Love me more

Det är inte konstigt att jag aldrig kan bestämma mig när det gäller stora svåra väl när jag inte ens kan bestämma mig vilken färg jag ska ha på naglarna. Har säker sutit här i tio minuter nu. Och det är fortfarande oklart. Ska jag köra el natural- och låta naglarna vila men låta all smuts synas som så lätt kommer in under naglarna. Ska jag måla svart- svart som modernt coolt men mörkt nedstämt men jäkligt bra mot den svarta smutsen. Eller ska jag pensla på pärlemor vitt som passar till allt och som egentligen är det mest självklara valet eller ska jag satsa på det där riktigt röda nagellacket- det röda som den där snofsiga damen i butiken har på sig men samtidigt så snyggt till dem där illröda läpparna man bara väntar på att få måla sig i. Det återstår och se.

.






Ni anar inte hur mycket jag tycker om er<3









sugen sugen sugen

En ny låt som jag har förälskat mig är Jennifer Lopez Nya(?). Lyssna själva och känn rytmen. Är det bara jag eller visst blir man sjukt sugen på att dansa och hoppa omkring i en ursnygg outfit med skyhöga klackar och dansa natten lång med sina underbara vänner. Jag är SÅ sugen!



(jag får inte in den här! Iaf så heter den Hit on the floor)



Just see

Jag har tänkt mycket på det här med att följa sitt hjärta. Jag tycker verkligen det är det man ska göra. Och gå på magkänslan. Även om det inte har blivit så bra alla gånger jag har lyssnat på hjärtat och egentligen kanske skulle ha lyssnat på hjärnan istället så har man ändå lärt sig något ut av det. Och hade jag inte följt mitt hjärta hade jag säkert ångrat mig i efterhand med för många frågetecken i huvudet.

Jag står inför ett svårt och stort val och hjärtat säger varken bu eller bä. Hjärnan tänker för många tankar och magen är som en berg- och dalbana. Hur ska man då veta? Jag vet att det är bara jag som kan ta beslutet men det känns så, så konstigt. Att välja bort saker som man gör helhjärtat för att gå in för något halvhjärtat. Nej, så funkar det inte. Antingen måste jag vilja det helhjärtat annars får det vara. Vara borta.

För att vi

Det är dags nu. Jag vet det. Jag måste ta tag i det och börja planera. Men det tar emot. Jag vill inte, inte nu. Men jag måste. Det är mitt eget måste. På något sätt kommer det att bli bra men det är så otroligt mycket som måste fixas och donas. Jag vet inte hur jag ska orka.

Nu till något roligare. Jag ska planera in min semester. Sommarsemestern får vänta lite men jag fick reda på att jag har några semesterdagar att ta ut innan april då man får ut dem i pengar istället. Pengar är mycket men vara ledig och få betalt betyder mer. I dagens läge.

.

 

I hjärtat suddas det aldrig ut


Så igång!

Då sitter jag här med mitt iskalla glas med kalvin mjölk och mina vete bröd med skivade äggskivor från min fina äggskivare (hatar om det inte är fina skivor av äggen på mackan). Jag vet att jag måste sova, ska upp om fem timmar, men jag var verkligen tvungen att ha i mig dem där mackorna.

Istället för att trilla av idag så bröt jag min tumfinger nagel. Jaja, man får ju välja vad man offrar först liksom.

Ursäkta mig

Nu är jag så himla trött. Klockan är kvart i tolv och maten puttrar på spisen. Jag måste äta innan jag sover annars dör jag! Och några matregler att man inte ska äta efter klockan 6, Det finns inte i min värld. I vilket fall så hatar jag att var såhär trött så man blir sådär onödigt klumpig. Skulle ta av locken till pastan med mina bara händer och klart som sjutton var det varm som sädan. Sen blev jag så förbannad så jag stormade in i rummet  och smällde lilletån (varför är det alltid den tån man slår i som hårdast??) rakt i dunken som ligger mitt på golvet. Vem har lagt den där liksom. Vem vem vem? Och inte nog med detta. Så klart gjorde jag samma misstag en gång till med lilletån när jag kom in i rummet. Men vem vem vem vem har lagt dunken där? Gaah.

Bruno

Jag har totalt förälskat mig i två låtar av Bruno Mars.
Just the way you are och Grenade.
Dem är dem finaste!
Blir helt extra kär när jag lyssnar på dem.
Underbara!

snart helg

Idag är det torsdag, vilket betyder att det är fredag imorgon och sen är det heeelg! Åh, vad jag längtar. På fredag ska min kompis syster firas och helgen kommer bestå av hästar och hästar. Äntligen får jag sätta igång båda hästarna igen och jag längtar så att jag spricker! Ska bli så kul men samtidigt så skönt att få komma in lite i rutiner igen. Komma hem mitt i natten vid klockan halv 12 och ställa sig och göra kvällsmat, det är så det kommer att börja se ut nu igen. Underbart!

bra där

Igår kväll skulle jag plåstra om mina stackars händer som har skärsår över allt. Särskilt ett sår skulle jag ta väl hand om så det inte kommer smuts in i det, vilket är en stor risk då jag jobbar på ett byggvaruhus. Iaf satte jag på en speciell liten fin klisterlapp, liknar compeed, och sen skulle jag linda in hela handen så lilla lappen skulle stanna på det stället. Det jag lindade in handen med var som bandage fast med klister på. Jag lindade in det lite fint som en paket. Och var väldigt nöjd när jag tittade på det. Tills jag upptäckte att jag inte kunde röra mina fingrar! Bra där Louise.  Så jag hade tejpat in hela handen. Svor för mig själv och tänkte att "aja då får jag väl ha det såhär" Sov med det och nu är handen helt svullen för jag har stoppat all blod tillförsel. Så det blev att ta av bandage saken. Suck säger jag bara suck. Plus att den gjorde sjukt ont att dra av då massa hår fastande i det. Bara så att ni vet.

flickan som vill så mycket

Ibland orkar hon inte för stunden
Vissa dagar slutar hon att leva för en kort stund
För att två dagar senare komma tillbaka
Mer levande än innan
Kanske behöver hon dem där dagarna då hon inte lever
För att orka sen
Men hon skulle helst vilja leva alla dem där dagarna
Dem där dagarna som är mitt i mellan allt och inget.

