på topp. Det är okej att inte alltid vara glad. Det är okej att vara ledsen och arg. Det trodde jag inte innan. Men det har jag lärt mig. Det är okej.



<3

Dem rosa skorna till hennes blonda hår får henne att se ut som en, kort och en aning tjockare, Barbie.

Jag fattar inte. För det första är det nog inte meningen att man ska vara glad för länge. Jag tror inte det. För det andra tror jag inte det är lönt att vara i tid när man ändå alltid måste stressa in i det sista ändå. Jag e en sådan människa att jag stressar fast jag inte har brottom. Okej för det mesta har jag brottom för jag vill försöka få in så mycket som möjligt på en dag men det blir en ond cirkel. Böra andas Louise. Livet är för kort för att stressas iväg och inte hinna uppleva. Det jag verkligen ville uppleva i höst vet jag inte om det händer. Och om det är något jag varkligen hatar så är det att inte veta. Jag vet inte vad som händer. Vad jag ska göra eller någonting. Ja, det är hårt som fan. Jag tänker inte ljuga och säga att jag mår bra för min dröm för i år är total krossad. Och vad ska hända med mina hästar vill jag inte ens tänka på. Jag kanske var tvungen att sluta med den ena men det skulle vara mitt eget val. Nu blir det inte så. Nu blir det att jag blir tvingad till det, vilket inte är mitt eget val. Ja, för tillfället är mitt läge FUCKED UP!! Och jag kan inget göra förutom att vänta och hoppas.


Idag gjorde jag något ovanligt. Jag köpte tomat istället för kladdkaka.

Onsdag idag. Då är det bara två dagar kvar till det e ferre på G! Då återkommer vi till den stora frågan. VAD SKA MAN HA PÅ SIG?! Man vill ju vara snygg till max (HAHA, Camilla jag kommer alltid tycka att det är roligt) det blir så mycket roligare då. Eller nej, jag ångrar mig. Det blir lika roligt viket fall men man vill vara snygg, så e det. Jag funderar på att låna Camillas sak, något spetsaktigt. Eller får det bli shorts och ett linne eller kanske någon klänning eller kjol. Hmm. Funderar även på att göra sex on the beach istället för Bravo apelsinjuice/vodka. Nej det går inte. Jag måste ha min Bravo apelsinjuice/vodka. Annars vet man aldrig hur det går, hehe. Jag kör på båda. Funderar på att skippa Dooliesen denna gången då jag ändå inte tycker att det är gått förrän efter några drinkar när spriten inte smakar så mycket i det. När inte spriten smakar då e ju liksom allt gott. Kändes som jag inte behövde Doolies då kanske. Ajja, vi får se. Haha, vilken bra filosofi jag har.


Åh, jag fick ett så underbart samtal idag. Dock är det hemligt misstänker jag men jag tänker i vilket fall säga att jag mår så bra av underbara människor! Det känns verkligen som om det kommer bli så bra. Det ska bli roligt och spännande. Snart sätter det fart!



Min och Camillas sms koversation.
Jag: Postsnubben på jobbet vore något för dig.
Camilla: Va? Postsnubbe? Hur ser han ut?
J: Blond, rätt söt, lite äldre än oss skulle jag tro.
C: Bra! Har du pratat med honom?
J: Mina väl valda ord har varit hej, tack, ja, hejdå. Haha
C: HAHAHAHAHA. Vilka stötar.

Haha jepp, grovjobbet är gjort. Nu är det upp till det Camme;)


Snart kommer det stövlar till butikerna. YEES! Stövlar e något av det snyggaste jag vet. Kanske inte dessa dock..


 


Igår köpte jag plåster till min handväska.

Helt plötsligt kom värmen tillbaka och det känns som sommar igen. Fast det är i ju för sig fortfarande sommar så då passar det ju ämdå bra men ändå. Ikväll ska jag träna alla tre hästarna och jag längtar! Känner mig sjukt taggad. Först ska jag ha bomövningar med Umka, sen ska jag hoppa Flisa och sen ska jag longera Alpha. Jepp det kommer bli en lång kväll men det ska bli kul. Får se vad lillan är på för humör idag. Förhoppningsvis på bra och "jag vill lära mig humör" eftersom det var mer "åh, måste vi hålla på med detta jag vill ju bara leka idag" förra gången. Haha hon är rolig hon. Men det är så det är med unghästar. Ena dagen går det strålande och nästa gång tänker dem inte lyssna för fem öre. Men det är det som gör det så speciellt med unghästar, man vet aldrig hur det kommer att gå. I ju för sig vet man aldirg det heller med vuxna hästar men man kan ändå på ett ungefär veta hur det brukar vara. Svårt att förklara.

 


Be careful what you do.

Åh jag läste något som lät så himla gott. Håll i er. Vaniljmuffins med Marabou bitar i. Vattnas det i munnen eller vad? Svar: JAA! Och då kan man ju samtidigt passa på att baka chokladmuffins med Dumle för det ni, det är riktigt gott! Ja, detta ska jag lätt göra idag efter vår tur hos farmor och farfar. Ska skriva en inköpslista med det samma.


Just det jag var ju på Nova i fredags för jag skulle shoppa. Och jag måste säga att som vanligt SUGER utbudet! Jag hittade en mörkblå helt vanlig tröja. Jaha var det, det hela? Jepp. Fanns inget annat jag kunde tänka mig. Det blir till att hotta upp de kläderna jag har hemma med snygga associarer för några kläder finns det ju inte. Sen glömde jag ju att berätta om tävlingen med Umka. Det gick faktiskt helt okej. Kände att det var lite ostabilt ibland och så men kändes okej. Resultatet blev värre än vad ritten var. Nu ska vi åka iväg och tävla så fort jag är ledig! Sen kommer ju allsvenskan i höst med Flyinges lag med Flisa. Hur jag ska få ihop det när dem givetvis har valt att ha tävlingarna de veckorna jag jobbar blir ett projekt bara det. Suck men det går att fixa förhoppningsvis.

Man vet aldrig vad som händer.






Umka innan tävling.

Jag borde fixa mina naglar.

Ibland har jag inget att göra på jobbet, okej vem försöker jag lura? Jag menar att flera timmar om dagen, varje dag, har jag inget att göra på jobbet och då får jag väldigt bra ideér ibland. Hehe. Ni får se på bilderna nedan. Har dock tänkt tanken att det skulle bli ytterst pinsamt om någon kom in i rummet. Haha då hade jag skrattat.




Min plan var att försöka le på ett naturligt sätt.


himla naturligt! Go LOLLO!



Ser ut som ett fniss leende. Snygg tröja va?



Haha sen kom jag på att jag kunde spänna mig.



Spänna och försöka le. Ser ni bulan på musklen? Jo, titta lite noggrannare..



Sen tänkte jag på min pojkvän.

En underbar sång som ger mig rysningar.


En rosa elefant på en grön ballong.

Jag kan inte bestämma mig om jag tycker det är äckligt väder ute eller om det är mysigt. Å ena sidan regnar det och är rätt grått men det är fortfarande inte kallt = mysigt. Å andra sidan regnar det och kommer säkert börja ösregna när jag ska träna plus att jag kommer bli sådär klibbig äcklig av svetten för att det är så varmt. Det är en sak när det rinner svett, jepp du läste rätt jag är en aktiv människa som SVETTAS, men en annan sak när det klibbar svett. Rätt äckligt men ändå helt naturligt.


Tänker ta en lugn tur med Umka idag. Får se om hon håller med att turen ska var lugn, inte alltid vi tänker likadant. Sen ska jag mysa med Alpha. Jag tror hon också tycker om att mysa fastän hon inte vill erkänna det. Saknar min mys Snuffe. Men jag vet att hon har det bra uppe i Dalarna med Mynta och Eliza som hon kan busa med hela dagarna och ligga i soffan när morfar inte ser. Ja, hon har det bra. Men jag saknar henne så mycket. Känns konstigt att inte se sin hund varje dag nu när jag har flyttat till pappa. Jag menar jag har ju gjort det nästan varje dag i 8 år. Vill inte att hon ska få så stora förändringar och flytta med och jag är ju nästan aldrig "hemma" heller. Men hon är min bästa vän i alla lägen som jag älskar av hela mitt hjärta.
 


Jag och R ska bo i ett slott med gård när vi blir stora. Man ska sikta högt.

På fredag och lördag smäller det!!

Kanske är jag inte mer än en människa. Kanske har jag också ett stop och en hjärna som inte orkar mer. En hjärna som är så fullproppat att det blir kaos så jag tillslut inte vet vad jag gör mer. Jag insåg det igår kväll och imorse. Helt plötsligt kändes det som om jag inte kunde bromsa, höll på att köra i i en bil för jag tappade kopplingen. I går kväll gjorde jag helt fel mat när jag var medveten om vad jag egentligen skulle göra. Visste att vi skulle äta stuvade makaroner och ändå handlade jag till korvstroganoff. Du kanske inte tror att det är så svårt, alla kan göra fel. Visst det kan dem men detta var något annat. Höll även på att backa på en kundvagn med en unge i. Jag tittade mig omkring och började backa, jag såg inte dem förrän dem var en centimeter från bilen och jag fick tvärbromsa. Visst, ibland ser man inte men min hjärna e fan inte med mig. Jag blev rädd för mig själv, grät en stund, torkade tårarna och körde sedan vidare. Jag e gjord av stål och härdad. Jag klarar mig själv och jag kan göra allt. Men vem har sagt att det är fel att be om hjälp? Mycket kan man klara själv men det går till en gräns.





Det är inte tiden som har betydelse, hur länge det har varit spelar inte så stor roll

Det som spelar roll är känslorna och hur förhållandet är

Aldrig har jag känt så här, aldrig har det känts så rätt som det gör med dig

Åh, vad jag tycker om dig