find your voice

 
 
I wanna scream till the words dry out
I wanna cry until the tears can't fall
It hurts, like hell
 
 
 


.

 
 
 
 
 
 
Sometimes people have to cry out all their tears
to make room for a heart full of smiles.
 
 
 
 
 
 
 

.

 
 
När man inte vet
När man vänder ut och in på allting
Vrider och vänder
Tänker och tänker
Och ändå finns det inget svar
Inget svar på vad jag ska göra
 
 

the green hill

Då var det dags för kvällsveckan på jobb. Kan dock säga att jag är rätt nöjd med denna vecka eftersom lördagen går bort och jag jobbar kort pass på fredag pga midsommar- gött! Morgonen började med ett pass i backarna.. vet inte riktigt vad som har hänt med min kropp. För ca två veckor sedan ansåg jag mig själv ha hyffsad kondition och hyffsade muskler men det verkar ha blåst bort eller något så nu är det påét igen. Med andan i halsen tog jag mig iaf runt backarna med svetten rinnandes, bara så ni förstår känslan.
 
Ingen riktig rättvis bild då jag står på den högsta kullen men det är såhär jag börjar veckan iaf!
 

far away

Och då var det helg! Yejj!! Jag "sov ut" enda till 6.15! Ajja, jag vaknade inte av en ilsken väckarklocka iaf och inte av de högt talande fåglarna heller, bara en sådan sak. Jag har kommit på mig själv att när jag vill gå fortare eller att bilen ska gå fortare då "lutar jag mig framåt". Alltså det kommer ju från att när man vill att hästen ska gå fortare så "lutar man sig framåt". Dock är jag osäker på om det verkligen fungerar med bilen, fast kanske. Foten på gaspedalen kanske blir lite tyngre när jag lutar mig framåt. Men jag kan definitift säga att det fungerar när man vill gå fortare. Man liksom bara skjutsas fram i vinden. Typ. Så. 

där solen lyser starkast

 
 
 

vägen dit

Då var denna dagen snart till sin ända. Och väckarklockan är ställd på den otroliga tidiga tiden 04.00. Förstår inte hur jag ska ta mig upp?!?!!!!!!. Och jag har dessutom inte gjort någon matlåda- ajja bajja Lollo. MEN jag har faktiskt duschat. Bara en sådan sak. På tal om något helt annat så har jag en undran. Det här med body butter. Jag Förstår Inte. Alltså helt seriöst det torkar ju aaalddriiig! I lördags kväll smorde jag in mig innan jag gick och la mig och när jag vaknade var jag fortfarande kletig och luktade på tok alldeles för mycket kokos. Varför? Är det såhär det ska fungera? Ska det aldrig torka? Verkar högst otroligt. 
 
 

pink ladie

Det är något speciellt med att gå hem på söndagskvällen efter att ha jobbat helg. Som en liten befrielse att nu är det över för den här gången och man får verkligen njuta. Och det ska jag göra när jag äter min feta chokladkaka. Fick en bukett blommor till som pryder vardgsrumsbordet- Love it! Okej, lite mycket blödighet men ändå!
 
 

Något att längta till

Då var resan bokad till London, Yejj!! Till resan finns det en regel att följa. Och nej, inget som har med mat eller träning att göra i bemärkelsen att öka eller minska den. Regeln som gäller är att SPARA. Eh. Lättare sagt än gjort. Givetvis vill jag ha bra med pengar i London så jag kan go bananas. Men frågan är då hur jag ska lyckas med detta.. Det räcker att man går utanför dörren i stort sätt och vipps så försvann det hundra kronor hit och dit..Hmm..planen är att vara innelåst till semestern och endast gå till jobb och till stallet. Så ni vet var jag kommer att infinna mig de kommande 9 veckorna. 
 
 

en hjälpande hand

Jag vill verkligen slå ett slag för Tyras blogg idag. Hennes så kallade "dagboks inlägg". Alla borde läsa och försöka förstå. Iallafall försöka. Det man inte ser och det man inte vet kan man aldrig dömma en annan männsika för. 
 
tyras.se

Flower power

Det här med blommor. Krukväxter har jag redan konstaterat inte är något för mig. Eller jag tycker ju att det är fint och ser trevligt ut men att vattna dem kommer tyvärr inte att hända. Det här med snittblommor är så himla vackert! Jag blir liksom glad inombords när jag ser de fina blommorna på bordet i sin vas. Man sätter dem i vatten en gång och sen vet man ändå att dem kommer dö så det behöver man inte ha dåligt samvete för heller. När jag blir stor ska jag ha fina snittblommor hemma hela tiden. Då blir jag glad.
 
 
Underbart! 

SOMMARLOV!

Då har man ääntligen SOMMARLOV i två hela dagar. Känns galet. Eller det som känns mest galet är att jag tog mig igenom det!! Att jag överlevde, det var inte helt självklart i alla lägen.. Men I DID IT!! Tjohoo på mig! Så dessa två dagar ska jag i stort sätt inte göra någonting mer än vad som faller mig in för stunden. Framförallt ska jag njuta och inte stressa. Det är dem enda reglerna jag har. Se på meningslösa tv-programm och läsa meningslösa skvallertidningar, är precis det jag behöver. Hjärnan ska inte behöva tänka. För nu har jag faktiskt SOMMARLOV.