Lördag morgon

Då jag inte är en skalk/kant-människa och plua att jag är vuxen nu så jag kan själv vägra att äta kanter på bröd och rökt skinka. Det vill säga att ingen kan tvinga mig att äta dem där äckliga kanterna. Igår hade dem ingen kokt skinka i affären. Det fick bli rökt skinka så jag fick dra bort alla äckliga kanter. Tacka vet jag kokt skinka utan kanter!

Rosor av snö

Vilken underbar kväll jag hade igår! Jag och Ralph åt på restaurangen Elysse! Så himla gott. Kan verkligen rekommendera det till alla och det var faktiskt inte så fasligt dyrt heller. Gick under fem hundra lappen! Började äta fonduen. Åh, så himla gott! Och till efterrätt åt jag toblerone chokladmoussen. Jag var i himlen kan jag säga. Har nog aldrig ätit en så god mousse i hela mitt liv. Gaah, galet gott!

Idag vaknade upp med världens ont i magen. Har legat och klagat i ca 2 timmar för Ralph och tyckte han kunde massera den. Det ville han inte. Nu kom jag på att jag har träningsvärk! Hahaha, red ju Hannas söta ponny Elliott igår. Hahaha bra där Louise att inte kunna skilja ont i magen och träningsvärk. Jaja, nu är fallet löst i alla fall. Hehe.

Tanke inlägg

Jag har alltid stått fast vid att allting som man har gått igenom i sitt liv har gjort att man är den man är idag. Och utan det tuffa och hårda man har gått igenom så vore man inte den man är idag. Jag står fortfarande fast vid min tanke i det hela men jag kan inte låta bli att undra om vissa saker och ting inte hade hänt. Hur hade mitt liv varit och hur hade jag själv varit? Hade livet ändå lett mig dit jag är idag och till den jag är idag? Eller hade jag varit någon helt annan och någon helt annan stans? Egentligen är det inte lönt att tänka på det eftersom man ändå aldrig kommer få veta svaret. Men jag tycker ändå att det är en intressant tanke.. Och tanken är fri.

shit

Klockan är mycket och jag borde verkligen gå och lägga mig. Men jag har ingen lust. Ska upp så sjukt tidigt men jag vill inte lägga mig. Har ångest inför morgon dagen. Kan vara det som gör att jag inte vill gå och lägga mig.

Sitter samtidigt och väntar på smöret. Eller rättare sagt bregottet. Jag äter verkligen inte sådant där margarin skit påhitt (ursäkta till alla er som äter det) det smakar typ konstigt och plast. Nej riktigt bregott måste det vara. Men en sak som är väldigt dåligt med bregott är att det är så sjukt hårt när man tar ur det ur kylen så man måste typ planera in i förväg när man ska äta sin macka så man får sådär mjukt och gott smör. Dags att kolla om det är färdig jummet nu!

Från den ena dagen till den andra




Satt och gjorde upp tävlings säsongen för hästarna.
Nästa dag är båda hästarna skadade och veterinären tillkallas.


Allt förändras på mindre än en sekund.

Början

Någon gång i mitt liv ska jag skriva Boken. Boken med stort B. Och jag har skrivit mina första sidor av det. Jag har länge velat börja på den men aldrig vetat hur den ska börja. Nu har jag skrivit.

Utdrag:

".../nu har hon skrivit sina första rader till sin första bok. Kanske behåller hon raderna med ord som förorden i boken. Kanske kommer hon radera alla, eller radera skriva om dem på nytt eller så kanske det blir en blank sida som förord. Det är hennes bok och det är hon som bestämmer. Det är ingen som kan styra hennes tankar eller val av skrivande. Det är hennes bok. Boken som hon ännu inte vet vad den ska heta.../"


Det bästa

Hej hopp!
Då var det sista dagen att ta det lugnt och slappa idag då. Imorgon är det måndag och det nya året börjar på riktigt. Dags att ta tag i livet. Men ser fram emot det. Få lite rutiner i vardagen. Göra lite mer spontan saker. Längtar lite faktiskt. Men idag ska jag bara njuta. Snart ska vi bege oss till Väla och ikväll ska jag träffa en vän. Låter som en bra söndag tycker jag.

Tänkte lite på 2010. Det har varit ett år med motgångar, framgångar, tårar, skratt, glädje, lycka och kärlek. Det jag är absolut mest stoltast över under 2010 är helt klart tre års testet. Vi klarade det! Jag och Alpha! När jag tänker på det blir jag helt varm i kroppen. Och det sprids ett leende över mina läppar. Nu ska vi satsa på 4-års championatet! Spännande!





2011

Idag är den dagen då pizzeriorna tjänar som mest. Och det märktes kan jag tala om. 45 minuter fick jag vänta på våra pizzor. 45 min!! Galet lång tid att vänta på en pizza  måste jag säga.


Jag får önska er alla ett Gott Nytt År!