livets goda

Då jag inte har shoppat på vääldigt länge och inte hittar något intressant i affärerna har jag fastnat lite för det här med nätshoppning, mycket farligt. Än så länge är min lista inte så stor men den fylls snabbt på. Har lite bilder som följer nedan. Hissar eller dissar ni dem?
Denna lampa hade passat så bra i vardagsrummet. Inte speciellt klassisk och bryter av det hela lite. I like it! (Bild från ikea.se)


Så himla fin blå färg på denna tunika. (Bild hm.se)

DÖläckra pumps! Har ett sådant måste-ha begär när jag ser dem! Även fri frakt nu. Kanske borde man slå till? (Bild nelly.se)

önskar jag visste

Så många frågor men inga svar.
Vill hjälpa, vill säga att allt kommer blir bra.
Det ska det bli, det kommer det att bli.

Vissa försvinner andra återstår

Jag är alltid av med något men på två dagar har jag hittat tre saker! Grymt bra. Hittade mitt skärp till jackan i underklädeslådan, vet inte hur jag kom på och leta i papperskorgen under skrivbordet men där låg min BH och under min kompis soffa låg mitt diadem. Det är inte ens lönt att lägga energi på hur dem kom dit. Och det är inte lönt att leta. Sakerna får komma fram när de vill. Två av de saker jag saknar mest av de som är borta är min pincett och min hood tröja från studenten. Vet någon vart dessa kan vara VV kontakta mig! Och nej de är inte i bilen ;)

Året som gick

Egentligen tycker jag det är lite onödigt med års summering men eftersom ni så gärna vill ha det, ja jag vet det, så ska ni även få en på den här bloggen.
*
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva 2011. Det har varit ett stort år. Det började med att jag fick heltidsschema och kunde känna mig trygg för åtminstone ett halvår. Slippa känna nervositet för varje dag om när man skulle få jobb nästa gång. Verkligen en lättnadskänsla. Jag jobbade på som en galning och kände att jag växte med jobbet. Kommer såväl ihåg på mitt utvecklingssamtal på jobb i våras när jag satt där och fick så mycket beröm och det slutade med att jag visade papper för tjänstledighet inför hösten för att plugga.
*
Jag vet inte vem det kom mest som en chock för. Mig eller min chef? Men jag hade bestämt mig. Kommer jag in så ska jag börja plugga. Och det gjorde jag. I höstas började jag plugga på Malmö högskola och jag får säga att det känns mer än konstigt att sätta sig tillbaka i skolbänken igen. Och de som säger att det är slött i skolan, undrar verkligen vad de går för linje. Förstår inte dem som tycker det är skönt att plugga. Jo, för visso man har mycket fritid, så kallad självstudier, men det är ju bara det att det hade ju varit bra om man verkligen pluggade då och slapp jäkta som en galning inför tentorna och arbetena som ska skrivas. Jaja, nog om skolan.
*
Det största som hände under året var att jag och min pojkvän köpte en lägenhet tillsammans och därmed blev sambos. Det är absolut en av de lyckligaste dagarna i mitt liv när vi skrev på kontraktet. Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är på riktigt.
*
2011 var det året Alpha fyllde fyra och vi fick börja tävla. Vi har varit på många pay and jumper men goda resultat, och några mindre goda. Men jag ser verkligen fram emot 2012 då vi kommer ta revanch mot föregående år. Här ska det tränas och tävlas för fullt!
Det var som min tränare sa: It's going to be a kick as year for you!

Thats it.

Hur långt det är att gå beror helt och håller på vad man har för skor.