Förnuftet, magkänslan och hjärtat

Har ni någon gång haft den känslan att ni vill något så mycket men ni kan bara inte göra det. Det går helt enkelt inte. För mycket tankar och känslor är inblandade och det blir bara fel vad ni än gör. Fast man har bestämt sig för en sak gör man och säger man någonting annat. Man försöker tänka klart och tydligt men istället blir allt bara suddigt.


Vi har alla tre faktorer av olika slag att rådfråga i våra egna frågor och funderingar. Förnuftet, magkänslan och hjärtat. Alla dessa tre har vi alla i någon form. Vissa följer hellre sitt förnuft än sitt hjärta och vise versa. Men finns det något som är mer rätt än något annat? Finns det olika tillfällen då man ska förlita sig på någon av dem extra mycket?


När man väl har bestämt sig vad man ska lita på och vad man ska följa, vad ska man då ta sig tillväga? Finns det någon början? Hur ska man kunna ta sig samman och verkligen följa det man har bestämt sig för? Man valde ju av någon anledning just en av de tre faktorerna att förlita sig på. Det är bara man själv som kan bestämma vad man ska göra. Det är man själv som har makten över sina val, visst andra kan ge sina åsikter och vissa av dem påverkar säkert valen man gör. Men i slut ändan är det man själv som bestämmer och det kan ingen ändra på. Så länge man är tillräckligt starkt för att lyssna på sig själv, för när man har förlorat det, då är det svårare än annars. Men på något sätt gäller det att alltid hänga kvar vid det att det är man själv som gör sina egna beslut. Man har en alldeles egen väg att gå och den kan ingen förutom du själv bestämma hur du tänker följa den och vad du tänker göra med de hinder du stöter på. Ditt liv, din väg.

image67
(
http://www.kma.nu/foto/images/foto_266.jpg)

Kommentarer
Postat av: Carro

Du har helt rätt...så sjukt bar skrivet=)!! Looove

2007-11-04 @ 20:19:32
Postat av: jullann

uppdatera oftare what the fuck!

2007-11-07 @ 22:27:16
Postat av: camilla

louise du måste bli min mentala coach. när jag läser detta inser jag hur jävla svag jag är :( BLÄÄÄÄ.

2007-11-09 @ 16:02:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback